Kızlar benim 2 senedir çocuk istiyorum doktor bütün testler hormonlar hepsi normal şükür doktorum adetin ilk günü gel ilaç başlayacağım dedi ilaç ne olabilir acaba birde ben bu ay erken adet oldum randevum çarşamba günü bugün adet oldum sizce sorun olurmu acaba randevu u bulamadım öne çelemedim işten de çarşamba gününe izin aldım
Hormon ilacı olmasın o yinede tam bilgim yok sen erken randevu varsa al git yoksada yinede git dra durumu anlat erken oldu bilgi almak istedim dersin bir ay daha aksamasin tedavim Dr alır belli erkenden.
Evet erken olunca şüphede kaldım be verecek diye tam açıklamada yapmadı gelince konuşuruz dedi İniallah bulurum randevu sabaha kadar bi açık
Muhtemelen yumurta tedavisi için ilaç başlayabilir. Onuda zaten 3. veya 5. günü içmeye başlıyorsun. Stres yapma sadece
Yaa inşallah öyle birşeydir 2 senedir olmuyor çok üzülüyorum gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin
Üzülme dua et. Dua müminin silahıdır. Hakkında hayırlısi kolayca olsun inşallah 🌸
Yaa çok teşekkür ederim iyiki varsınız hepiniz ediyorum allahım kabul etsin inşallah hepimize gönlüne göre versin 🫠
1,509,180 soru
24,628,563 cevap
364,986 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın