Şu story çıktığından beri anlık postu da atılmaz oldu eskiden ne güzel sabah öğlen akşam sohbet ediyorduk arkadaş zaten çok fazla giremiyorum ama şurada iki gün evdeyim bari burada takılayım dedim uyumayanlar nerelerdesiniz ya :)
Ben oğlanı uyuttum şimdi sıra eşimde uyuma sırası sonra bende uyurum insallah canım
iyi etmişsin abla dinlen tabi
Şükür şimdi çocuklarım yattı attım kendimi buraya 😊
Bu rahatalik başka yerde yok vallahi
Ay hoşgeldin bende tam olarak öyle yaptım birsuru isim var geldim Burda geziyorum 😂
Benm çocuklar yattı kafamdaki sorularada cvp bulsam bende yatacam ama bin dert var aklımda hep bir sıkıntı hep birşey uyuyamıyorum son bir haftadır
Hayırdır inşallah
Burdayım ama mben aslında yoğum
Ahaha 😂 tükenmiş anne sendromu olabilir mi
Hamile anne sendromu ayakta uyuyorum oturduğum yerde içim geçiyor sanki
Ay bacım Allah yardımcın olsun hamilelik zor iş
Gece uyunurrr anneler dinlenme modunda tabi bebesi uyuyan
Ya benimkiler uyudular aslında çoktan ama biraz kendimle vakit geçirmek istedim sanırım sen nasılsın ya görmüyorum seni bayağıdır
İyim şükür kontrol edip cikiyorm da eskisi kadar yorum yapmiyorm sadecec :)
Eskisi kadar sarmiyor zaten nedense :)
kızı uyutmustum uyandı mama saatı mama yedıyorum uyusun bıraz burda takılıp uyurum sankı
İnşallah uyur sende dinlenirsin
Büşra diye biri vardı hastaydı onu hiç görmüyorum artık bilginiz var mı İnşallah sağlığı iyidir
Malesef ben görüşmüyorum belki gorusenler vardır ama
Kahve yaptım kapının önünde oturuyorum niyeyse resim yüklenmiyor yine
Ekran görüntüsü alınınca yükleniyor abla afiyet olsun
Burda burda bacım elhamdülillah mekanımızdayiz 🤣🤣🤣🤣🤣 psikiyatri haplarim bitti yine uykular haram oldu randevu aldım inşallah salı gününe randevu gününe kadar uyku yok
Abla hayırdır inşallah iyi misin
Canım ağır panik atak anksiyete geçiriyorum 4 aydır ilaç kullanıyorum elhamdülillah iyiye gidiyorum
Aa hiç haberim yoktu çok geçmiş olsun abla iyi olmana sevindim çok sukue
Çok zor zamanlar atlattım kuzum yaş bebeğin ani ölümü aşırı etkiledi sarstı beni toparlanmadim şuan gelin yine hamile 15 günde doğum olacak ve ben kafayı yemek üzereyim
Abla hiç haberim yok İnan ki başın sağ olsun ben hiç duymadım da buraya da çok girmiyorum ya çok üzgünüm ya
Misafir gitti bebisi uyuttum süt koydum ocağa o ara karı koca kola cips keyfi yaptık şimdi yatmaya hazırlanıyorum
Afiyetler olsun:) ben son iki aydır 24 saat kocamla geçirmeye alışmışım iki gündür o tek gidiyor ise evde Karalar bağlıyorum 😂
Sağol bacım. Ay valla benimkide su aralar yoğun çalışıyor kocam değilde kankammis gibi hissediyorum artık 🥹🥹
Ya bütün gün birlikte olmaya alışınca insan ayrılınca evde bir tuhaf oluyor
uzun zamandır ilk defa geç uyuyorum biraz moralim bozuk ama kocamla sorunum yok elhamdülillah 😂
Günaydın ben de uyuyup kalmışım ya iyisindir umarım
elhamdülillah iyiyim canım zaten 3şim hemen kahvaltı planı yapmış dışarda yedik geldik 🌷
Oğlumu uyuttum namaz kılıp oturacağım inşallah keyifle
Günaydın canım Allah kabul etsin
Valla eskiden çocuklar ya küçüktü ya hamileydik annelerin enerjisi daha yüksekti. Herkes gün içinde çoluk çocuk peşinde koşmaktan yoruldukça gececi tayfa da yok olmaya başladı😅 Ben dün oğlumu uyutmaya çalışırken oturarak uyuyakalmışım eşim kahkaha atarak uyandırdı:)
Hahah kız çok doğru tespit 😂
1,507,067 soru
24,600,557 cevap
363,547 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın