Yarın Lgs sınavına girecek,başta oğlum ve tüm yavrularımıza başarılılar diliyorum dualarım sizinle ..
Çocuğum yok bu yaşta ama LGS heyecanlarını tahmin edebiliyorum Rabbim emek veren yavrularımıza güzel sonuçlar nasip etsin.
O kadar stresliyiz ki bazen oldu böyle n yükseği gördük bazende en dibi gördük çok ağladı, o ağladı ben ağladım içim acıdı gözlerine baktıkça yorulduğunu görmek arayan herkesten dua istedi
Rabbim yollarını açık etsin
Kendim sınava çok girdim kapıda bir bekleyenim bile olmadı çoğu zaman ama bir şekilde yönettim o stresi ama çocuğum girse daha çok heyecan stres yaparım Rabbim güldürsün yüzünüzü
inan benide hiç bekliyen olmadı babam bırakmıştı okula hiç bilmediğim bi yer ağlaya ağlaya evin yolunu bulmuştum ama benım çocuklarımın arkasında dağğğ gibi kocaman ailesi var bunu çok iyi biliyor
Yaa ne güzel dua ettin Allah razı olsun ❤️
o yasta cocugum yok ama sınava girecek olan tüm çocuklara Allah zihin açıklığı versin inşallah🙏
Allah razı olsun ❤️
Lgs de başarılar dilerim emeklerinin karşılığını alsın çalışan kuzular
Çok çalıştı nagihan hanım
İnşallah heyecan yapmaz
İnşallah yapmaz her şey nasip, fiili duası tam artık sen anne duası ile sınava uğurlayacaksın. Endişe etmeyin her şey güzel olsun inşallah
Amin inşallah
Rabbim yardimcilari olsun zihin acikligo versin geçen sene zordu sınav sorulari inşallah bu sene zorlamazlar çocukları
Çocuklar okusun ya engel olmasınlar baksana okumayan çocuklar okul basıyor ellerinde silahla çocuk öldürebiliyorlar
Yok be bacım ne çocuklar var okumayip evin geçimini üstlenen birazda aileden kaynaklı insanın içinden kaynaklı
Teşekkürler canım 🤗 sadece emeklerinin karşılığını değil daha fazlasını versin Rabbim. Bahtlarını açık etsin inşallah 🤲🏻 oğlum da çok heyecanlı bugun pikniğe gidelim kafa dağıtsın dedik saat 5 de yağmura tutulduk 😂 onada macera oldu
Yarın bu saatler kendilerine gelirler bi boşlukta hissederler ders çalış çalış bi bağımlılık hibi olmuştu
Bugün bütün test kitaplarını geri dönüşüme koydu 😂
O yaşta çocugum yok bütün çocuklarımıza başarılar inşallah torpilsiz sınav soruları sızdırılma gibi saçma sapan şeyler olmazda kaossuz bir sınav olur
1,511,217 soru
24,653,073 cevap
366,411 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın