Yıllar sonra gelen öğretmenim için çay yanına ne yapabilirim?

0 oy
88 göst.
önce Diğer kategorisinde (629 puan) tarafından

Slm kizlar sizin yardiminiza ihtiyacim var yıllar sonra ortaokul ogretmenim beni ziyarete gelecek okuldan sonra hiç görüşmedik cayin yanına ne yapabilirim bana ne onerirsiniz neler hazirlayabilirim fikir verir misiniz 

2 Cevaplar

0 oy
önce (42,839 puan) tarafından

Ben genelde en güzel yaptığım şeyleri yaparım riske atmam örneğin 

Islak kurabiye 

Şekerpare 

Kekin her türlüsü 

Revani haşhaşlı sade

Portakallı kurabiye 

Yalancı su böreği 

Poğaça 

Ama şöyle yapabilirsin kaç çeşit yapacaksın bilmiyorum da 

Islak kurabiye 

Yalancı su böreği 

Sıcak havalarda iyi gider muhallebi 

Kısır veya makarna salatası 

Hem hepsi hafif hemde genel olarak herkesin sevdiği şeyler 

önce (629 puan) tarafından

Yalanci su böreği nasil acaba tam tarif verir misin 

önce (42,839 puan) tarafından

3 veya 5 yufkadan oluyor rulo yapıp kesiyorsun saçak saçak olcak 

Sosu içinde 

1 şişe maden suyu 

1 su bardağı yağ 

1 su bardağı süt 

2 yumurta güzelce çırp 

Ben tavada yapıyorum daha güzel oluyor fırında da yapabilirsin yufkanın bir kısmını koy sosla güzelce sonra peynirini koy sonra yine yufka ve sosla 

Ben çok seviyorum bu böreği su böreğini andırıyor ve güzel oluyor 

önce (629 puan) tarafından

Teşekkürler cnm 

önce (43 puan) tarafından

Kırpık börek diyorlar, ben de cok yaparım bunu, gerçekten güzel oluyor. Normal su böregini beceremedigimden bunu yapiyorum:) hem kolay hem lezzetli

-Reklam-
0 oy
önce (1,861 puan) tarafından

Büyük ihtimalle ogretmeniniz artık yaşını almış birazda olsa büyük bir insandır 

Şekeri vs varmı bilmediğiniz için ağır şeyler olmamalı 

En güzel yaptığınız ve bildiğiniz tarifler herzaman en iyisidir

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Ortaokul öğretmenim için çayın yanına pratik neler hazırlayabilirim?
Öğretmeniniz için çayın yanına hem şık hem de pratik olan tuzlu kurabiyeler, küçük kanepeler, tam ölçülü anne keki veya mevsim meyveleriyle süslenmiş bir tart hazırlayabilirsiniz. Misafirinizle uzun süre görüşmediğiniz için hazırlığı önceden yapabileceğiniz ağızda dağılan bir kurabiye veya taze demlenmiş çay ile servis edebileceğiniz küçük porsiyonluk börekler en kurtarıcı seçenekler arasındadır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Çay saati menüsü hazırlarken nelere dikkat etmeliyim?
Çay saati menüsü hazırlarken hem tatlı hem de tuzlu dengesini gözetmek, misafirinizin damak zevkine hitap edecek en az bir ana lezzet sunmak önemlidir. İkramların kolay yenebilir, küçük porsiyonlar halinde olması samimi bir sohbet ortamını kolaylaştırır; bu nedenle tek lokmalık tartöletler veya dilimlenmiş kekler tercih ederek sunumu daha şık hale getirebilirsiniz.
Yıllar sonra gelecek misafir için en iyi ikram seçenekleri nelerdir?
Yıllar sonra gelen bir öğretmen için hazırlanan ikramlar nostaljik ve özenli olmalıdır; bu yüzden ev yapımı bir poğaça, zeytinyağlı yaprak sarması veya klasik bir elmalı turta gibi herkesin sevdiği lezzetlere odaklanmak en güvenli yoldur. Sunumda taze çiçekler ve temiz bir sofra düzeni kullanarak bu özel ziyareti daha anlamlı kılabilirsiniz.
Çay saatinde misafire sunulacak pratik atıştırmalıklar nasıl yapılır?
Çay saatinde sunulacak pratik atıştırmalıkları hazırlamak için milföy hamuru kullanarak hızlıca peynirli çıtırlar yapabilir veya hazır tartöletlerin içini krema ve meyvelerle doldurabilirsiniz. Zaman kazanmak istiyorsanız bir gün önceden hazırlayabileceğiniz tuzlu kurabiyeler veya saklama koşullarına uygun kekler, misafiriniz geldiğinde sizi mutfakta vakit kaybetmekten kurtararak sohbetinize odaklanmanızı sağlar.
Öğretmen ziyareti için hazırlanan çay menüsü nasıl planlanır?
Öğretmen ziyareti için çay menüsü planlarken 1 çeşit tuzlu börek veya poğaça, 1 çeşit tatlı atıştırmalık ve 1 çeşit kurabiye olmak üzere üç ana grup belirlemek yeterli olacaktır. Yanına taze demlenmiş kaliteli bir çay veya bitki çayı eşlikçisi ekleyerek, hazırladığınız ikramları misafirinizin gelmesine yarım saat kala servis edilmeye hazır hale getirmeniz en ideal zamanlamadır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 474 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gizemlianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 401 göst.
22 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,644 göst.
25 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 423 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,031 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,969 soru

24,650,073 cevap

366,255 kullanıcı

...