Masallah çok tatlı bir prenses doğdu Hülya doğum yaptı kızlar yazamadım size ikisinin de durumu iyi şükür
Ya çok datlu 🙃 nasıl duygusal bir an kendi doğumlarım geldi aklıma Allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet Hülya ablaya 🌸🌹
Çok tatlı ya insan görünce heves ediyor
Maşallah maşallah mis kokuludur o şimdi. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Ayyy çok mutlu oldum analı babalı büyüsün inşallah insan görünce heves ediyor
Tövbe tövbe kızxxx aklıma girdi birden ,🤣🤣
Aman maşallah subanallah ellere bak pamuk gibi selam söyle Rabbim sağlikli sıhhatli up uzun güzel ömürler versin inşallah hepsine
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah gözü aydın hülyanın ❤️
❤️😍😍😍alah başlasın
Oyyy maşallah 🩷
🥰🥰
Bal küpü hoş geldin 🤍
hayir hayir parkta cocuk dusmus ve ogretmeni arama geregi duymamis
Ben haber sitelerinden diye düşündüm canım buradan mı? Teneffüs esnasında olduysa nöbetçi öğretmen bildirmek ile yükümlü, derste ise ders öğretmeni. Şikayetçi olsun veli. Kreşte yaşadık bana bildirilmedi ben ciddi anlamda azarladım öğretmen özel çalışanıydı ekmeğinden etmek istemediğim için şikayet etmedik sadece
Okul etkinliği diyor canım burada
yanlis oldu pardom cnm ♥️
Estağfurullah canım benim, ben anasayfada göremedim
Hülyamım nıck neydı canmm
@Gastamonlummm
Ay canım arkadaşım sağlıkla büyüt bebeğini ben de yarın sabah acil sezeryana giriyorum suyum azalmış ve tansiyondan dolayı
Masallah saglikla büyütmeyi nasip etsin rabbim ♥︎
Sağlıkla büyüsün bebiş 🌸
Oy kuzum benim ya minik elli maşallah Maşallah şükür Allah analı babalı sağlıkla büyütsün
Oyy maşallah maşallah 🤲 cennet kokuyordur şimdi 🌸 gözü aydın olsun hülya ablanın Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🤲❤️
Güle güle sağlıkla büyütsün
Maşallah Allah'm bağışlasın sağlıklı huzurlu ömrü olsun inşallah 🤍🌸
Çok şükür allaha dualarım oldu.
ayy maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 💜 bende kızımın yenı dogmus resımlerıne bakıyordum kendısı 9.5 aylık😂😂
Maşallah 🌸
1,511,723 soru
24,659,836 cevap
366,691 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın