Selamun aleyküm hanımlar iyi akşamlar hepinize nasılsınız iyisiniz inşallah
Sizden dua istiyorum kimin duası kabul olur Allah bilir birbirimize habersiz etiğimiz dua daha hayırlıdır
Eşim işsiz 1 aydır deli gibi hertarafa başvuru yapıyor dönen olmadı ay başı geliyor ne kira parası var ne çocuklara harcanacak para o kadar daraldım ki artık belki sizlerden gelen dua allahım kabul eder
Hamile hanımlar lütfen bizede dua edin 😔😔😔
Allah huzura erdirsin bolluk bereket versin inşallah
Amin inşallah canım Allah razı olsun
Rabbim darda koymasın. En hayırlısından bol kazancından iş nasip etsin
Âmin inşallah canım Allah razı olsun o kadar daralıyorum ki bu aralar analatamam
Allah bir kapıyı kapatır daha güzelini açar emin ol . 16 yıllık evliyim neler yaşadık neler . Rabbim zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur sizin için
Daha fazla dua daha fazla yakınlaşma istiyordur.
Bilmiyorum çok isyan ediyorum galiba ama neden diyorum asla harama bulaşmadık faize bulaşmadık ama imtihanlardan geçmek çok zoruma gidiyor
Çocuğum bügün anne canım lahmacun istiyor diyor ben 5,5 yaşındaki çocuğa para yok diyorum ve çok zoruma gidiyor
Harama faize bulaşanın zaten işi kolaydır ne die imtihanı olsun onların. 1 koyar 5 alır
İsyan etme asla tövbe et. Yoklukta hamd etmek varlıkta şükretmek lazım . Geçici bu günler Allah sağlık versin eşinde eli ayağı tutuyorsa tmm gerisini Allah'a bırak açar bir güzel kapı . Ne güzel uğraşıp çabalıyormuş bak en kısa zamanda en güzel haberleri alırsınız inşallah
Allah razı olsun kuzum rabim nerde darda olan varsa yardımcısı olsun inşallah
Helalinden hayırlısından nasip etsin inşallah
Gerçekten çabalıyor rabim çabasını boşa çıkartmasın inşallah
Aleykumselam. Rabbim hayirli kapi acsin insallah tez vakitte. Size ve tum darda olanlara insallah.
Amin inşallah kuzum bolca dualarınıza alın bizide
Cnm bizde oyleyiz, kac aydir eşim issiz. Online basvurun diyolar bu sefer yapıyoruz dönen yok. Rabbim yardimcimiz olsun inşallah hayirli guzel işler nasip eder eşlerimize
Amin inşallah ya valha bizede aynı şeyi söylüyor ya bide yaş sınırı koymuşlar bu ne saçmalık ya aç mı kalsın insanlar
Rabbim Rezzak ismi şerifi hürmetinre hepimize hayırlı rızık lar göndersin canım
Gerçekten bu devirde geçim o kadar çok zor olmuş ki hele bir de işsiz olunca Rabbim yardımcınız olsun
Allah bin kere razı olsun canım geçerken çok zor aza kanat etmeye çalıştıkça bu defa hiç yoka kanat getirmeye çalışıyoruz😔😔😔
Bizde öyle yani yine çok şükür halimize elhamdülillah ama oda eşim kendi işinin patronu elemanların haftalıği gidelrri malzemeler evin ihtiyaçları sürekli gelen giderlere gidiyor😑
Rabbim beterinden sakinsin
Öylede çok zor gerçekten kayınpederimden biliyorum oda öyeleydi ay sonu para kalmıyordu
Rabbim size güzel kapılar açsın. Sıkıntılarınızı gidersin inşallah. Eliniz bollassin bir daha darlık yüzü görmeyin inşallah canım kardeşim🤲amiin
Amin inşallah canım rabim güzel duanı duysun inşallah
Rabbim hayırlı iş kapıları açsın canım.
Amin canım Allah razı olsun
Rabbim hayırlı bir rızık nasip etsin inşallah.
Âmin Allah razı olsun inşallah canım
Rabbim en iyisini nasip etsin inşallah
Amin canım Allah razı olsun inşallah
Bnmde eşiim 6 aydır boşta sadece inşaat işinde calışıyor hep elımzde ne varsa bozduk kimse cagrmadı blmıom 🥺🥺🥺🥺🥺2 cocuk faturalar nblm ya lstedgni alamıyorsun ve borclar rabbim yardım etsin zor tabiki
Yemin ediyorum seni o kadar çok iyi anlıyorum ki şu an aynı durumdayız ve benim eşim inşaat işi de hiç yapmamış çoğu insan gel yap diyor ama onu da bilmediği için onda da yapamıyor bu ay nasıl kira ödeyeceğiz bilmiyorum
Rızkı veren her türlü veriyor sıkmayın canınızı
İnşallah canım Allah razı olsun
Rabbim yar ve yardımcısı olsun
Âmin inşallah canım
Rabbim hayırlı kapılar açsın🪻
Inşallah canım benim Rabbim bu nisan yağmurların hürmetine bizim eve de bereket versin inşallah bizim gibi olan herkese inşallah
1,506,922 soru
24,598,179 cevap
363,407 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın