Evde kalıcı oje seti kullananlar memnun mu?

0 oy
273 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (707 puan) tarafından

Daha önce biyerde yaptırdım çabuk attı kendim yapmsa diyorum ama kullanan memnun olan varmi acaba 

image

2 Cevaplar

0 oy
önce (795 puan) tarafından

Kendin nsl yapcn işinde uzman birine yaptır güzellik merkezleri nde 

Enfeksiyon kaparsa kötü olur 

önce (707 puan) tarafından

Daha önce yaptırdım çok attı kirpigimden yorumları okuyorum iki gün dur beğenilmiş ama bilemedim ya

önce (795 puan) tarafından

Kendin yapamzsn Canm 

Bende bi ara istedim içime sinen bi salon buldum Randevu aldm ama bazı sebeplerden dolayı gidemedim 

Bi denicem sanırım gorumcemle birbirimize yapalım dedik bakalım 😅 memnun kalırsam inşallah paylaşırım 🌺

-Reklam-
0 oy
önce (3,016 puan) tarafından

Bendede vardı tek yapamazaınız birinin yapması şart birde bende bazı solusyon lar kuru gelmişti

Yaaa 500 TL felanda var ama bu daha kaliteli olur diye düşündüm bunu alayım dedim umarım sorun olmaz

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Evde yapılan tırnak setleri neden çabuk atar ve kalıcı olmaz?
Evde yapılan tırnak setlerinin çabuk atmasının temel nedeni tırnak yüzeyinin yeterince iyi hazırlanmaması ve yağdan arındırılmamasıdır. İşlem öncesi tırnak etlerinin doğru temizlenmesi, tırnak yüzeyinin hafifçe törpülenerek matlaştırılması ve mutlaka tırnak temizleme solüsyonu kullanılması gerekir. Ayrıca, her katman arasındaki kurutma süresine sadık kalmamak ve ürünleri tırnak etlerine taşırmak kalıcılığı ciddi oranda düşürür.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Kalıcı oje setini evde kullanırken nelere dikkat etmeliyim?
Evde kalıcı oje seti kullanırken en önemli nokta tırnaklarınızı işlem öncesi aseton veya özel alkollü solüsyon ile tamamen yağdan arındırmaktır. Baz katı ince bir tabaka halinde sürüp UV ışığı altında yeterli süre bekletmek, ardından renkli ojeyi iki ince kat halinde uygulamak uzun süreli sonuç verir. Son aşamada ise top coat sürerek uç kısımları mutlaka mühürlemelisiniz.
Ev tipi kalıcı oje setleri kuaförlerdeki kadar dayanıklı mıdır?
Ev tipi kalıcı oje setleri doğru teknikle uygulandığında kuaför kalitesinde sonuçlar verebilir ancak profesyonel setler daha yüksek pigment ve daha güçlü polimer yapılarına sahip olabilir. Evde yapılan işlemlerde kullanılan cihazın gücü ve malzemenin kalitesi dayanıklılık süresini doğrudan etkiler. Başarılı bir sonuç için kaliteli bir başlangıç seti seçmek ve uygulama adımlarını eksiksiz takip etmek oldukça önemlidir.
Evde kalıcı oje yapmak için hangi malzemelere ihtiyacım var?
Evde profesyonel bir kalıcı oje seti kurmak için temel olarak bir UV veya LED kurutma cihazı, tırnak törpüsü, tırnak eti itici, yağ arındırıcı (cleanser), baz kat (base coat), renkli kalıcı oje ve parlatıcı (top coat) gereklidir. Bu setin eksiksiz olması ve her ürünün birbiriyle uyumlu çalışması, işlemin ömrünü ve tırnak sağlığınızı belirleyen temel faktörlerdir.
Evde kalıcı oje yaptığımda tırnaklarımın zarar görmemesi için ne yapmalıyım?
Tırnak sağlığınızı korumak için kalıcı oje işlemini kesinlikle profesyonel çıkarma yöntemleriyle çıkarmalı ve asla ojeyi kazıyarak soymamalısınız. İşlemler arasında tırnaklarınızı mutlaka bir hafta dinlendirmeli ve bu süreçte tırnak eti bakım yağları ile tırnaklarınızı nemlendirmelisiniz. Ayrıca kaliteli ve tırnak dostu içeriklere sahip setleri tercih etmek, tırnak plakasının incelmesini büyük ölçüde engeller.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 596 göst.
0 oy
1 cevap 119 göst.
0 oy
3 cevap 314 göst.
7 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anka (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 237 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,870 soru

24,675,146 cevap

367,485 kullanıcı

...