Adetim gecikti, gebelik testim silik çıktı, hamile miyim?

0 oy
260 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından

Dün adet günümdü 2gün önce aşırı bel agrısı geçirdim dünde adet olmadım adetime 1gün kala test yaptım çıkmadı dün gece baktım 9saat sonra yani silik çıkmış yanında hala adet olmadım belirtiö yok başım çok agrıyo okadar sizce nedir 

5 Cevaplar

0 oy
önce (10,328 puan) tarafından

Bu saydıkların grip belirtisi de olabilir. O yüzden gebesin ya da değilsin diyemeyiz. Ama günün geçmiş kan versen varsa çıkar.

önce (24 puan) tarafından

Evet doğru tmm ben bakayım bi

-Reklam-
0 oy
önce (30,674 puan) tarafından

Ya sabah saatlerinde kaset test ya kan testi emin olman gerekiyor sonradan görülen çizgi sayılmıyor çünkü 

Evet bencede çünkü hiç çıkmadı zaten 

0 oy
önce (9,210 puan) tarafından

Yok degilsiniz

Bencede değilim ya hissetmiyorum

önce (9,210 puan) tarafından

Negatif cikmos testiniz o testler belli saat sonra yalancı pozitif oluyor ondan 2 cizgi görmüş olabilirsiniz olsa net hemen 2 cizgi cikiyor

Bencede öyle hava değişiklşğide olabilr 

0 oy
önce (9,740 puan) tarafından

1 gün çok az bir süre  hevesin diyebilmek icin

Bugün 2.günüm hala olmadım ama sanki hava değişikliği olabilir

0 oy
önce (1,456 puan) tarafından

İki gun daha bekliyip tekrar test yapin eeken gebelik testi cunki her an adette olabilirsin biraz daha bwkle bence 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Adet gecikmesi öncesi yapılan gebelik testinin sonucu ne kadar güvenilirdir?
Adet gününe 1 gün kala yapılan gebelik testleri yanlış negatif sonuç verebilir çünkü kanda ve idrarda beta-hCG hormonu henüz yeterli düzeye ulaşmamış olabilir. En doğru sonuç için beklenen adet tarihinin geçmesini beklemek ve testi sabah ilk idrarla tekrarlamak gebelik durumunu daha net görmenizi sağlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Gebelik testinde ikinci çizginin saatler sonra çıkması hamilelik belirtisi midir?
Gebelik testinde ikinci çizginin saatler sonra belirmesi genellikle kuruma çizgisidir ve pozitif kabul edilmez. Test sonuçları mutlaka ürünün prospektüsünde belirtilen süre içerisinde (genellikle 5-10 dakika) okunmalıdır, aksi takdirde sonuç güvenilirliğini yitirir.
Erken gebelik belirtileri arasında şiddetli bel ağrısı ve baş ağrısı olur mu?
Şiddetli bel ve baş ağrısı erken gebelik döneminde hormonal değişimlere bağlı olarak görülebilir ancak bunlar kesin gebelik belirtisi değildir. Bu ağrılar adet öncesi sendromu (PMS) ile de doğrudan bağlantılı olabilir, bu nedenle ağrıların devam etmesi durumunda bir uzmana danışmak gerekir.
Adet gecikmesi kaç gün sürerse gebelik testi yapılmalıdır?
Adet gecikmesi yaşandıktan sonra en az 1-2 gün beklemek testin doğruluğunu ciddi oranda artırır. Eğer adet döngünüz düzensizse, en son korunmasız ilişkiden en az 14 gün sonra test yapmanız hormon seviyesinin tespit edilmesi için en ideal zamanlamadır.
Gebelik testi ne zaman yapılmalıdır ve sonucu nasıl okunur?
Gebelik testi, adet gecikmesinin yaşandığı ilk günden itibaren günün herhangi bir saatinde yapılabilir. Ancak en yüksek doğruluk payı için sabah ilk idrar tercih edilmelidir; test sonucunu ise mutlaka paketin üzerinde belirtilen sürede kontrol etmeli, geç çıkan çizgileri dikkate almamalısınız.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 451 göst.
5 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde merverabiss (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,113 göst.
13 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 337 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mrs Patron (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 419 göst.
15 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde CEYLAN BILGI (118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,724 soru

24,622,310 cevap

364,663 kullanıcı

...