Sigortam yok, devlet hastanesi muayene ücreti ne kadar?

0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (873 puan) tarafından

Cuma günü hastaneye gideceğim sigortam yok muane ücreti ne kadar sır devlet hastanesinde tahmini yakın zamanda giden oldu mu özelikle Şanlıurfa da

3 Cevaplar

0 oy
(3,570 puan) tarafından

160 ti en son gittiğimde sen urfalimisin 

(3,570 puan) tarafından

Ay Allah bidaha yolumu düşürmesin çok zor günler geçirdim gülüm ben orda 6 7 yıl kaldım çürüdüm

(873 puan) tarafından

Neden ki eşin yada ailesi sıkıntılı muhtemelen ben eşimi ailesini.kaldigim yeri de seviyorum 

(3,570 puan) tarafından

Eşim ailesi değilde eski sorunlar vardı 30 yıldan sonra köye ev yaptık taşındık diye amca oğulları kavga çıkardı ev tarandı araç yakıldı çok sıkıntı çektim orda 

(873 puan) tarafından

Ha husumet varsa burası affetmiyor malesef zor canım geçmiş olsun

(873 puan) tarafından

Aynen canim şükür 

-Reklam-
0 oy
(117 puan) tarafından

Ben mersinde yaşıyorum 8 ay önce 50 lira aliyorlardi yeşil kartım yoktu şükür yaptirdim yoksa ila filan alamıyordum aşırı pahalı çıkıyordu 300 lira çıkacağını 2 bin çıkıyordu sende yaptırabilirsin sosyale gidip 

(873 puan) tarafından

Sgaol canim

0 oy
(104 puan) tarafından

Bende dun gittim esiminde benimde yoktu oradaki ebe bisey yaptim dedi ama cok kalabalik oldugu icin doktorun yani hep bir agizdan konustuklari icin anlayamadim bisey sigortasi yaptim doguma kadar ucret odemeyeceksin dogum olduktan sonra hastaneye geldiginde odeme cikar dedi 

(873 puan) tarafından

Doğum olduğunda yapiyrolar evet

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Sigortam yokken devlet hastanesinde nasıl muayene olabilirim?
Genel sağlık sigortası kapsamında olmayan kişiler, devlet hastanelerine başvurduklarında muayene ücretini doğrudan vezneye ödeyerek hizmet alabilirler. Başvuru sırasında T.C. kimlik kartınızla kayıt yaptırmanız ve ardından ilgili poliklinik için belirlenen ücreti ödemeniz yeterli olacaktır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Devlet hastanesinde sigortasız muayene ücretleri nasıl hesaplanır?
Devlet hastanelerindeki muayene ücretleri, Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) tarafından belirlenen standart fiyatlar üzerinden hesaplanır. Ödeyeceğiniz tutar, muayene olduğunuz branşa, yapılan tetkiklere ve hastanenin statüsüne bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
Sigortasız hasta devlet hastanesinden hangi hizmetleri alabilir?
Sigortası bulunmayan hastalar, acil durumlar dışında poliklinik hizmetlerinden ücretini ödemek kaydıyla yararlanabilirler. Muayene, laboratuvar testleri, röntgen ve diğer görüntüleme işlemleri için belirlenen güncel hizmet bedellerini ödediğiniz sürece tüm genel sağlık hizmetlerine erişim hakkınız bulunmaktadır.
Devlet hastanesi muayene ücretlerini nereden öğrenebilirim?
Muayene ücretleri, hastanenin bağlı olduğu il sağlık müdürlüğü tarafından yıllık olarak yayınlanan fiyat tarifesine göre uygulanır. En doğru ve güncel bilgiyi gitmeyi planladığınız devlet hastanesinin danışma biriminden veya hastane veznesinden, T.C. kimlik numaranızla sorgulatarak öğrenebilirsiniz.
Sigortasız muayene ücreti ödemeden sağlık hizmeti alma yolu var mı?
Yalnızca hayati tehlike arz eden acil servis başvuruları, sigorta durumuna bakılmaksızın ücretsiz olarak değerlendirilir. Bunun dışındaki rutin muayene ve tedavi süreçlerinde, genel sağlık sigortanız yoksa belirlenen yasal hizmet bedelini ödemeniz zorunludur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 338 göst.
22 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 141 göst.
20 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde eda1404 (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 384 göst.
30 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (10,401 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,433 soru

24,696,583 cevap

368,674 kullanıcı

...