Merhabalar dikkat ettiğim bir şey var genelde herkes hep karamsar ,hep kötü şeylerini paylaşıyor
Yok mu son zamanda başınızdan geçen iyi şeyler ,komik olaylar
Hep kötü enerji yerine biras gülelim artık
son zamanlarda cok duygusalim veli toplantisi oldu ogretmenjmiz oglumun derslerinin cok iyi oldugunu sinifta tum ogretmenler ve arkadaslariyla iyi anlastigini herkes tarafindan sevilen bi ogremci oldugunu soyledi ben basladim aglamaya ogretmeb şok oldu ama ben kotu bisi demedim neden agliyosunuz dedi bende icimden geldi dedim sonra güldük gulerken bjle agliyodum simdi bunu niye yazdim bilmiyom ama bana iyide kotude bisi dense aetik aglama modundayim ahaa haftaya mezuniuet toreni var ben aklima geldikce agliyorum🥹🤣
Bizdede haftaya mezuniyet var bende aynı duygulardayim internette izlediğim mezuniyet videolarına bile ağlıyorum İnşallah üniversiteden de mezun oldukları günleri görürüz
valla çok şükür.. bizde her şey yolunda şimdilik ama insanlar kötüyü paylaşmayı seviyorlar. iyi şeylerini saklıyorlar. nazar değermiş. bana yakın çevrem hep böyle söylüyor ama ben tam tersine kötü söylemin kötüyü çektiğine inanıyorum
Bence de öyle bir insan sürekli kötüyüm derse kötüyü çeker
Kız nazar bi yana insan normal rutin gününü buraya niye yazsın, ha bazen anlık zamanları atılıyo mesela ama onun dışında bi sıkıntısı falan olur fikir almak için post açar .
8 ay önce doğup 2 ameliyat geçiren bebeğimi kaybetmiştim. Şimdi tekrar hamileyim onun acısı unutulmuyor ama güzel günler için minik fasulyemizin sağlıkla doğmasını bekliyoruz inşallah.
Rabbim sağlıcakla kucağına aldırmayı nasip etsin 🤗
Haftaya kermes var ve kızımın okulu mini bir gösteri hazırlıyor. Evde sürekli kareografi çalışan kızım, okul provasında inadı tutunca öylece duruyormuş 🥸 Tipik 4 yaş kızım ve inadı🙂↕️ Bu ara buna duygulanıyorum. Ben de küçükken tüm gösterilere katılırdım. Bana o günlerimi hatırlatıyor 😌
Ayyyy pglumda evde bülbül hocasına da ayrı okuyormus prova yerinde mikrofon eline geçince duruypmus
O gün gelince inşallah sus pus olmaz diye dua ediyorum şimdilik 🙂↔️ Utangaç olmalarını da anlıyorum aslında ama.
farklı bir şey olmadı, hayat rutinde devam ediyor. Yarın 5. evlilik yıl dönümümüz. çok şükür bu 5 senede 1 kere ble keşke evlenmeseydim demedim, umarım eşim de dememiştir 🤗
Yarın mezuniyet törenimiz var 🥰 tüm hazırlıklar yapıldı veee 4 yıldır resmen elimde büyüyen miniklerim uçup gidecek 🌸 onlar adına mutlu kendi adıma hüzünlüyüm
4.5 yaşındaki oğlumun aşık olması dışında hayatımızda yeni bir şey yok en son kardeşine isim koyacağız kız olursa o kızın adını koyalım dedi :) ilerdeki gelinim kızıma düşman olmasın diye vazgeçirdim 😂😂
Çok şükür bugünümüze canım ama ben hep enerjiğimdir güne hep güzel başlarım. Genel olarak da hep pozitifimdir kötüyü düşünmem iyi düşünürüm iyi şeyler olur genelde. Rabbim kimin ne derdi varsa yardımcısı olsun inşallah 🌸hepimize güzel günler göstersin
Benim sesim hem kalın hem kabadir telefonda bir yeri aradığım zaman büyür abi derler buna hep gülerim 😂ama bu hiç şaşmaz geçen halı yikamaciyi aradım fiyat nekadar dedim abi şuan zam yaptık dedi 🤣🤣🤣
Sağolasın abisinin Güllü deseydin🤣🤣
😂
Yorgunum yorgun bacı 2 yaş ve tuvalet eğitiminde olan bebemle. İçim kapkara 😂
Sen başla guldugu anı paylasabilirsiniz
Haftasonu abim evlendi. Ben 1000 km uzakta yaşıyorum. İsteme nişan bir arada olmuştu ve arada 15 gün var diye istemeye gidememiştim burada post açmıştım hatta çok üzülmüştüm. Düğüne eşim çocuklar hep birlikte araba ile gittik. Aşırı yorucu geçti ama çok güzeldi. Oynamaktan her yerim ağrıyor. Çok ama çok mutluyum evlendiği kişi de benim çok iyi arkadaşım.. Az önce konuştuk yengen kızım o senin artık dedi abim bende sana enişte demediğime dua et dedim 😄😄 Allah ım bozmasın mutluluklarını 🤲🤲 inşallah tez zamanda da hala olacağım haberini alırım 😁😁
Hayırlı olsun canım Allah muhabbetlerini arttırsın
Amin canim teşekkürler 🥰
Ben yaş aralığı yakın iki küçük çocukla bir şehirde tanıdık kimse olmadan yaşıyorum. Arkadaşlarım falan arar mesela sesin çok enerjik geliyor senin yerinde ben olsam kafayı yerdim muhabbeti ederler hep. Hatta geçen bı gun arkadasima başım ağrıyor keyifsizim demişim nasıl ya senden ilk defa baş ağrısı kelimesi duyuyorum diyor kız 😁 onlar mı tuhaf ben mi bilemiyorum ama mutluluğu çok fazla şeylerde arıyoruz küçük şeylerden mutlu olmayı unutuyoruz galiba
Bu ara en mutlu olduğum şey bı kredi odememiz vardı fazlaydı ödemesi ve son iki taksit kaldı şükür 😂😂
3 tane yaş aralığı yakın çocuk bir tane de sorumsuz yalancı bir koca 😑
Evet çok şükür aç değiliz açıkta değiliz sağlığımız yerinde ama maalesef bende bu aralar çok bitik hissediyorum
1,510,880 soru
24,648,948 cevap
366,201 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın