0 oy
255 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,697 puan) tarafından

Hayirli aksamlar kizlar 

Bayadir anlik almiyodum alayim dedim napiyosunuz 

Benim canim sıkkın her zaman oldugu gibi dun asi olmustum gece ustune yatmisim hala agriyo kolum bi yandan mide yanmalarim var diye hic halim mecalim yok yerimden kalkasimda yok 

Esim geceye gitti bende hic bi is yapmadim bugun evim supurulecek silinecek balkonum yikanacak ama hic canim istemedi simdi de shrek actim muhammedle izliyoruz 2 80 yatis siz napiyosunuz nasilsiniz yemekler yendi caylarinizi ictiniz mi 

11 Cevaplar

0 oy
önce (10,000 puan) tarafından

Ben de bugün temizlik yaptım üstüne misafir ağırladım çaya az önce de ayıptır söylemesi kavurma pilav yaptım yedik dinlenme moduna geçiyorum şu an çocukların banyosu var bir tek☺️

önce (1,697 puan) tarafından

Oh mis yarinda ben mi yapsam napsam cocukda bende dus alsak iyi olcak 2 3 gun oldu ama kolumun agrisibdan cesaret edemiyorum 

önce (10,000 puan) tarafından

Ben ilk gebeliğimde yaptırmadım ama diğerinde yaptırdım tetanoz aşısı değil mi olduğum ben de iyi ki de yaptırmışım doğumdan Bir 6-7 ay sonra elimi kestim cam tepsiyle o ağrıyla Bir de aşı yapacaklardı bana dedim ben önceden yaptım

Aynen ben asilarimi gunu gunune yaptiriyorum kendiminkini de cocugunkini de 

-Reklam-
0 oy
önce (4,513 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar cnm. Tetanoz oldun sanırım. O biraz öyle oluyor. Hazırladın mı çantanı? Bizim evde de grip hakim. Benim de plan seninkiyle aynıydı ama mutfağı şimdi topladım. Eşim birazdan gelir. Çay yemek faslı anca

Evet abla tetanoz daha oncekilerde boyle olmamisti ya bu sefer cok oldu 

Yok canta da hazirlamadim cocugum kiyafetlerini de yikamadim temizlik de yapmadim hic bisey yapmadim oyle bekliyorum ayin 9una randevu aldim bi doktora gidip geleyim bebe ne durumds ogreneyim ona gore yavas yavas baslicam duvarlar cok gozumde buyuyo mop aldim boyum tam yetisiyo uzanmiyorum tavana kadar sursem bile de hic silmedim daha once bas edebilir miyim acaba bilemiyorum bakalim nasil olcak belki birilerini yardima cagiririm artik 

Mutfak nankor abla asla bitmiyo bi posta da yemekten sonra cikacak is sana kolay gelsin afiyet olsun 

Kız durdun durdun bebiş yokken şimdi mi buldun duvar silecek. Çok tehlikeli Allah korusun. Eşine denk gelmez belki ama annen yada erkek kardeşine yıkasanda versen bez olmaz mı acaba ?

Aynen nankör ama en azından çalkalar bırakırım tezgaha. Artık sabaha inşAllah iyi olurum 🤲🏻

Abla esim silcekti normalde de is yerinde eleman eksigi var izinsiz calisiyo vakit yok gibi gorunuyo bi kac hafta beklerim eher izin kullanirsa pnunla yapariz olmazsa bi denicem eger zorlanirsam hic kendimi yormam ya birini cagirir ya da silmem kalirsa kalsin dogumdan sonra silerim napiyim 

Öyle yap cnm. Kuzenim dolap üstlerine hurç yerleştirirken bebeğin emziği derler. Göbeğinden ayrıldı. Ölü doğum yapmıştı. Allah korusun,tedbirimizi alalım da. 

0 oy
önce (492 puan) tarafından

Yemek hazırlıyorum bacım 🩷 

+1

Afiyet olsun 

0 oy
önce (3,306 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar canım tatenoz aşısı mi oldun ? Ne yapayım 3 gündür çok ağrım var sabahtan beri yine oturmadim vallahi temizlik yemek falan derken şimdi çay içiyoruz kapıda eşimle kalkıp minik kuşuma banyo yaptiracam Allahin izniyle 🤗

Evet abla tetanoz asisi 

Abla kendini niye yoruyosun senin gunun geldi sayilir Allah korusun bizde birer dus alsak iyi de kolumdan cesaret edemiyorum 

önce (3,306 puan) tarafından

İşte oturup yatarsam daha kötü olurum canim hareket etmeye çalışıyorum eşim de çok kızıyor ama benim için daha iyi hareket etmek 

Yap yap duş al rahatlarsin bugün mü oldun aşıyı?

Dun oldum abla kolumu kaldiramiyorum ki basima 

0 oy
önce (13,521 puan) tarafından

Sipariş oyalar vardı 4 ü bitti ütüledim kadının gelip almasını bekliyorum sonra komşum çağırdı kahveye ona gidicem son günlerimizi değerlendiriyoruz işte 

Eve mi geciyosun canim hayirli olsun 

önce (13,521 puan) tarafından

Evet kuzum inşallah 💞 

0 oy
önce (5,392 puan) tarafından

Allah kolaylık versin canım sık dişini şurada bişey kalmadı.bende küçüğü ayağımda sallıyorum.uyutup süt kaynatacam çamaşırım var onlar katlanacak

Aman is gucte bitmiyo ben biktim valla 

0 oy
önce (2,951 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar canım benim 

Geçmiş olsun öncelikle 

Ben de bir iki haftadır hiç iyi değilim Rabbim beterinden korusun ama bir halsizim kızım aşırı yoruyor sanki akşam olunca etlerim ağrıyor resmen. 

Neden böyle oldu bilmiyorum ama kızım her gün eve hiç girmesek girmeyecek o derece sokakçı. 

Devamlı oyun alanı Park vesaire. 

Başım kazan gibi şu an yani 

Vitaminlerim de mi ekstra düştü bilmiyorum artık yani üzerimde bir böyle bir ağırlık mı var anlamadım neden böyle oldum ama gerçekten kendimi çok bitkin hissediyorum 

Vücudumun bu bitkinliği yüzünden psikolojim de düşürüyor beni. 

Ay bilmiyorum Allah'ım kolaylık versin herkese 

Çocuk çok güzel ama çok zor çok.

Anlık olarak da evimdeyim çocuğumun babaannesine gönderdim biraz kafamı dinliyorum 2 saattir. 

Öğlen pazara gittik oradan parka gittik oradan oyun alanına gittik hala yorulmadı ve gidecek yer arıyordu ben de babaannesine bıraktım. 

İyi geldi mi gelmedi mi anlayamıyorum bile bir hafiflemedim

O kadar kosturuyosan yorulmussundur cicegim yorgunlugun cikiyodur 

0 oy
önce (107 puan) tarafından

Valla sabah kızımın dil teraptisi vardi oraya götürdüm..ordan geldik krese götürdüm tekrar eve geldim yemeye giriştim kuru fasulye pilav  tavuk corbasi ve cacık yaptım ..camasirlari attim 4posta onlar bitti 3sepet dolusu ütü vardi onlari yaptim..balkonu yikadim evi süpürdüm sildim banyoyu vs yıkadım eşim işten geldi yemegimzii yedik cay iciyoruz..bugunu de kapatim boyle😌

Ellerine saglik canim afiyet olsun 

önce (107 puan) tarafından

Tşk ederim...

0 oy
önce (3,150 puan) tarafından

Anlık birmeyen işler 

Limon ve portakal vardı kimse yemiyor birisi toplamış vermişti onları limonata yaptım şimdi 😊yemek erken yeniyi bizde iki gundur çamaşır makinası bana sövüyor küçüğüm Allah için 5 dk durmuyo kapının dibine oturmuş abi Abla cagiril duruyo bugün baya sıcaktı burası öyle işte de

Offf sende iyi bunalmissin bugun 

0 oy
önce (899 puan) tarafından

Hayırlı aksamlar canım yarın oglanın okulunda kermes varmıs pogaca yaptım 3 tepsi onların pismesini bekliyorum cay demledim esim gelsin ıcer yatarız ınsallah 

Afiyet olsun canim ellerine saglik 

0 oy
önce (1,915 puan) tarafından

Hayırlı geceler olsun inşallah canım 🌸 

Geçmiş olsun asi olunca 2 gün kolumu kaldiramamistm bilirim ağrısını. Evi hergun görsek yine aynı oluyor canımız sağolsun. Kendini yormadan hallet işlerini 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 809 göst.
15 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 37 (2,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,082 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (5,916 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 1,094 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (3,907 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 299 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,086 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,175 soru

24,640,033 cevap

365,742 kullanıcı

...