Hindiba kahvesi ödem attırır mı, kullananlar ne diyor?

0 oy
172 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,416 puan) tarafından

image

Hayırlı akşamlar kızlar bu kahveden kullananlar var mı aranızda. Merakımdan aldım içim tavsiyeniz nedir ödem attırıyor mu 

2 Cevaplar

0 oy
önce (135 puan) tarafından

Ben harmananınkini aldım. Bu markayı kullanmadım. Ama hindiba kahvesi olarak ne ödem atfırıyor ne de iştah kapatıyor. Sadece lezzetli filtre kahve tadında kahve içmek isterseniz alabilirsiniz. Haricinde bir fonksiyonu yok. 

-Reklam-
0 oy
önce (14,389 puan) tarafından

Ben bu markayı kullanıyorum. Tadı güzel bir iki saatlik tokluk hissi veriyor. 

Hiçbir şey tek başına kilo verdirmiyo diyet ve sporla devam. Bunlar sadece destek ürün. 

Ben sabah kahvaltısıni geç yapıyorum uyanınca bol bol su ve bir bardak bundan içiyorum uzun süre tok kalıyorum. Bazen akşam.ustu canım tatlı bişey isterse yine bunu yapıp içiyorum 

önce (4,416 puan) tarafından

Tabi ki zaten zayıflamak için almadım markette kadınlar konuşuyorlardı merakımdan aldım. Sütle mi tüketiyorsunuz 

önce (14,389 puan) tarafından

Bazen süt bazen sade canım o an nasıl istiyorsa 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Hindiba kahvesi gerçekten ödem attırır mı ve vücuda faydaları nelerdir?
Hindiba kahvesi, içeriğindeki yüksek lif oranı ve inülin sayesinde sindirim sistemini destekleyerek hafif bir idrar söktürücü etki gösterebilir ve bu da dolaylı yoldan ödem atılmasına yardımcı olur. Ancak tek başına bir zayıflama iksiri değildir; düzenli tüketildiğinde metabolizmayı destekleyebilir, bağırsak hareketlerini düzenleyebilir ve kafein alımını azaltmak isteyenler için iyi bir alternatif oluşturur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Günde kaç fincan hindiba kahvesi içmek sağlıklıdır ve ne zaman tüketilmelidir?
Günde en fazla 2 veya 3 fincan hindiba kahvesi tüketilmesi uzmanlar tarafından makul kabul edilir. Sabah saatlerinde veya öğleden sonra içilmesi sindirim süreçlerine destek olması açısından daha uygundur; ancak akşam geç saatlerde tüketilmesi içeriğindeki az miktardaki kafein veya sindirim hareketliliği nedeniyle bazı kişilerde uyku kalitesini etkileyebilir.
Hindiba kahvesinin tadı normal kahveye benzer mi ve nasıl hazırlanır?
Hindiba kahvesi, geleneksel Türk kahvesi veya filtre kahveye göre daha topraksı, hafif odunsu ve daha az acı bir tada sahiptir. Hazırlanışı oldukça basittir; bir tatlı kaşığı hindiba kahvesini bir fincan sıcak suya ekleyip karıştırmanız yeterlidir. Damak tadınıza göre içine süt veya bitkisel bazlı süt alternatifleri ekleyerek lezzetini yumuşatabilirsiniz.
Kimler hindiba kahvesi tüketirken dikkatli olmalıdır?
Hamilelik veya emzirme döneminde olan kadınların, kronik mide rahatsızlığı bulunanların veya safra taşı gibi sindirim sistemi sorunu yaşayan kişilerin hindiba kahvesi tüketmeden önce doktorlarına danışmaları hayati önem taşır. Ayrıca, hindiba bitkisine veya papatyagiller ailesine alerjisi olan bireylerin bu içeceği kullanmaması önerilir.
Hindiba kahvesini zayıflamak için kullanırken nelere dikkat etmeliyim?
Hindiba kahvesini zayıflama sürecinde bir destekleyici olarak kullanıyorsanız, yanında mutlaka günlük 2 litre su tüketimine özen göstermelisiniz. Sadece kahve içerek kilo vermek mümkün değildir; sağlıklı beslenme ve düzenli fiziksel aktivite ile birlikte tüketildiğinde tokluk hissini destekleyebilir ve vücuttaki şişkinliğin azalmasına katkı sağlayabilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 271 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (9,010 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 270 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elif. Zehra (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (2,380 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,164 göst.
28 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Küboşşşş (135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,801 soru

24,636,016 cevap

365,474 kullanıcı

...