Meme küçültme ameliyatı için doktora giderken ne yapmalıyım?

+1 oy
256 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,267 puan) tarafından

Kızlar belki eski postumdan gören olmuştur meme küçültme ameliyatı için yarın sabah 9.50 de randevum var belki tahlil fln ister diye erken gidiyorum her ihtimale karşı da aç karnına olacağım göğüsümden bıkmış durumdayim pişik olması ,sütyen askısı yüzünden omzum çökmüş durumda fazla ayakta duramıyorum, yatarken bile asla sırt üstü yatamıyorum hepsi boğazıma geliyor nefessiz kalıyorum ne olur dua edin yarın mutlu haberle döneyim evime 🥹❤

8 Cevaplar

+1 oy
önce (323 puan) tarafından

Rabbım kolaylık versin 

önce (1,267 puan) tarafından

Allah razı olsun❤

-Reklam-
+1 oy
önce (1,461 puan) tarafından

Kolaylıkla sağlıkla geçer inşallah darısı başıma 🥰

İnşallah canım senin durumda mı aynı kaç beden giyorsun

+1 oy
önce (13,836 puan) tarafından

ablamın arkadaşı olmuştu ve inanılmaz rahatlamıştı. inşallah sen de çok rahatlamış olursun

İnşallah canım çok istiyorum tabi hayırlısıyla

0 oy
önce (8,791 puan) tarafından

Benimde istediğim bir ameliyat.özelmi devletmi 

Devlet'e aldım canım randevu

önce (8,791 puan) tarafından

Kaç beden canım.  Sağlık sorunu olduğu kesinleşirse devlet öyle yapıyor ameliyat 

İnşallah kabul edilirsin

100 beden canım sağlık sorunum çok var bazen nefes almakta bile zorlanıyorum inşallah canım💕

0 oy
önce (10,438 puan) tarafından

Kaç bedensin ve kaç beden olmayı düşünüyorsun

Ben şuan 100 beden göğüs normal beden 38 çok anormal yani vücudum

0 oy
önce (32 puan) tarafından

Rabbim kolaylastirsin insallah, bizleri de haberdar et olur mu, bu ameliyatı olmak isteyen çok kadın var anladığım kadarıyla, biz de bilgilenelim sayende.

Tabi ki anlatırım canım ben de çok sıkıntı çekiyorum en son çarem buydu artık inşallah olurum ameliyat hepinize beni neler bekledi bekliyor anlatırım ❤

0 oy
önce (4,894 puan) tarafından

Rabbim rast getirsin inşallah canım 🤲 umarım herşey güzel geçer

+1

İnşallah canım💕

0 oy
önce (13,321 puan) tarafından

Küçültme olanlar çok memnun inşallah hayırlısıyla atlatırsın canım

İnşallah canım💕

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Meme küçültme ameliyatı öncesinde aç karnına gitmek neden gereklidir?
Meme küçültme ameliyatı genel anestezi altında yapılan cerrahi bir işlem olduğu için mide içeriğinin solunum yoluna kaçma riskini önlemek amacıyla operasyondan genellikle 8 saat öncesinden itibaren aç ve susuz kalmanız gerekir. Anestezi uzmanı, ameliyat güvenliğiniz için bu süreci titizlikle takip eder ve operasyon günü açlık durumunuzu mutlaka kontrol eder.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Büyük göğüsler fiziksel olarak vücutta hangi sağlık sorunlarına yol açar?
Büyük göğüsler; omuzlarda kalıcı sütyen askısı izleri, omurga eğriliği, ciddi sırt ve boyun ağrıları ile meme altlarında sürekli pişik oluşumuna neden olur. Ayrıca göğüs ağırlığı göğüs kafesine baskı yaparak nefes almada zorluk ve uyku pozisyonlarında kısıtlanma gibi yaşam kalitesini doğrudan düşüren fiziksel engeller yaratabilir.
Meme küçültme ameliyatı için doktor hangi tahlilleri ister?
Meme küçültme ameliyatı öncesinde doktorunuz genel sağlık durumunuzu değerlendirmek için kan sayımı, biyokimya testleri, pıhtılaşma değerleri ve akciğer filmi gibi standart anestezi tahlillerini ister. Ayrıca yaşınıza ve ailenizdeki meme kanseri öyküsüne bağlı olarak göğüs dokusunun detaylı incelenmesi için mamografi veya ultrason tetkiki de istenebilir.
Meme küçültme operasyonu günlük yaşam kalitesini nasıl artırır?
Meme küçültme operasyonu, fazla ağırlığın vücuttan alınmasıyla birlikte omuzlardaki yükü hafifletir, duruş bozukluklarını düzeltir ve kronik sırt ağrılarını ciddi oranda azaltır. Nefes alışverişi rahatlar, hareket kabiliyeti artar ve deri kıvrımlarında oluşan pişik sorunları ortadan kalkarak günlük aktiviteleri daha konforlu yapmanızı sağlar.
Meme küçültme ameliyatı sonrası nelere dikkat etmek gerekir?
Ameliyat sonrası ilk haftalarda doktorun önerdiği özel medikal sütyeni düzenli kullanmak, ağır kaldırmaktan kaçınmak ve yara bölgesini travmalardan korumak iyileşme süreci için kritiktir. Ayrıca sırt üstü yatış pozisyonunu tercih ederek göğüs bölgesindeki basıncı minimize etmek ve doktorun reçete ettiği pansumanları aksatmadan uygulamak hızlı iyileşmeyi destekler.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 652 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Eslem lavanta (195 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 240 göst.
13 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde damlaaktas4682 (1,525 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,249 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (42,079 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 523 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Begonvil_. _ (8,169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,155 soru

24,628,193 cevap

364,965 kullanıcı

...