0 oy
1,068 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Öncesindede bir soru sormuştum bu sevdigim adam 15 16 yaşında bi cahillik edip çocuğa kalmış evlenmek zorunda olmuş ve ayrılmış simdi 3 yaşında bi kızı var ama kadin başkasıyla evlenmiş görüşmuyorrlar bende hic evlenmedim bekarım ama o oğlanı cok seviyorum o oglanla ilişkiye girdim sizce sevmeye devam etmelimiyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim

30 Cevaplar

+20 oy
önce (7,528 puan) tarafından

Sa.lak mısın kızım sen ? Adam önüne gelene şeyini sokuyor gibi bir şey. Daha hâlâ sevdiğim oğlan sevdiğim oğlan diye dolaşıyorsun. 

önce (427 puan) tarafından

Helal diyip çekiliyorum 

önce (13,751 puan) tarafından

daha açık anlatılamazdı, buna rağmen anlamazsa o fena🤦🏼‍♀️ 

önce (350 puan) tarafından

O kadar haklı bir yorum ki. 

önce (298 puan) tarafından

Birlikte olmuş zinaya girmiş evlen bence başka kimse almaz seni 

-Reklam-
+7 oy
önce (1,763 puan) tarafından

Gel annemmm gel gel güzel kızım gel yavrummmmm gel çocuğum korkmaaa sadece ağız dolusu laf solucem bisiy yok

Lannnn beynini eşeğin teptigi mantiksizi (bugün çok kibarim normalde *** un beynini s....in mali diyecektim) 

Mantığa bak 15 in de bir kız zikmisss hamile kalmış çocuk 3 yaşmis boşanmış la sen bizimle dasssak mi geciyon altına yattigin daha askere bile gitmemiş ikinizde hala gotunuzdezki boku yikayamiyor donunuzu ananiza yikatiyonuz gelmiş burda bizimle kafa buluyosun

Adam geleni zikiyor gideni zikiyor adına da aşk diyor sende inaniyon öylemi

Annen hele bosa test yapmak istememiş ki innnnsaaaallllah öğrenir verdiğini de seni parçalar bı güzel

Gelelim çocuğa dur daha yeni başladım yazmaya bebeği 3 yaşında sen 3 yaş bir çocuğa annelik yapmak nekadar zor biliyomusun hele kendinden cikmayana 

Benim kızım 3 yaşında kendi evladima yeri geliyor sabrım kalmiyorr senin hiç kalmaz 

O bokk beynini topla aşk sevgi diye ortada yirtina yirtina gezme anana da anne beni siktii bu diye soyle Yasin belliki 19 değil senin daha da küçük git o itt soyundan da şikayetçi ol adam akıllı hayatına bak sevgi biter gider ama aile herşeyi affeder bundan sonra da amınaa sahip çık her seviyorum diyene siktirme kendini 

Diğer postta kendimi çok tuttum ama bu kez tutmadım gerçi daha tam manasıyla içimden geçeni yazmadım 

Kız çocuğum var benim büyük konusmal kinamamak için elimden geleni yaptım ama yok olmadi

önce (4,883 puan) tarafından

Allah'ım açık sözlüluk diye buna derim 😄

önce (1,763 puan) tarafından

Ya dikilmenin adını aşk koymuşlar gelene geçene cakiyorlar bunlarda aşık bana sanıyor delircem

+4 oy
önce (113 puan) tarafından

Vere vere devam et

önce (427 puan) tarafından

Uleeeeeeee söylemek isteyip de soyleyemedigim

+3 oy
önce (8,729 puan) tarafından

Çok şey yazacaktım ama çocuklarım var sus dedim kendime 😒🤐

önce (674 puan) tarafından

Vallahi aynı geçen postuna da yazmicktm tutamadım kendimi 

Çocuklarımız var büyük asla konuşmak istemiyorum 

önce (13,751 puan) tarafından

gerçekten haklısın 🤦🏼‍♀️ 

+2 oy
önce (30,685 puan) tarafından

Devam et birini de senden yapar sonra siz evlenirsiniz belki sevgi tamamen akıl mantık dışı bir şey değil ya 

önce (8,729 puan) tarafından

Bunlar evlenirse sonra oğlan yine boş durmaz dur bakalım kimlere gidecek 

önce (30,685 puan) tarafından

Ya ben anlamıyorum. Seviyoruz deyip güvenmek nasıl bir şey insanın geçmişi geleceğinin aynasıdır bir yerde kaldı ki adam gelip aileden istememiş helali olmasını beklememiş annenin evliliğe vereceği izni bile önemsiyorken böyle bir hataya nasıl düşüpte onu sürdürür nedense daha da küçük olduğunu düşündüm 

+2 oy
önce (6,149 puan) tarafından

Evliyim çoluk çocuk sahibiyim senin kadar rahat soru sormadım burada. Öğlenki postunu ciddiye alıp cevap verdim birde. Bişey derdim de şimdi burada linç yemiyeyim durduk yere 

önce (27,734 puan) tarafından

Bu posta ağzından çıkanı yazssan linç yemessin bundan emin ol 🤣

Eminim herkes yazmak istiyordur 

önce (6,149 puan) tarafından

Adam 15 yaşında cahillik etmiş, şimdi senle cahillik etmiş. Bu adam nerde delik görse içine giriyor ama sorsan cahil. O erkeğin orospusu, sende kadının orospusu. Senin gibiler evlenip ama baba oluyor. Olan 3 yaşındaki çocuğa olmuş

+2 oy
önce (2,401 puan) tarafından

Bizim oralarda bir raf var burası kimin hayatı gelen giden dayadı hesabı

+1 oy
önce (186,956 puan) tarafından

kiz sen kac yasindasin

önce (4 puan) tarafından

19 um evet

önce (186,956 puan) tarafından

annenin dustugu duruma cok uzuldum guzelim yazik ettin kendine yaa git bi abdest al bi namaz kil dua et tovbe et birak coluklu cocuklu kazik kadar adamlari git oku diplomani al ne isin var senjn 19 yasinda kocayla sevgiliyle suan senin tek derdin okul ve sinavlar olmali

önce (2,121 puan) tarafından

Sevdaya katılıyorum evet senin şuan tek düşünmen gerekn şey okul hayatın olmalı haaa herkes okicak diye bişey yok evlenmek istiyor olabilirsin ama bununda doğru yolu zamanı kişisi var afedersin seni şimdiden bozan adam herseyi yapar sana aklını başına al iyi düşün bi yanlışa düştün geri dur artık yazık etme kendine ailene

önce (5,442 puan) tarafından

Karşı tarafında kaşık kadar olduğunu sanmıyorum 15 16 yaşında hata yapmış çocuğu şuan 3 yaşındaymış çocukta 18-19 yaş civari olmalı ikiside daha çocuk sayılır. Allah akıl fikir versin. 

önce (27,734 puan) tarafından

@Gurbetci_Saban

Bence bu post troll. Dün "oglan" benden yaşça çok büyük diye ailem vermedi diyordu bu gün 15 yasinda hata yapmis "oğlan"ve 3 yaşında çocuğu var. Eee ne anladık biz bu işten. Bu adam hani büyüktü bundan. Aynı yaşta oluyorlar .

+1 oy
önce (2,121 puan) tarafından

Ne kadar rahat yazıyorsunuz bekarım İlişkiye girdim falan diye kusura bakmayın ama seven insan sevdiği kadına evlenmeden dokunmaz

+1 oy
önce (13,409 puan) tarafından

Annenin neden karşı çıktığını şuan çok daha iyi anladım sevmeye devam etmeyi sorgulamak için biraz geç kalmışsın o oğlancıkta aynı hatayı iki kere nasıl yapıyorsa 

+1 oy
önce (2,154 puan) tarafından

fake kesin ya :)

önce (2,437 puan) tarafından

Aynısını düşünüyorum 

+1 oy

Adamla birlikte olmuşsn zaten ayrılırsan kim alicak seni Seviyorum evlencm diyordun noldu 

Kafa buluyorsn valla , daha söyleyecek çok şey varsa Çocuklar im var susuyrm

önce (4 puan) tarafından

Abla seviyorum ama napcaz 8 ay oldu

Bı laf vardr verdikçe veresin gelir 

Millet yeri geliyor 40 yıllık kocasindn ihanet I yiyor 

Bu yanlştn dön 

Anana yazık kız 

önce (4 puan) tarafından

Abla az özele gelirmisin

önce (14 puan) tarafından

Mesele cocugu olması degilki senin ona güvenip iliskiye girmen ne acelen var ki evlenmeden iliskiye girmissin hele ki boyle devirin erkeklerine güvenmek ..

Kız yorma kendini bu akıllnmz

+1 oy
önce (5,085 puan) tarafından

O zaman cahildi hadi şimdi sana aynısını yaptı sence de kabul edilir durum mu , ha kabul edersen de 3 4 sene sonra seni bırakıp bir başkasından çocuk yapacak yine o zaman daha çok ah vah diceksin zaten yanlışı baştan yapmışsın da ne diyim Allah akıl fikir versin çocuklarımız var büyük konuşmak istemiyorum 

önce (2,607 puan) tarafından

Sevmediği kızla neden birlikte olmuş o zaman seni sevdiği nerden belli Allah'ım sen çocuklarımıza akıl fikir ver önüne bak daha gençsin okulu oku meslek sahibi ol iki dakikalık zevk için hayatınızı maffetmeye değer mi çok şey derdim de büyük konuşmak istemiyorum benimde bi kızım bi oğlum var 

Kendine nasıl bir kötülük yaptığının hâlâ farkında değil hoş olsa ne hayatını karartmıs zaten 

Mantıklı düşünse zaten yanlış yaptığını anlayacak da mantıklı düşünemiyor şuan seviyor zannediyor ama sevse dokunmaya öpmeye kıyamaz benim eşim imam nikahı kıyılana kadar elimi bile tutmadı doğru değil dedi evlenmeden çocuk yapan birlikte olan kişi çok ben birinden bile mutluyuz benimle evlendi dediklerini duymadım 

İşte bizim gerek dinimiz gerek örf adetimiz zaten bunu söylüyor canım ama ne diyeyim benimde kızım var büyük konuşmak istemiyorum 

Aynen öyle yazacak şey çok da kızım ile oğlum olduğu için susuyorum 

+1 oy
önce (9,024 puan) tarafından

Hem annem doktora götürüp öğrenecek diye korkuyorsun hem devam edelim mi diye soruyorsun zaten Allah katında evlenmeden girilen ilişki zinadır tabi inancı olana adam önüne gelenle yatmış çocuk sahibi olmuş evlenmeden sana dokunmuş kimbilir başka kimlere dokunmuş şaka gibisin cinsellik ten başka bir şey de sorduğun yok zaten 

+1 oy
önce (2,072 puan) tarafından

O zaman o cahildi şimdi de sen cahilsin bacım kusura bakma 

+1 oy
önce (11,984 puan) tarafından

Güzelce soru sorun bu nedir ya günahına hepimizi alet etme 

+1 oy
önce (1,231 puan) tarafından

Sen nerelisin ? 

önce (301 puan) tarafından

Pufhaha sizce sorun bu mu 

önce (1,231 puan) tarafından

Sorun kendi sorunu. Ben ne eleştiri yapsam ne fayda. Allah akıl fikir versin. Şimdi kalkıp niye yaptın desem kızlığı yerine gelecekmi yada ayrıl desem ayrilacakmi. Benim tanığın birisi var oyuzden sordum acaba onu diye 

+1 oy
önce (463 puan) tarafından

Hayatını bitirmişsin zaten yoluna devam etsen napacan sanki sahip çıksaydı çoluğuna çocuğuna sahip çıkardı yazık valla inşallah dahada kötüsü olmaz 

+1 oy
önce (301 puan) tarafından

Kızım sen iyi misin gerçekten böyle bir adamla evlilik mi düşünüyorsun bide bırak sevgiyi bir kenara biraz mantıklı düşün adamam olsaydı diğerine sahip çıkardı bırak gitsin 

Tamm git naparsan yap 

Günaha soktn bizi gece gece , illerde kafanı duvarlara vurarsn ama 

Bu sözümü de unutma , o adamdan sana hayır yok 

Helali olmadan dokunan adamdan ne bekliycn ya 

Ergen de değilsin senin yaşında evlenip barklndk çoğumuz 

Madem istyrdn evlenip öyle kendini teslim etsydn

önce (4 puan) tarafından

Zaten evlencez diye yaptik

Ewlnip öyle yapsaydnz keşke "(

önce (4 puan) tarafından

Keşke abla olmusle geçmişe care yok malesef

Ben Doğu luyum bak bizim orda bikac defa bu tür olay oldu Malesf sonu çok kötü bitti 

Ilanda hep kızlara oldu kaç kişinin öldürüldüğü ne şahit oldum 

Onun için acıdım sana 

Belli kanına girmiş , kandırmış seni sende safsn belli 

Bak kuznm 14 yıl bı çocuğun peşinden ordan. Buraya savruldu sonu noldu hüsran 

Ins akillnrsn 

Çünkü erkeklere güven olmuyor .. 

+1 oy
önce (7,102 puan) tarafından

Bence öncesinde git bi tedavi ol 

Piskolojik tedavi çünkü çok cahilsin 

İlgili sorular

0 oy