Günaydın hanımlar nasılsınız napıyorsunuz ?
Büyüğüm okula gitti küçüğüm babasıyla işe gitti evde de çok işim yok hafiflettim bugün dinlenebilirim bu arada 18 aylık olduk biz 💞 hamiş bacılarım sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz ? Mide bulantılarım kesildi ama daha şimdiden bu havalar beni basıyor 😄
Bulantılar azalti yorgunluk halsizlik devam :) ama şükür bugünümüze
anaaa sen ogretmenmiydin :) aaa hic bilmiyodum :) cidden
He ya 😄 boş versene aşkım bilsen ne olacak sanki
Günaydın kavalti yaptım oğlumla bugün sağlık ocağına gidicez evi toplarlayip çıkarım git gel uzak olduğu için gün biter büyüğüm okulda yarın sınav var girecek çocuklarımıza Allah hayırlı sonuçlar nasıp etsin
Günaydın uzun zaman sonra bir anliga yazayım
Kızım için okul görüşüne gidecem bakalım Eylül ayında alırlarsa artık bende Veli olacam
Günaydın Müge anlı açtım biraz bakıp kalkicam temizlik alışveriş bugün isim çok masallah bebişi Allah bağışlasın bu sene kız senesi diyolar sizin cinsiyet ne :)
Yetooo canan hanım yetoo nebahat çehre ile mi yarışıyorsunuz 😂😂
idolum :) bi o bi ajda🌸🌸 on gune yurt disi tatile cikacam o yizden bi kilo vermis olsam bile kar bana yer acilir
Ajda full paket estetik nebahat çehre orjinal mevlam Bana ve size nebahat çehre gibi yaşlanmayı nasip etsin 🙏🙏🙏🤭🤭
amin insallah :)
Temizlik toparlanma bunca işin içinde yarına misafirim var umarım şu kahve beni ayıltır
Hamile değilim olanlara Allah kolaylık versin 🌺
Günaydın canım.. Hamdolsun iyiyiz . Eşim ise kızlar okula gittiler. Küçük kızımla evleri topladık kahvaltı ediyoruz. Öğlen okulda kızımın mezuniyeti var . Oraya gideceğim inşallah.
Hamilelikte bulantı en zor dönemdir bence .Allah yardimcilari olsun hamilelerin inşallah 🌸
Oğlumun hatim töreni vardı oraya gideceğim pastanın gelmesini bekliyorum bende :)
Cokkkk sicakkkkkkk
Günaydın bızım gune baslama 7de oldu sımdı kızımı uyuttum bende kahvaltı yapıcam ınsallah bızde 16 gun sonra 10 aylık olcaz zaman ne çabuk gecıyormus meger 🥺 bu sene hamıle degılım ama gecen sene bu zamanlar hamıleydım mide bulantısı olmadı bende tek sıkıntı sıcak basmasıydı Allah hamişlere kolaylık versın
Amin canım sağlıkla büyüt yavrunu
Gunaydin canim da 18 haftalik misin dogurdun hala bulantin devam mi ediyodu kafam karisti
Ben bugun esimin alarmina uyandim 6 bucukta demir ilacini ictim geri uyuyamadim 8 de cocuk uyandi ben dalmisim 9 bucukta zor uyandim geri bi kahvalti yaptik sicaktan kalkamiyorum hic dun aksam esime gardolabin uzerindeki hurclari indirttim altini da sildirttim sabah yorganlari havalandiririm dedim sabah kalkinca aksamdan toplamistim zaten yinede ufak tefek seyleri topladim yorganlari balkona attim bi posta camasir attim makinaya basima gunes gecti heralde sersemledim dinlaniyorum bugun cocuk odasina gircem nasipse
31+4 teyim galiba yavastan temizlige basladim camlari duvarlari kapilari birakiyorum ayrinti islerini yapiyorum dun yatak odasina girmistim gardolabimi duzelttim bazamin altini duzelttim nevresimini degistirdim bugun cocuk odasina gircem cocuklarin gardolabini duzenli zaten cikarip silip geri yerlestircem o yuksek degil onun ustunu silcem oyuncaklari seccem kucuk icin zararli olabilecek oyuncaklari kaldircam bi yandan da camasir yikicam boyle boyle ayrintilari bitireyim ayin 20 21inde esim evde duvar ve camlari silecek ben bitirdigim odalarin halilarini kaldiriyorum bi musait zamanda da yikatiriz doguma hazir olurum inşallah
Yok canım 18 haftalık hamileyim bulantılarım daha yeni yeni geçti. Sağlıkla kucağına al inşallah
Evi toparlayıp yemeği yaptım şimdi yan gelip yatıyorum oğlumu öğle uykusuna hazırlayacam birazdan
İyi yapıyorsun
1,511,006 soru
24,650,645 cevap
366,279 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın