Eşim evden kısa süreli ayrılmama neden bu kadar sevindi?

0 oy
313 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,237 puan) tarafından

image

oglan annemlerde uyyakaldi esim ben kizim eve gectik. esimle kiz uyyakaldilar evde. annemin bulasik makina su akitmis haliya oglanda uyaninca oturmus yanlislikla haliya . esofmaninislanmis yedek de kalmamis annemde. beni cagirdilar hebersizce ciktim gttim anneme.

evden kactim deyince sanki sevindi esolessek🤣🤣 ben siz olmadan sen olmadan nasi yasim falan der diye dusunmustum oysaki

iyi bayramlar herkese🌸🌸

2 Cevaplar

0 oy
önce (187,095 puan) tarafından

Kız cankuşum senin tlf marka modeli ne

önce (2,237 puan) tarafından

ben eskiden samsingcuyeim iste 3 sendir kullaniyorum . bosa yasamisim bu zamana kadar diorum ben sevdim

farki ne sence sadece disarda dikkat cekmesinu yada teknikmi

farki sey samsung telefn gibi hissettirio. iphone sanki bilgisayar kullanmis gibi laptop kullanio gibi bi hissiyat oluo. daha profsyenele kayiyor 

Benim herifde son model araban var ama sen durakda otobus bekliyosun hissiyati dedi 🤣

heh aynn o mantik 🤣🤣

-Reklam-
0 oy
önce (68 puan) tarafından

😂😂😂erkek milleti işte cok da bekletinye girmemek lazım sana da iyi bayramlar canım🌼

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşimin evden kısa süreli ayrılmama sevinmesi normal mi?
Eşinizin evden ayrılmanıza gösterdiği tepki, kişinin o anki yorgunluk seviyesine, kişisel alan ihtiyacına veya evdeki genel stres durumuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bazen partnerler, evde kısa süreli yalnız kalmayı veya sorumlulukların geçici olarak azalmasını bir dinlenme fırsatı olarak algılayabilirler. Bu durum genellikle evlilikteki genel mutluluk düzeyiyle değil, o anki kişisel ihtiyaçlarla ilgilidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Evlilikte eşimin yalnız kalmaya bu kadar istekli olması ne anlama gelir?
Eşinizin yalnız kalmaya yönelik bu isteği, genellikle gün boyu süren çocuk bakımı, ev işleri veya iş stresi gibi yoğunlukların ardından gelen bir deşarj olma arzusudur. Yalnız kalma ihtiyacı, ilişkide bir problem olduğu anlamına gelmeyebilir; aksine, kişinin kendi zihinsel sağlığını korumak ve stres seviyesini düşürmek için ihtiyaç duyduğu doğal bir kaçış yöntemidir.
Eşimle evdeki gerginlikleri nasıl sağlıklı bir şekilde konuşabilirim?
Eşinizle evdeki tepkileri ve yaşadığınız gerginlikleri konuşurken suçlayıcı bir dil kullanmak yerine kendi duygularınıza odaklanan 'ben' dilini tercih etmelisiniz. Örneğin 'Neden sevindin?' yerine 'Evden çıktığımda senin bu tepkiyi vermen beni biraz yalnız hissettirdi, senin için o an durum nasıldı?' gibi sorular sorarak savunmaya geçmesini engelleyebilirsiniz.
Çocuklu ailelerde ebeveynlerin kişisel alan ihtiyacı nasıl karşılanır?
Çocuklu ailelerde eşlerin birbirine kişisel alan tanıması, evliliğin sürdürülebilirliği için kritik bir öneme sahiptir. Haftalık olarak eşlerin kendi başlarına vakit geçirebilecekleri veya hobilerine zaman ayırabilecekleri küçük zaman dilimleri planlamak, evdeki genel tansiyonu düşürür ve birbirinize olan tahammülünüzü artırır.
Eşimle aramızdaki iletişim kopukluğunu nasıl aşabilirim?
İletişim kopukluğunu aşmanın en etkili yolu, birbirinizin beklentilerini yargılamadan dinlemektir. Günlük rutin işler ve çocuk sorumlulukları arasında birbirinize duygusal olarak nasıl hissettiğinizi soracağınız 10 dakikalık sakin bir zaman dilimi ayırmak, yanlış anlaşılmaların önüne geçerek ilişkinizdeki samimiyeti yeniden kurmanıza yardımcı olacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
0 oy
1 cevap 264 göst.
0 oy
3 cevap 364 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 244 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde 6868guzelkiz (2,418 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,779 soru

24,635,651 cevap

365,452 kullanıcı

...