Yeni baza yatak gelmeden odayı nasıl hazırlamalıyım?

0 oy
271 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (1,281 puan) tarafından

Geçenlerde oğlum ve kaynıma baza yatak almıştık neyse bir kaç gün önce aradılar şu gün getiricez diye bende 2 gün önceden başladım eski yatağı kaldırdım dip köşe temizledim yeni yatağın yerini felan hazırladım eşim aradı yatak geliyomuş anne yerini hazırladınız mı diye yoo gelip koysunlar akşam yaparız dedi 😁 yani sizde benim gibi hazırlığı önceden mi yaparsınız yoksa aman yaparız sonra diyenlerden misiniz? 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (30,682 puan) tarafından

Gelecek şeye duyduğum heyecana bağlı 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,890 puan) tarafından

Rutinin dışında bir iş yapacaksam genelde biraz düşünürüm neyi nereye koysam, nasıl yapsam ve oyalanırım. O yüzden ön hazırlık yapılacak bir şeyde muhakkak  önden hazırlarım, yaparım 

+1 oy
önce (12 puan) tarafından

Tek degilsin bacım😂

0 oy
önce (3,162 puan) tarafından

Yormam kendimi eşime yaptırırım 

önce (1,281 puan) tarafından

Ay çok iyiymiş 😁 

önce (5,786 puan) tarafından

Ahah😅 Ay çok doğru. Bu tür durumlarda hep eşim hazırlıyor aslında. 

Kız bugün yatak geldi kurdular işte kartonu laylonu felan yere atmışlar bende namazımı kıldım çamaşır astım eşim eline telefon almış oyun oynuyo ya hu ben bu işleri yaparken ne var onları toplasan benimki yapmıyor anacım 

+1

Eline yapışmazmış eğer yapsaydı. Boşver, yeni bazanın tadını çıkarın, güle güle kullanın 🌸 

+1

Teşekkür ederim canım😍 

0 oy
önce (1,762 puan) tarafından

Bişey alındıysa yeri hazirdir bişey kafamdaysa onu yapmadan yatamam zaten

Biz çabuk yaşlanırız bacım 🤦‍♀️ 

önce (1,762 puan) tarafından

Öyle de oluyor🤣

0 oy

Yapacak işim varsa, o işi bitirmeden asla rahat olamam. Kafamın içinde dönüp durur. Önceden yaparım 🤗 

Ay bende öyle 1 ay oldu yatağın siparişini verelim odaya girdim çıktım şunu şöyle yaparım bunu böyle yaparım diye hep hesapladım 😁 

önce (802 puan) tarafından

Ay bu bennn eşim ayagım dolanıyor

0 oy
önce (8,729 puan) tarafından

Benim kafamın içindedir plan o an öncelikleri nasıl olur bilemem. 

Kaç gündür dib Bucak temizlik yapoyom canım çıktı eşim gelip gidip söyleniyor nezman serilecek bu halılar die . Yıkanmadan geldi halılar 1 haftadır balkonda duruyor evin her odası bitmeden sermem mesela mutfak banyo ütü dahi bitmesi lazım ki sereyim halıyı 😁

Bayrama tertemiz gireceksin anlaşılan maşallah 

0 oy
önce (1,464 puan) tarafından

Tabiki onceden yaparim gelip kuruldu an hemen icinide süpürür silerim istunude sererdim bide uzaklaşıp nasil.durdu diye bakip bakip giderdim kapidanda

Ay bende bende sildim serdim kapının önünde elim belimde nasıl görünüyor diye inceledim 😁😁 

önce (1,464 puan) tarafından

İşin keyfide burda galiba 😂😂

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Yeni baza ve yatak gelmeden önce oda nasıl hazırlanmalı?
Yeni baza ve yatak gelmeden en az 2 gün önce eski eşyaları kaldırıp dip köşe temizlik yapmak en doğru yaklaşımdır. Bu hazırlık süreci, yeni ürünlerin tozsuz ve düzenli bir alana kurulmasını sağlar, montaj ekibinin işini kolaylaştırır ve mobilyanın ömrünü uzatır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Ev eşyası teslimatından önce yapılan ön hazırlığın avantajları nelerdir?
Ön hazırlık yapmak, teslimat sırasında oluşabilecek karmaşayı engeller ve ürünlerin yerleşeceği alanın hijyenini garanti altına alır. Mobilyanın geleceği bölgenin ölçülerinin tekrar kontrol edilmesi, elektrik prizlerinin durumunun gözden geçirilmesi ve zemin temizliğinin tamamlanması kurulum sürecini hızlandıran en önemli adımlardır.
Yeni yatak kurulumu için neden önceden hazırlık yapmalıyım?
Yeni yatak kurulumu öncesinde alan hazırlığı yapmak, montaj ekibinin çalışma alanını kısıtlamaz ve süreci profesyonelce yönetmenizi sağlar. Son dakikaya bırakılan temizlik veya yerleştirme işlemleri, ürünlerin yanlış konumlandırılmasına veya eşyaların zarar görmesine neden olabilir; bu nedenle planlı hareket etmek her zaman avantajlıdır.
Baza yatak kurulum günü evde neler yapılması gerekir?
Baza ve yatak kurulum günü yapılması gereken en temel işlem, ürünlerin yerleştirileceği alanın tamamen boşaltılmış ve temizlenmiş olmasıdır. Ayrıca kurulum yapılacak odaya ulaşan koridorların ve kapı girişlerinin mobilya geçişine uygun olup olmadığını kontrol etmek, teslimat günü yaşanabilecek olası aksaklıkların önüne geçer.
Evdeki eşya düzeni ve temizliği planlama süreci nasıl yönetilmeli?
Büyük ev eşyalarının değişiminde en az 48 saat öncesinden planlama yapmak, hem fiziksel yorgunluğu azaltır hem de alanın detaylı temizliğine olanak tanır. Planlı bir düzen, özellikle baza gibi ağır mobilyaların montajı sırasında eşyaların güvenliğini sağladığı gibi evdeki genel organizasyon düzenini de korumaya yardımcı olur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
61 cevap 2,101 göst.
0 oy
12 cevap 445 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 751 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu