0 oy
270 göst.
önce Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından

Önceki postuma cevap veren herkese teşekkür ederim. Birkaç gündür saçma sapan gün geçirdiğim için buralarda değildim. Hakkınızı helal edin. Verdiğiniz yanıtlar içinde teşekkür ederim. 

2 Cevaplar

+2 oy
önce (4,443 puan) tarafından

Beni lütfen yanliş anlamayın amacım sizi deşmek yaranıza tuz basmak değil ama siz bu konuyu çok uzattınız boşanamayacagınızı söylediniz şuan kpss hazırlandıgınızı kazanırsanız ancak o zaman bir şeyler yapabileceğinizi söylemiştiniz artık o o sayılırmış bu bu sayılmazmış gibi şeyleri kafanıza takmayı bırakın kavga edip daha beter sinirinizi bozmayın bırakın aldatırsa aldatsın ne derse desin çok iğrenç bir durum bir kadın için çok aşağılayıcı ancak mevcut şartlarınız gereği birşey yapamayacağınız için görmezden gelin ve sadece kpss hazırlanın

önce (63 puan) tarafından

Estağfurullah teşekkür ederim mesajınız için. İnsan yediremiyor bazen kendine yaptığım harcadığım emeğin karşılığı bu mu diye sorguluyor. Şuan onun için uğraşıyorum

önce (4,443 puan) tarafından

Şuan bu duygularda olmanız çok normal bir kadın için oldukça onur kırıcı aşağılayıcı bir durumdur insan göğsüne yumruk yemişte nefes alamıyormuş gibi hisseder kızmakta hiçte haksız değilsiniz ama ortada boşanamayacagınız gerceği var çok zor ama bu durumu unutup önünüze bakmak zorundasınız eğer tek başınıza yetersiz kalırsanız mutlaka uzman yardımı almalısınız

Teşekkür ederim Allah razı olsun. 

-Reklam-
0 oy
önce (4,222 puan) tarafından

Sen iyi olda hayatın..akışında olsunlar  bazen cevab gelmemesi önemli değildir 💚

Teşekkür ederim Allah razı olsun 🌸

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,953 göst.
15 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde baltopagiannesi (2,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 751 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Bozuksaat (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 2,389 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 2,643 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Yapmabe1 (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,748 soru

24,673,325 cevap