0 oy
295 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,038 puan) tarafından

Selamun aleyküm hanımlar iyi akşamlar hepinize nasılsınız iyisiniz inşallah

Sizden dua istiyorum kimin duası kabul olur Allah bilir birbirimize habersiz etiğimiz dua daha hayırlıdır 

Eşim işsiz 1 aydır deli gibi hertarafa başvuru yapıyor dönen olmadı ay başı geliyor ne kira parası var ne çocuklara harcanacak para o kadar daraldım ki artık belki sizlerden gelen dua allahım kabul eder 

Hamile hanımlar lütfen bizede dua edin 😔😔😔

12 Cevaplar

0 oy
önce (13,296 puan) tarafından

Allah huzura erdirsin bolluk bereket versin inşallah

önce (7,038 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun 

-Reklam-
0 oy
önce (8,538 puan) tarafından

Rabbim darda koymasın. En hayırlısından bol kazancından iş nasip etsin 

Âmin inşallah canım Allah razı olsun  o kadar daralıyorum ki bu aralar analatamam 

Allah bir kapıyı kapatır daha güzelini açar emin ol . 16 yıllık evliyim neler yaşadık neler . Rabbim zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur sizin için 

Daha fazla dua daha fazla yakınlaşma istiyordur. 

Bilmiyorum çok isyan ediyorum galiba ama neden diyorum asla harama bulaşmadık faize bulaşmadık ama imtihanlardan geçmek çok zoruma gidiyor 

Çocuğum bügün anne canım lahmacun istiyor diyor ben 5,5 yaşındaki çocuğa para yok diyorum ve çok zoruma gidiyor 

+1

Harama faize bulaşanın zaten işi kolaydır ne die imtihanı olsun onların. 1 koyar 5 alır 

İsyan etme asla tövbe et. Yoklukta hamd etmek varlıkta şükretmek lazım . Geçici bu günler Allah sağlık versin eşinde eli ayağı tutuyorsa tmm gerisini Allah'a bırak açar bir güzel kapı . Ne güzel uğraşıp çabalıyormuş bak en kısa zamanda en güzel haberleri alırsınız inşallah 

Allah razı olsun kuzum rabim nerde darda olan varsa yardımcısı olsun inşallah 

Helalinden hayırlısından nasip etsin inşallah 

Gerçekten çabalıyor rabim çabasını boşa çıkartmasın inşallah 

0 oy
önce (230 puan) tarafından

Aleykumselam. Rabbim hayirli kapi acsin insallah tez vakitte. Size ve tum darda olanlara insallah.

Amin inşallah kuzum bolca dualarınıza alın bizide

0 oy
önce (1,395 puan) tarafından

Cnm bizde oyleyiz, kac aydir eşim issiz. Online basvurun diyolar bu sefer yapıyoruz dönen yok. Rabbim yardimcimiz olsun inşallah hayirli guzel işler nasip eder eşlerimize

Amin inşallah ya valha bizede aynı şeyi söylüyor ya bide yaş sınırı koymuşlar bu ne saçmalık ya aç mı kalsın insanlar 

0 oy
önce (9,219 puan) tarafından

Rabbim Rezzak ismi şerifi hürmetinre hepimize hayırlı rızık lar  göndersin canım

Gerçekten bu devirde geçim o kadar çok zor olmuş ki hele bir de işsiz olunca Rabbim yardımcınız olsun

Allah bin kere razı olsun canım geçerken çok zor aza kanat etmeye çalıştıkça bu defa hiç yoka kanat getirmeye çalışıyoruz😔😔😔

önce (9,219 puan) tarafından

Bizde öyle yani yine çok şükür halimize elhamdülillah ama oda eşim kendi işinin patronu elemanların haftalıği gidelrri malzemeler evin ihtiyaçları sürekli gelen giderlere gidiyor😑

Rabbim beterinden sakinsin

Öylede çok zor gerçekten kayınpederimden biliyorum oda öyeleydi ay sonu para kalmıyordu 

0 oy
önce (1,126 puan) tarafından

Rabbim size güzel kapılar açsın. Sıkıntılarınızı gidersin inşallah. Eliniz bollassin bir daha darlık yüzü görmeyin inşallah canım kardeşim🤲amiin

Amin inşallah canım rabim güzel duanı duysun inşallah 

0 oy
önce (523 puan) tarafından

Rabbim hayırlı iş kapıları açsın canım. 

Amin canım Allah razı olsun 

0 oy
önce (131 puan) tarafından

Rabbim hayırlı bir rızık nasip etsin inşallah.

Âmin Allah razı olsun inşallah canım

0 oy
önce (5,799 puan) tarafından

Rabbim en iyisini nasip etsin inşallah 

Amin canım Allah razı olsun inşallah

0 oy
önce (97 puan) tarafından

Bnmde eşiim 6 aydır boşta sadece inşaat işinde calışıyor hep elımzde ne varsa bozduk kimse cagrmadı blmıom 🥺🥺🥺🥺🥺2 cocuk faturalar nblm ya lstedgni alamıyorsun ve borclar rabbim yardım etsin zor tabiki

Yemin ediyorum seni o kadar çok iyi anlıyorum ki şu an aynı durumdayız ve benim eşim inşaat işi de hiç yapmamış çoğu insan gel yap diyor ama onu da bilmediği için onda da yapamıyor bu ay nasıl kira ödeyeceğiz bilmiyorum

önce (97 puan) tarafından

Rızkı veren her türlü veriyor sıkmayın canınızı 

İnşallah canım Allah razı olsun 

0 oy
önce (8,026 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardımcısı olsun

Âmin inşallah canım

0 oy
önce (1,734 puan) tarafından

Rabbim hayırlı kapılar açsın🪻

Inşallah canım benim Rabbim bu nisan yağmurların hürmetine bizim eve de bereket versin inşallah bizim gibi olan herkese inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
0 oy
1 cevap 138 göst.
2 Ağustos 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Havin06 (3,673 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 312 göst.
4 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hamsikoydumtavaya- (191 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,925 soru

24,598,303 cevap

363,413 kullanıcı

...