Eşime hamilelik sürprizini nasıl yapabilirim?

0 oy
429 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Eşime hamilelik süprizi yapmak istiyorum da fikri olan var mı acaba

7 Cevaplar

0 oy
(2,392 puan) tarafından

küçük bir pasta al not yaz videoya al videoyu okurken

-Reklam-
0 oy
(5,190 puan) tarafından

Eşinle hedıyeleşe bılırsın hafta sonu vıkıp hedıye bakalım aksam hedıyeleselım de sonra ona kutunun ıcıne testı koy ona ver :) 

0 oy
(3,385 puan) tarafından

Bana bir masal anlat Baba şarkısını açmıştı gelin kardeşim içeri girince çalmış küçük bir pasta almış üstünde hazirmisin yazıyordu sende yapabilirsin güzel bir anı olur o gelmeden videoyu açmayı unutma🤗

0 oy
(2,274 puan) tarafından

Kazi Kazan yaptirabilirsin kaziyinca Baba oluyorsun yazabilir  yada Bir zibin ve testi hediye paketi yapip yatagin icine yastigin uzerine birakip yorgani da uzerine kapatabilirsin 

Kucuk Bir plan yapip tanidigim Bir cocuga beraber Bir yerdeyken Abi , amca Sana Bir sir verecegim baba oluyorsun diyebilir  

Yada benim gibi hastane kontrolum var deyip hastaneye gidip arabada beklemesini isteyebilir arabaya binincede ask suratla oturup ne oldu diyince ulturason fotografini al baba oluyosun  diyip suratina yapistirabilirsin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

0 oy
(3,277 puan) tarafından

Sürprizlerden anlamayan ben posttan ayrılıyorum canım . Bu arada sağlıkla kucağına al inşallah herşey gönlünce olsun 

0 oy
(1,211 puan) tarafından

Bebek ayakkabısı al 

Alyansınızı bağlayın iplerine 

Kutu yapın verin eline 

Tek hayalim di yaptım ben

Tavsiye ederim.

0 oy
(1,934 puan) tarafından

İki eline de yaz baba oluyorsun diye birini seç de

Akşam uyumadan önce odaya gidip mesaj at bebeğim ve ben seni bekliyoruz yaz 

Birçok şey var yaa haaa hiç birini yaotimmi yokkk 

İlk çocukta cahildim ikinci süt korur dedim korumadim sürpriz oldu 3 ve 4. Çocukta da seni veterinere götürüp kısırlaştırcam diye kızdım🤣🤣

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşime hamilelik haberini verirken nasıl yaratıcı olabilirim?
Eşinize hamilelik haberini yaratıcı bir şekilde vermek için evde küçük bir kutu hazırlayabilir veya özel bir yemekte ultrason fotoğrafını sunabilirsiniz. En etkili yöntemlerden biri, bebeğinizin patiklerini veya test sonucunu hediye paketi içerisinde sunarak şaşkınlığını ve sevincini paylaşmaktır. Ayrıca bir puzzle veya kazı kazan kartı tasarlayarak haberi gizemli bir şekilde açıklayabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Hamilelik sürprizi yaparken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Hamilelik sürprizi yaparken en önemli nokta, eşinizin bu haberi almaktan en mutlu olacağı zamanı ve ortamı seçmektir. Sürprizin çok yorucu olmamasına ve eşinizin kendini rahat hissettiği bir ortamda gerçekleşmesine dikkat edin. Eğer eşiniz kalabalık ortamlardan hoşlanmıyorsa, haberi sadece ikinizin olduğu baş başa bir anda paylaşmak çok daha duygusal ve unutulmaz bir deneyim yaratacaktır.
Evde hamilelik müjdesi vermek için hangi yöntemler tercih edilir?
Evde hamilelik müjdesi vermek için en çok tercih edilen yöntemler arasında ultrason görüntüsünü buzdolabına asmak, hamilelik testini banyoda görünür bir yere bırakmak veya bebeğe dair küçük notlar saklamak yer alır. Özellikle eşinize gün içinde küçük bir hediye kutusu verip içerisine 'Baba oluyorsun' yazılı bir kart eklemek, duygusal anlar yaşamanıza yardımcı olan klasik ve etkili bir yöntemdir.
Eşime hamilelik haberini vermek için ne zaman uygun olur?
Hamilelik haberini vermek için en uygun zaman, genellikle testi yaptıktan sonra eşinizin kendini en sakin hissettiği akşam saatleridir. Acele etmeden, özel bir an yaratmak için hafta sonunu bekleyebilir veya ikinizin baş başa geçireceği sakin bir akşam yemeğini tercih edebilirsiniz. Önemli olan, bu mutlu haberi paylaşırken ikinizin de yeterli zamana ve duygusal hazırlığa sahip olmanızdır.
Hediye kutusu ile hamilelik sürprizi nasıl hazırlanır?
Hediye kutusu ile hamilelik sürprizi hazırlamak için kutunun içine ilk olarak bebeğin ilk kıyafetini, bir emziği veya pozitif gebelik testini yerleştirebilirsiniz. Kutunun kapağının iç kısmına küçük bir not veya 'Dünyanın en iyi babasına' şeklinde bir yazı eklemek etkiyi artıracaktır. Kutuyu süslemek için peluş oyuncaklar veya bebek patikleri gibi sembolik objeler kullanarak haberi daha somut ve unutulmaz kılabilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 832 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
20 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 431 göst.
7 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde YirmiDokuz (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 457 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (570 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,350 soru

24,668,003 cevap

367,103 kullanıcı

...