Yurtdışından deport yedim tekrar nasıl gidebilirim?

0 oy
243 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (31 puan) tarafından

Yurtdışında bir Türk kızıyla kalıyordu Hollanda'da 4 yıldır kaynım kaçaktı kaynanam öldüğü için gelmek zorunda kaldı o kızda onunla gitmiş ama kaynım deport yemiş bu nedemek oluyor o kızda 4gün kalıp Hollanda'ya dönmüş kağıt işlerimleri için nikah için sizce kaynım nezaman evlenirse tabi giderse canlar bilgisi olan varmı 

3 Cevaplar

0 oy
önce (665 puan) tarafından

Kaldığı ülkede kaçak sa ordan nasıl belgeyle çıkış yapıyor direk sınır dışı edilir

önce (31 puan) tarafından

İİş vizesiyle gitmişti süresi doldu geri dönmedi 

önce (2,328 puan) tarafından

bidaha nah onu oraya alirlar yurtdisina . . yani kaynin da bakabilir artik kayinpederine. gelsin otursun sizin evinizde kiraci olarak. kayinpederinde kalir yanlarinda. kiz yurtdisi vatandasiysa evlenirlerse gider gerci akynin yasal olarak. 

Evlenirse alabilirler

-Reklam-
0 oy
önce (9,457 puan) tarafından

5 sene sanirim girme yasağı var deport yemiş gidemez

Yengesi diyor nikah yaparsa gidebilir kızda kagıt işlemleri için hollandaya geri döndü ve bunlar Hollanda'da nikah içinde kagıt vermişler 

Deport yediyse zor diyorki ben seni sinir disi rttim gerekcisede varsa onlarin yillari var evlensede o yildan once asla baska ulekeye bile gidemez😊

Birde ben öğrendim sormuştum gelince illa nikahlı olmak zorunda hayir biz sevgiliyiz aynı evde yaşıyoruz dese bile abinle zaten evlenebilirdi hollandada bu kural yokmuş ki sizi bildiğiniz kandırıyor 😁

Sana şöyle anlatayım kaynım 1yıl iş vizesiyle oraya gitti süre bitti 5yıla yakın kaçak kaldı ve annesi öldüğü için dönmek zorunda kaldı ama kızla berabere hollandada evlenmek için kağıt vermişler ne kagıdı bu ve kız geri gidip kagıt işlemleri yapacakmış ne olabilir

Kardeşim deport edilmiş oyle artık kolay kolay giremez o süresi neyse onu tamamlayacak ne blvize cikar ne birsey

Ne bileyim diyorlar evlenirse direk gidecek ve kız neden geri döndü sence ne kağıdı için gitti

0 oy
önce (4,159 puan) tarafından

Deport geri gönderme sınır dışı edilmesi demek hangi gerekçe ile deport edildiyse o süre çok önemli 1 yıl ile 20 yıl arası ülkeye giriş yasağı uygulanır yani kaynınız dönemez nikah için bile olsa süresini doldurmadan

Soslu tavuk Hollanda'daki şartlar farklıymış sevgili olsa bile olabiliyor evlenmeye bile gerek yokmus

Evlenebilirler ama deport süresi dolmadan gidemez Schengen vize ülkesi olduğu için birde deport edilen birine Schengen vizesi kolay verilmez

Hayır ne 1yıl kalması 1yıl çalışma vizesiyle gitti canım sonra süresi bitti bu 5yıla yakın kaçak kaldı

Geçmiş olsun 

Evlilik için ordayken kagıt vermişler na kağıdı olabilir sence

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Hollanda'dan deport yedim tekrar ne zaman gidebilirim?
Deport süresi kişiye verilen yasaklama kararına göre 1 yıl ile 5 yıl arasında değişmektedir. Pasaportunuzdaki giriş yasağı kodunu kontrol ederek yasağın ne zaman kalkacağını kesin olarak öğrenebilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Hollanda'da kaçak kalmanın deport kararına etkisi nedir?
Hollanda'da vizesiz veya kaçak kalmak, ülkeye tekrar girişte ağır yaptırımlara ve uzun süreli giriş yasaklarına neden olur. Bu durum sicilinize işlenir ve Schengen bölgesine yapacağınız gelecek vize başvurularını doğrudan olumsuz etkiler.
Deport yedikten sonra evlilik yoluyla Hollanda'ya nasıl gidilir?
Deport yemiş olsanız bile yasal yollarla evlilik yapmanız mümkündür, ancak giriş yasağınız devam ediyorsa önce bu yasağın kaldırılması için bir avukat aracılığıyla resmi talepte bulunmalısınız. Yasağı kaldırmadan ülkeye giriş denemesi yapmanız, hakkınızdaki kısıtlamayı daha da zorlaştırabilir.
Hollanda giriş yasağı nasıl sorgulanır ve nasıl kaldırılır?
Giriş yasağınızı öğrenmek için Hollanda Göç ve Vatandaşlık Dairesi (IND) ile iletişime geçebilir veya pasaportunuza işlenen kayıtları kontrol edebilirsiniz. Yasağı kaldırmak için 'deportasyon yasağının kaldırılması' (opheffing inreisverbod) talebiyle resmi başvuru süreci başlatılması gerekmektedir.
Hollanda'da evlilik işlemleri deport durumunu nasıl etkiler?
Evlilik tek başına deport kararını otomatik olarak kaldırmaz, ancak evlilik sonrası aile birleşimi vizesine başvurma hakkı doğurur. Aile birleşimi başvurusu yapmadan önce mevcut giriş yasağınızın süresinin dolmuş olması veya yasal yollarla kaldırılmış olması şarttır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 331 göst.
9 Mayıs 2026 Aile & Aşk kategorisinde merverabiss (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 830 göst.
0 oy
1 cevap 238 göst.
+1 oy
9 cevap 492 göst.

Kategoriler

1,510,710 soru