Cinsel saldırı şüphesi durumunda ne yapmalıyım?

0 oy
116 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,960 puan) tarafından

Kızlar bi arkadaşım var bekar sevdiği bi çocuk var yıllardır akrabası oluyor uzaktan çocukla kavga etmişler çocuk telefonnnu satip kızın yanına gitmiş ve param bitti demiş kızın evide bahçeli ailesinden gizli çocuğu eve almış parası yok diye sokakta kalmasın diye sonra çocuk bunun suyuna bısey atmış ve uyuya kalmış kız yerde gece 3 gibi uyanmış çocuk evde yokmuş sabah bunlar kahvaltı etmek için buluşmuş çarşafında kahverengi leke görmüş ve çocuk buna sen bir ay sonra bana tipis tipis geleceksin demiş sonra kız ablasının annesinin nabzini ölçmek için şaka yapmış böyle bisey olsaydı napardiniz diye onlarda öyle bisey olursa git kendini direkt oldur intihar et bizi uğraştırma demiş oda bunu benimle paylaştı ilk defa şimdi bu durumda ne yapicak çok üzgünüm yarın gidip gebelik testi alicam ona bu duyulursa çok kötü şeyler olabilir ne yapmalı bu durumda çocuk ayrılmasın diye ona kumpas kurmuş adi ******** 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (30 puan) tarafından

Yanlış anlamayın size yalancı demiyorum ama bu bana hiç inandırıcı gelmedi.

Gerçektende aklı selim bir insan gece gece eve erkek alır mı 

Sonra birlikte bir şey icmişlerde,kız bayilmişta,yatakta kan varmışta,ailesine şaka yoluyla demiste bilmem ne.

Bu arada ilişki oldu diye hamile de kalınacak diye bir şey yok

önce (1,960 puan) tarafından

Hayatta oluyor böyle şeyler bende hala şaşkın ve üzgünüm bunu kimseyede söylemem söz veridm o yüzden burada fikir almak istedim insanların başına hersey gelebilir bahsettiğin kişi 18 yaşında çok seven gözü kör biri ne kadar uyarsakta o hep ona güvenmeyi sevmeyi seçti 

önce (31 puan) tarafından

Seven insan bu şekilde yapmaz diyelim ki yaptı madem kıza bu kötülüğü yerinde olsam gider şikayet ederdim oğlanın kendi ailesi de öğrensin nasıl bi pislik evlatları olduğunu 

Ya cahil insan onlar suçu kıza atarlar almasaydı eve kız kendi ailesinede söylemeye cesareti yokki babası duysa Allah korusun kalbine iner

-Reklam-
0 oy
önce (90 puan) tarafından

Bu kizim ailesi yokmuymus evde ha deyince hamile kalinmiyor da o neye guvenip almis eve kalsin sokakta yapacak bisey yok gelsin istesin cocuk 

Ailesi var herkes uyurken almış benim yüzünden telefonunu sattı diye vijdan azabı çekmiş yemek falan vermiş odasında o serefsizde bunu yapmış iste

0 oy
önce (742 puan) tarafından

Allah aşkına bu nasl bişey ya baştan sona yalan net belli 

Kız itin tekini niye eve alsn 

Ki ailesiyle yaşyrsa 

Hadi aldı adamla bile isteye birlikte olmuştur net.

Her ilişkide de gebe kalınmaz 

Kız niye yalan soylim tövbe yarabbim düşünmekten şu saat olmuş hala uyanigim ya itin teki değilki seviyor çocukluk aşkı 

Kimsenin gunahini almayin sizinde evlatlarınız vardır belki 

İlla gebedir demiyoruz zaten korktuğu için içi rahat etsin diye 

0 oy
önce (2,656 puan) tarafından

Arkadaşın bariz seni kandırmış kendisi birlikte olmuş günahını almak da istemem ama öyle görünüyor bana hiç inandırıcı gelmedi hikaye

0 oy
önce (3,179 puan) tarafından

O kadar saçma ki. 

Ya siz bize  ya da karşıdaki size yalan söylüyor. 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Cinsel saldırı şüphesi durumunda ilk olarak ne yapılmalı?
Cinsel saldırı veya istismar şüphesi durumunda yapılacak ilk ve en önemli şey, en yakın sağlık kuruluşunun acil servisine başvurmaktır. Olayın üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin, kanıtların toplanması ve tıbbi destek alınması hayati önem taşır. Adli tıp muayenesi ve gerekli tetkiklerin yapılması için vakit kaybetmeden uzman bir hekimden yardım alınması gerekir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
İzinsiz ilaç verilmesi veya bayıltılma durumunda hangi adımlar izlenmeli?
Bir kişinin bilgisi dışında uyutulması veya içeceğine madde katılması tıbbi ve hukuki bir suç teşkil eder. Bu durumda kişinin toksikolojik inceleme yapılması için acil servise başvurması ve olayı adli makamlara bildirmesi gerekir. Vücutta iz bırakabilecek maddelerin tespiti için idrar ve kan tahlili gibi biyolojik örneklerin hızlıca alınması süreci kolaylaştırır.
Gebelik testi ne zaman ve nasıl yapılmalıdır?
Gebelik testi, şüpheli cinsel ilişkiden en erken 14-21 gün sonra idrar yoluyla veya kanda beta-HCG testi ile en doğru sonucu verir. İlişkiden hemen ertesi gün yapılan testler negatif sonuç verebilir, bu yüzden güvenilir bir sonuç için belirtilen sürenin beklenmesi veya doğrudan bir hastanede kan tahlili yaptırılması önerilir.
İstismar durumunda hukuki destek nasıl alınır?
Cinsel saldırı veya kumpas gibi durumlarda hukuki destek almak için baroların kadın hakları merkezlerine veya adli yardım birimlerine başvurulabilir. 183 Sosyal Destek Hattı üzerinden profesyonel rehberlik alınabilir ve suç duyurusunda bulunmak için en yakın polis merkezine veya savcılığa gidilebilir. Kanıtların karartılmaması adına süreci profesyonel avukatlarla yönetmek son derece önemlidir.
Psikolojik şiddet ve tehdit içeren durumlarda kimden yardım istenmeli?
Tehdit, şantaj veya psikolojik baskı içeren durumlarda aileden veya yakın çevreden ziyade uzman desteği almak en sağlıklı yoldur. KADES uygulaması üzerinden hızlıca emniyet güçlerine ulaşabilir veya Alo 183 hattını arayarak hem psikolojik hem de hukuki danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Bu tür durumlarda sessiz kalmak yerine uzman kurumların rehberliğinde hareket etmek güvenliğinizi korumanızı sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 524 göst.
+1 oy
1 cevap 149 göst.
16 Şubat 2026 Diğer kategorisinde Bencee (1,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 160 göst.
0 oy
4 cevap 314 göst.
6 Kasım 2024 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler