3 yaşındaki çocuğum için en iyi bisiklet hangisi?

0 oy
101 göst.
önce Diğer kategorisinde (488 puan) tarafından

3 yaş için nasıl bir bisiklet önerirsiniz?

2 Cevaplar

0 oy
önce (13,684 puan) tarafından

bi denge bisikleti var bi de tipik 3 tekerli bisiklet

-Reklam-
0 oy
önce (2,877 puan) tarafından

4 ve 2 buçuk yaş çocuklarıma cumartesi günü aldık 14 jant ve 16 jant olarak aldık  çoğu bisikletçileri gezdik az çok aynı markalar vardı salcono markası en pahalı önerilen marka olmuştu biz mito markası aldık aldığımızdan beri sürekli sürüyorlar çok tatlı ve memnunuz denge bisikletleri de vardı ama biz bunu tercih ettil 

image

önce (766 puan) tarafından

Bu bisikleti birkaç hafta önce sepete ekledim 3000 flndi  iki hafta geçti bu fiyata çıkmış . Düşmesini bekliyorum 😅

önce (2,877 puan) tarafından

Bisikletçilerde fiyatı değişiyor canım bize 5 bin dediler tekine 2 tane alacak olunca 4500 e düşürdüler öyle aldık :) daha güzel böyle bohem tarzda bisikletler vardı benim gözüm onlarda kaldı aslında ama çocuklar renkli diye bunu tercih etti ilk bisikletleri ve şu an gelişim çağında oldukları için uygun olanı aldım açıkçası Max iki sene kullanabilecekler o da sadece yazları günde 2.3 saat o yüzden fiyat performans olarak değerlendirip aldık cumartesi gününden beri sürekli kullanıyorlar hatta o kadar sevdiler ki eve getirip banyoda tekerlerini lifleyip yıkıyoruz evde de sürüyorlar :) ben açıkçası küçük oğlum kullanamaz diye ilk bisikletim olan plastik bisikletten alacaktım ama abisi denerken o da denedi ve tekerleri yarım yarım döndürerek sürüyor baya iyi başladılar :)

önce (766 puan) tarafından

Yaş sağlıcakla binsinler inşallah daha güzelleri de onların olsun.

Evet o tarzlar çok güzel bende çok beğeniyorum ama pahalı biraz .Benmki 3 yaş 16 jant kullanabilir mi sence. Biraz daha uzun süre binsin istiyorum 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

3 yaşındaki çocuğum için ilk bisiklet seçiminde nelere dikkat etmeliyim?
3 yaşındaki bir çocuk için bisiklet seçerken en önemli faktör çocuğun boyuna uygunluktur ve ayaklarının yere tam basması gerekir. 12 veya 14 inç jant boyutuna sahip bisikletler bu yaş grubu için idealdir. Hafif metal veya plastik şaseli modelleri tercih etmek çocuğun bisikleti kontrol etmesini kolaylaştırır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
3 yaş için denge bisikleti mi yoksa pedallı bisiklet mi daha iyidir?
3 yaşındaki çocuklar için dengeyi hızlı öğrenmek adına öncelikle denge bisikleti kullanılması uzmanlar tarafından önerilir. Denge bisikletleri pedalsız olduğu için çocuk önce motor becerilerini geliştirir, daha sonra pedallı bisiklete geçiş yapması çok daha kolay olur.
3 yaşındaki çocuğun bisikleti kaç inç olmalı ve nasıl ölçülür?
3 yaşındaki bir çocuk için genellikle 12 inçlik bisikletler uygundur ancak çocuğun iç bacak boyuna göre 14 inç de tercih edilebilir. Çocuğunuz bisikletin selesinde otururken ayak tabanlarının yere tam ve düz basması, güvenlik ve sürüş hakimiyeti için en kritik ölçüt kabul edilir.
3 yaş bisiklet kullanırken yardımcı yan tekerlekler ne zaman çıkarılmalı?
Yardımcı yan tekerlekler, çocuk bisiklet üzerinde kendi dengesini sağlamaya başladığında veya özgüveni arttığında kademeli olarak çıkarılabilir. Genellikle 3-4 yaş civarında denge bisikleti ile pratik yapan çocuklar, yan tekerleklere hiç ihtiyaç duymadan doğrudan pedallı bisikleti sürmeyi başarabilmektedir.
3 yaş bisiklet eğitiminde hangi güvenlik önlemleri alınmalıdır?
Bisiklet sürüşü sırasında en temel güvenlik önlemi mutlaka uygun boyutta bir kask takılmasıdır. Ayrıca çocuğun diz ve dirseklerinde oluşabilecek sıyrıkları önlemek için koruyucu ekipman setleri kullanılmalı ve ilk sürüşler düz, trafiğe kapalı alanlarda yapılmalıdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 599 göst.
0 oy
1 cevap 238 göst.
0 oy
6 cevap 285 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde emyy (7,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 746 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler