0 oy
167 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,839 puan) tarafından

2 gündür bende kayınvalidem bugün kahve içerken görümcelerim hakkında kocalarının verdiği parayı harcamazlar kocaları harcadı sanar ama onlar biriktirirler dedi. Bende bende çok harcamam biriktiririm ama sen benim kaynanamsın öyle her şeyi anlatamam dedim. Niye dedi sen benim kızım gibisin kızlarımdan ayırmam dedi. Bende lafta öyle  dedim. Madem kızın gibiyim eşimle olan sorunlarda yada kızlarınla olan sorunlarda niye haklıda olsam haksızda olsam hep kendi çocuklarını savunuyom dedim. Onlara ne deyim dedi bende o zaman bir şey diyemiyorsan sağda solda bir gelinim var kızım gibi diyerek kendini övme dedim. Haklıya hakkını vermezsen haksızada sen haksızsın demezsen sözünde böyle bi kulaktan girer bir kulaktan çıkar dedim 

Benim bu dediklerime kırılmış

9 Cevaplar

+2 oy
önce (3,916 puan) tarafından

ahh keşke senin gibi açık sözlü olsam ,ben herşeyi içime ata ata patlayacam bi gün:))

-Reklam-
+1 oy
önce (53 puan) tarafından

Ağzına sağlık, dediğin şeyleri yapıyorsa haketmis bence.. 

önce (1,839 puan) tarafından

Her sorunda sürekli beni dinginlemeye çalışıyor. Oğlu benle sırun yaşarsa yada istemedikleri bir şeyi yaparsa benden kaynaklıdır. Kızları eşkeriyle sorun yaşarsa istemedikleri bir şey yaşarlarsa damatlarda sorun vardır. Bu her zaman böyle oluyor. 

önce (53 puan) tarafından
+1

Kendi familyası sütten çıkmış ak kaşık, sorunlu olan sizsiniz, gelinler ve damarlar, niye, aileye sonradan katıldınız çünkü, sen haklıya hakkını vermezsen gün gelir haddini bi bildiren olur işte böyle 😊 elleme iyi olmuş 

+1 oy
önce (31,183 puan) tarafından

Ben okurken içimin yağları eridi şu kızımdan ayırmam yalanını inanan var mı ki söyleyip duruyorlar 

Yok canım. Ha inkar edemem eksiğimi gediğimi getirir alır yapar inkar edersem gözüme dizime durur ama oğlu için yapar. Oğlu zorlanmasın o sıkıntı çekmesin

+1 oy
önce (75 puan) tarafından

çok guzel yapmıssın valla bu kaynanalar kızları ne yapsa hep olumlu bakar ama aynısı gelınlerı yapsa ya ne gerek vardı sımdı buna derler benım cadıda aynı hamıleyken kızıma kıyafet alırken fazla almayın falan dıye her seye karısıyordu varya heves bırakmıyordu ınsanda ama hepsını kızına verırken bı göbek atmadıgı kalmıstı benımle bırlıkte yasıyor ama kızları kaynanalarına gıtse suratı dusuyor kendısı bulunmaz hint kuması sankı 

0 oy
önce (14,279 puan) tarafından

e doğru demişsin 😅 doğruları duymak zoruna gitmiş demek ki

Aynen öyle yemekten sonra çaya gelmem yatacağum dedi. Bende kapısını çektim çıktım

0 oy
önce (163 puan) tarafından

Bence tavrınız hiç hoş olmamış,her doğru her yerde söylenmez.Kayinvalideniz kötü bi şey söylememiş,farklı yerde size yanlış bi şey dese  söyleseniz bunlari belki hakli olurdunuz.Ama kızım gibisin deyip siz üstüne agir seyler söylemişiniz,bence gerek yoktu naçizane fikrim.Sonuç itibariyle sizin arkanızdan is çevirmiyor, kötülemiyorsa ,sohbet esnasında yaptığınız yakışmamış yerinizde olsam gönlünü alırdım🙏

0 oy
önce (3,246 puan) tarafından

Bence kötü birşey yok dediklerinde ama bu kadar söyleyecek bir konu da  olmamış farklı bir konu üzerinden saydırmışsın kadına. 

0 oy
önce (43,139 puan) tarafından

Aşkım zaten Şam şeytaniymis kaynanan bide gönulmu alcan boşver keşke benimki de kırılsa birazda uzak dursa o kadar mutlu olurum ki

0 oy
önce (2,386 puan) tarafından

yanlis bise yik . hakliyi savunacaksan haksiza ne diyeyim demicen

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,465 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 681 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cerensmsk (437 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 866 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 766 göst.
23 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,296 soru

24,654,336 cevap

366,466 kullanıcı

...