10 parça tencere setine 4 bin TL vermek değer mi?

0 oy
335 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (10,752 puan) tarafından

Hanımlar bugün bu tencere seti gördüm 10 parça eşime foto attım alalım diye satıcı 5 bin ama 4 bin verdi eşimde yok ya zaten urfadan daha ucuz alıyorlar o kdra almayalım bence dedi sizde nasıl aslında almadığıma da pişmanım da belki bilen vardır eşim 2 hafta once askerden geldi biraz bütçe olarak eli dar o yüzden alamadık 😏

image

13 Cevaplar

+2 oy
önce (34,508 puan) tarafından

Markasiz birsey alma derim atiyor renkleri ici fln o paraya temz iki parca alsan bile en azindan kullanirsn

-Reklam-
+1 oy
önce (13,573 puan) tarafından

çeliğin kalitesi önemli, taban kalınlığı önemli bunlar iyiyse fiyat da iyidir ama görüp bakmak lazım

+1 oy
önce (376 puan) tarafından

Bu tencereler çok hızlı kararıyor ya öyle böyle değil  ben geçen sene 6 bine almıştım  6 tanesini bence çok uygun kaçırma  

+1 oy
önce (9,696 puan) tarafından

Ben 3 ay önce bir büyük boy Korkmaz tencere 2 bine aldım bu set halinde çok uygun

+1 oy
önce (39,531 puan) tarafından

Bu paraya marka set alırsın. Ben duymadığım bir markaya bu kadar para vermem

+1 oy
önce (3,939 puan) tarafından

Nova... belli bir markası yok soyulur... sonra pişman olursun.. 4 binde etmez bu... 4 binle markalı kaliteli bi şey alınabilir 

+1 oy
önce (186,825 puan) tarafından

bemce online daha hesapli

+1 oy
önce (641 puan) tarafından

Kapakları çok kaba bu fiyata taç daha iyidir bence

+1 oy
önce (3,508 puan) tarafından

Canım bu arada gezen Araplar. Var Urfa'dan falan o saticilarmi

önce (10,752 puan) tarafından

Evet evet

önce (3,508 puan) tarafından

Canım bu kaç gün önce annemgilin burayada geldi 1 küçük altına Kütahya porselen , 7 parça granit tencere çaydanlık kristal takımı büyük aşure tenceresu verdi ama alan olmadı granitleri kötü oluyor çelikte tamani ince oluyor 

+1 oy
önce (973 puan) tarafından

Kaliteli ise fiyatı uygun gidip bakıp almak daha mantıklı 

Baktım aslında buraya gelmişti de aslında cekidiğim nokta da şu ki kararma olması ve dibi yapışır mi falan 

+1 oy
önce (2,839 puan) tarafından

Nova ne be? 5 binmiş. Intel çelik 8 parça 5 bın. Bu 3bin eder anca marka değil. Ha belki kalitelidir çeliği bilemem ama böyle bilinmeyen markalar daha ucuz olmalı. 4 bin buna vereceğime 1000 TL daha koyar Intel 1. Kalite alırım

+1 oy
önce (19,734 puan) tarafından

Geçen hafta arow du sanırım onun setini gördüm kalitesi çok iyiydi kalın taban çelik önemli olan çelik kalitesi  ona baktım 8 binmiş ayrıca şu an tefal seti 5800 hepsiburada da

0 oy

Bu arada adam satış yaptığı dükkanın adresini verdi gelip almak isterseniz gelin diye sizlerinde fikrini alayım enazindan elimden kacirmak istemem açıkçası 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

10 parça tencere seti için 4000 TL fiyat uygun mudur?
10 parça bir tencere setinin 4000 TL olması, kullanılan malzemenin kalitesine ve markasına göre değişkenlik gösterir. Granit veya döküm ürünlerde bu fiyat aralığı orta segment için makul kabul edilebilir ancak çelik setlerde kaliteye göre farklılıklar gözlemlenir. Satın almadan önce ürünün taban kalınlığını, kaplama türünü ve garanti süresini kontrol etmek doğru bir karar vermenize yardımcı olur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Kaliteli bir tencere seti alırken nelere dikkat edilmeli?
Kaliteli bir tencere seti seçerken öncelikle malzemenin ısıyı eşit dağıtıp dağıtmadığına bakılmalıdır. Çelik tencerelerde 304 kalite paslanmaz çelik kullanılması uzun ömürlü bir kullanım sağlarken, granit veya seramik setlerde yüzeyin çizilmeye karşı dayanıklılığı ve PFOA içermemesi en önemli kriterlerdendir. Ayrıca tencere kapaklarının temperli cam olması ve kulpların ısınmaması kullanıcı deneyimini doğrudan etkiler.
Tencere seti fiyatları neden şehirden şehre farklılık gösterir?
Tencere seti fiyatlarının farklı illerde değişmesinin temel nedeni lojistik maliyetleri ve satıcıların bayi kâr marjlarıdır. Üretim merkezlerine yakın bölgelerde veya toptancı dağıtım ağlarının yoğun olduğu şehirlerde ürünler daha uygun maliyetle raflara ulaşabilir. Ayrıca yerel mağazaların kampanya dönemleri ve stok eritme stratejileri de fiyat etiketlerinde görülen farklılıkların ana sebeplerindendir.
Ev için tencere seti alırken hangi malzemeyi tercih etmeliyim?
Ev tipi kullanımda malzeme seçimi yemek yapma alışkanlıklarınıza göre değişmelidir. Sağlıklı ve uzun ömürlü bir seçenek arıyorsanız 18/10 paslanmaz çelik setler en iyi tercihtir. Eğer daha pratik ve yapışmaz bir yüzey istiyorsanız, granit görünümlü döküm setler oldukça popülerdir. Tercih yaparken ürünün bulaşık makinesinde yıkanabilir olup olmadığını ve indüksiyon ocaklarla uyumlu olup olmadığını mutlaka kontrol etmelisiniz.
10 parçalı bir tencere seti kaç tencere ve kapaktan oluşur?
10 parçalı bir tencere seti genellikle 4 adet tencere, 1 adet tava ve bunlara ait 5 adet kapaktan oluşmaktadır. Set içeriği markalara göre değişebilse de standart olarak derin tencere, karnıyarık tenceresi ve sahan gibi farklı boyutlardaki parçalar bir arada sunulur. Satın almadan önce set içindeki parçaların boyutlarının mutfağınızdaki ocak gözlerine uygun olup olmadığını göz önünde bulundurmanız faydalı olacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 807 göst.
0 oy
14 cevap 679 göst.
23 Şubat 2026 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (2,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 158 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde eda (meftun) (2,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
17 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (367 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,641 soru

24,608,645 cevap

363,972 kullanıcı

...