Akşama yemekte ne var neler yapacaksınız bende koca bi hiç 🤭
firin makarna yaptim ben bizmkiler:) onlar yerken ben pilatese incem . ben gelene kadar biter bende yememis olurum .:) nefsimle savasmama gerek kalmaz
Dünden nohut ve pilav var. Sabah kek poğaça mercimek köftesi yaptım kızım için Anne kız günü yapalım dedi. Bunlar ile geliştirilir muhtemelen bugün
Taze fasulye
Bulgur pilavı
Turşu
Yesil mercimekli bulgur plav yanida patetesli tavuklu tencere yemegi salata ayran
Esime bagli evde yerse bi manti haslarim gelmezse sarma yla tarhana corbasi var az bisey cocukla bana yeter
fırında köfte patates, bezelye, havuç
mercimek çorbası
pirinç pilavi
yanına da salata yapacam
Makarna tavuk kızartcam yetti gari memek derdi
Kuru pilav tavuk suyu çorba yaptim yiyen yer yemeyen yemez
Benim 5 çayı menüsü gibi börek patates salatası tavuklu şehriye salatası eşim isterse bide kısır
Tavuk göğsü vardı buzlukta onu çıkardım. Tavuk sote yaparım, nohutlu pirinç pilavı bide söğüş salatası yapacağım.
Ben goulash yapıcam. Geçen burda arkadaşlar budapeşte falan diye konuşunca canım çekti 😂
o nasıl yemek kız ilk defa duyuyorum acaba duydumda unuttummu hatırlayamadım şuan 😂
Macar güveci kuzum. Bizim tas kebabına benziyor. Ekmeğin içinde servis ediliyor. Baya güzel bence bie gin dene :)
hmm tarıfe baktım guzel gözüküyor unutmazsam denerım bır gun :))
Dene dene. Heö çık lezzetli heö de inanılmaz uğraşsız.
kapya bıber dolması yaptım kızımada havuc pırasa brokolı garnitür arpa şehriyeyı karıstırdım yemegını kemık suyuyla yapmazsam yemıyor 😂 nasıl alıstıysa artık
Fırında tavuk şiş
Kremalı Makarna
Mercimek çorbası
Kırmızı pancar salatası
Yogurt çorbası
Nohut yemegi
Et kavurması
Pirinç pilavı
Turşu öyle
Karnıyarık cacik yaptım
Tavuklu kereviz yemeği
Şehriyeli pirinç pilavı
Yoğurt
Allah bereket versin
Biber dolması, sebzeli mercimek çorbası ve balık var. Şuan ocakta pişiyor hatta.
Tavuklu bezelye yemeği pirinç pilavı tarhana çorbası bide salata yaparım
1,507,433 soru
24,606,081 cevap
363,844 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın