Hayirli aksamlar kizlar
Bayadir anlik almiyodum alayim dedim napiyosunuz
Benim canim sıkkın her zaman oldugu gibi dun asi olmustum gece ustune yatmisim hala agriyo kolum bi yandan mide yanmalarim var diye hic halim mecalim yok yerimden kalkasimda yok
Esim geceye gitti bende hic bi is yapmadim bugun evim supurulecek silinecek balkonum yikanacak ama hic canim istemedi simdi de shrek actim muhammedle izliyoruz 2 80 yatis siz napiyosunuz nasilsiniz yemekler yendi caylarinizi ictiniz mi
Ben de bugün temizlik yaptım üstüne misafir ağırladım çaya az önce de ayıptır söylemesi kavurma pilav yaptım yedik dinlenme moduna geçiyorum şu an çocukların banyosu var bir tek☺️
Oh mis yarinda ben mi yapsam napsam cocukda bende dus alsak iyi olcak 2 3 gun oldu ama kolumun agrisibdan cesaret edemiyorum
Ben ilk gebeliğimde yaptırmadım ama diğerinde yaptırdım tetanoz aşısı değil mi olduğum ben de iyi ki de yaptırmışım doğumdan Bir 6-7 ay sonra elimi kestim cam tepsiyle o ağrıyla Bir de aşı yapacaklardı bana dedim ben önceden yaptım
Aynen ben asilarimi gunu gunune yaptiriyorum kendiminkini de cocugunkini de
Hayırlı akşamlar cnm. Tetanoz oldun sanırım. O biraz öyle oluyor. Hazırladın mı çantanı? Bizim evde de grip hakim. Benim de plan seninkiyle aynıydı ama mutfağı şimdi topladım. Eşim birazdan gelir. Çay yemek faslı anca
Evet abla tetanoz daha oncekilerde boyle olmamisti ya bu sefer cok oldu
Yok canta da hazirlamadim cocugum kiyafetlerini de yikamadim temizlik de yapmadim hic bisey yapmadim oyle bekliyorum ayin 9una randevu aldim bi doktora gidip geleyim bebe ne durumds ogreneyim ona gore yavas yavas baslicam duvarlar cok gozumde buyuyo mop aldim boyum tam yetisiyo uzanmiyorum tavana kadar sursem bile de hic silmedim daha once bas edebilir miyim acaba bilemiyorum bakalim nasil olcak belki birilerini yardima cagiririm artik
Mutfak nankor abla asla bitmiyo bi posta da yemekten sonra cikacak is sana kolay gelsin afiyet olsun
Kız durdun durdun bebiş yokken şimdi mi buldun duvar silecek. Çok tehlikeli Allah korusun. Eşine denk gelmez belki ama annen yada erkek kardeşine yıkasanda versen bez olmaz mı acaba ?
Aynen nankör ama en azından çalkalar bırakırım tezgaha. Artık sabaha inşAllah iyi olurum 🤲🏻
Abla esim silcekti normalde de is yerinde eleman eksigi var izinsiz calisiyo vakit yok gibi gorunuyo bi kac hafta beklerim eher izin kullanirsa pnunla yapariz olmazsa bi denicem eger zorlanirsam hic kendimi yormam ya birini cagirir ya da silmem kalirsa kalsin dogumdan sonra silerim napiyim
Öyle yap cnm. Kuzenim dolap üstlerine hurç yerleştirirken bebeğin emziği derler. Göbeğinden ayrıldı. Ölü doğum yapmıştı. Allah korusun,tedbirimizi alalım da.
Yemek hazırlıyorum bacım 🩷
Afiyet olsun
Hayırlı akşamlar canım tatenoz aşısı mi oldun ? Ne yapayım 3 gündür çok ağrım var sabahtan beri yine oturmadim vallahi temizlik yemek falan derken şimdi çay içiyoruz kapıda eşimle kalkıp minik kuşuma banyo yaptiracam Allahin izniyle 🤗
Evet abla tetanoz asisi
Abla kendini niye yoruyosun senin gunun geldi sayilir Allah korusun bizde birer dus alsak iyi de kolumdan cesaret edemiyorum
İşte oturup yatarsam daha kötü olurum canim hareket etmeye çalışıyorum eşim de çok kızıyor ama benim için daha iyi hareket etmek
Yap yap duş al rahatlarsin bugün mü oldun aşıyı?
Dun oldum abla kolumu kaldiramiyorum ki basima
Sipariş oyalar vardı 4 ü bitti ütüledim kadının gelip almasını bekliyorum sonra komşum çağırdı kahveye ona gidicem son günlerimizi değerlendiriyoruz işte
Eve mi geciyosun canim hayirli olsun
Evet kuzum inşallah 💞
Allah kolaylık versin canım sık dişini şurada bişey kalmadı.bende küçüğü ayağımda sallıyorum.uyutup süt kaynatacam çamaşırım var onlar katlanacak
Aman is gucte bitmiyo ben biktim valla
Hayırlı akşamlar canım benim
Geçmiş olsun öncelikle
Ben de bir iki haftadır hiç iyi değilim Rabbim beterinden korusun ama bir halsizim kızım aşırı yoruyor sanki akşam olunca etlerim ağrıyor resmen.
Neden böyle oldu bilmiyorum ama kızım her gün eve hiç girmesek girmeyecek o derece sokakçı.
Devamlı oyun alanı Park vesaire.
Başım kazan gibi şu an yani
Vitaminlerim de mi ekstra düştü bilmiyorum artık yani üzerimde bir böyle bir ağırlık mı var anlamadım neden böyle oldum ama gerçekten kendimi çok bitkin hissediyorum
Vücudumun bu bitkinliği yüzünden psikolojim de düşürüyor beni.
Ay bilmiyorum Allah'ım kolaylık versin herkese
Çocuk çok güzel ama çok zor çok.
Anlık olarak da evimdeyim çocuğumun babaannesine gönderdim biraz kafamı dinliyorum 2 saattir.
Öğlen pazara gittik oradan parka gittik oradan oyun alanına gittik hala yorulmadı ve gidecek yer arıyordu ben de babaannesine bıraktım.
İyi geldi mi gelmedi mi anlayamıyorum bile bir hafiflemedim
O kadar kosturuyosan yorulmussundur cicegim yorgunlugun cikiyodur
Valla sabah kızımın dil teraptisi vardi oraya götürdüm..ordan geldik krese götürdüm tekrar eve geldim yemeye giriştim kuru fasulye pilav tavuk corbasi ve cacık yaptım ..camasirlari attim 4posta onlar bitti 3sepet dolusu ütü vardi onlari yaptim..balkonu yikadim evi süpürdüm sildim banyoyu vs yıkadım eşim işten geldi yemegimzii yedik cay iciyoruz..bugunu de kapatim boyle😌
Ellerine saglik canim afiyet olsun
Tşk ederim...
Anlık birmeyen işler
Limon ve portakal vardı kimse yemiyor birisi toplamış vermişti onları limonata yaptım şimdi 😊yemek erken yeniyi bizde iki gundur çamaşır makinası bana sövüyor küçüğüm Allah için 5 dk durmuyo kapının dibine oturmuş abi Abla cagiril duruyo bugün baya sıcaktı burası öyle işte de
Offf sende iyi bunalmissin bugun
Hayırlı aksamlar canım yarın oglanın okulunda kermes varmıs pogaca yaptım 3 tepsi onların pismesini bekliyorum cay demledim esim gelsin ıcer yatarız ınsallah
Afiyet olsun canim ellerine saglik
Hayırlı geceler olsun inşallah canım 🌸
Geçmiş olsun asi olunca 2 gün kolumu kaldiramamistm bilirim ağrısını. Evi hergun görsek yine aynı oluyor canımız sağolsun. Kendini yormadan hallet işlerini
1,510,175 soru
24,640,033 cevap
365,742 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın