Doğum hediyesi olarak eşya almak mantıksız mı?

0 oy
550 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (52 puan) tarafından

Kızlar merhaba, benim doğumum Ekim de kayınvalidem de bana hem anneler günü için hem de doğum hediyesi olarak çay seti oluyor ya puf koltuk masa tarzı ondan almış, çalışıyorken hediyenide alayım dedim dedi çünkü doğumdan sonra yada önce işten ayrılacak kendisi. Ben de arkadaşıma dedim kayınvalidem bana böyle hediye almış diye doğum için dedim ay ne alâka bu ya felan dedi altın alsaymış dedi moralim bozuldu kadın düşünüp almış ki kendisi bana altın da alsaydı boş harcanıp gidecekti sizcede mi mantıksız 

29 Cevaplar

+1 oy
önce (2,467 puan) tarafından

Ay valla kaynanam bana böyle bi hediye alırsa mutlu olurum. Kıskanmis olabilir. 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,539 puan) tarafından

Onu bulamayanlarda var her kaynana düşünüp almaz alsa bile bebeğe alır biseyler gelin doğurdu diye buzaman kadar hediye alan kaynana yoktur varsada bı elin parmak sayısını geçmez o yuzden sen mitluysan boşver baskalarini

+1 oy
önce (1,048 puan) tarafından

Arkadaşın seni kıskanmış işte düpe düz

Önemli olan seni ince düşünmüş kayınvaliden allah razı olsun ondan.

+1 oy
önce (1,341 puan) tarafından

Bizmikide büyüyle uğraşıyor işte 😏

+1 oy
önce (2,675 puan) tarafından

Kaynanan altın alsaydı emin ol ona da bir kulp bulurdu 😏

+1 oy
önce (3,135 puan) tarafından

Etrafın dediğine kulak asmazdım sen begendiysen gerisini boşver illa altın olması şart değil 

0 oy
önce (1,225 puan) tarafından

Arkadaşın balkon setlerin fiyatından haberi varmış mı acaba ? Kıskançlık yapmış kadın düşünüp almış illaki tek bunla kalmaz doğum zamanı alır belki yine birşeyler. Sende sevdiysen kimseyi dinleme  

0 oy
önce (1,481 puan) tarafından

Ne güzel düşünmüş almış. Hayırlı olsun. Kıskanan insan türü negatif yorum yapmaya bayılır.

0 oy
önce (8,661 puan) tarafından

Fesat dolu bir arkadaş. Bence kayınvaliden ince bir düşünce yapmış ihtiyaçın olan sevdiğin birşeyi almış. Altın alsa birgün satılıp gidecek en azından hediyesi kalır 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Doğum hediyesi olarak eşya almak geleneklere uygun mu?
Doğum hediyesi seçiminde kesin bir kural yoktur; tamamen kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlıdır. Geleneksel olarak altın tercih edilse de, anı değeri olan veya günlük hayatta kullanılacak kalıcı eşyalar da hediye olarak kabul edilebilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Kayınvalide tarafından alınan doğum hediyesi nasıl karşılanmalı?
Kayınvalidenizin düşünceli davranarak aldığı her hediye, kurduğu bağın ve iyi niyetin bir göstergesidir. Hediyenin maddi değerinden ziyade, sizin için vakit ayırıp bir seçim yapmış olması nezaket açısından en önemli noktadır.
Doğum için altın yerine eşya hediye edilmesi mantıksız mı?
Altın nakit bir birikim aracı olarak görülürken, çay seti gibi ev eşyaları ise kullanım odaklı ve kalıcı hatıralardır. Hediyenin mantığı, hediye edenin bütçesine ve hediye alan kişinin o dönemdeki ihtiyaçlarına göre değişebilmektedir.
Başkalarının hediye yorumları karşısında nasıl davranılmalı?
Başkalarının hediye ile ilgili olumsuz yorumları, sizin kendi aileniz içindeki ilişkilerinizi etkilememelidir. Hediyeler kişiseldir; başkalarının beklentileri yerine, sizin hediyeyi aldığınız kişiden hissettiğiniz nezakete odaklanmanız moralinizi yüksek tutacaktır.
Doğum hediyesi alırken nelere dikkat edilmelidir?
Doğum hediyesi alırken en önemli kriter, yeni anneye kendini özel hissettirecek bir seçim yapmaktır. İster altın gibi yatırım değeri yüksek bir hediye, ister puf koltuk veya dekoratif bir ürün gibi kişisel zevke hitap eden bir eşya olsun, hediye verenin içtenliği asıl değerdir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 767 göst.
11 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hirakusunannesi (370 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 491 göst.
0 oy
6 cevap 1,000 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mersinli (483 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,097 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Babysmom (815 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,100 soru

24,614,796 cevap

364,275 kullanıcı