İki şal modeli arasında kaldım hangisini seçmeliyim?

0 oy
373 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,279 puan) tarafından

Kızlar bu iki resimden hangi şal daha güzel duruyor daha iyi ( resimdeki kişi ben değilim yapay zeka ile yapıldı) 

image

12 Cevaplar

+2 oy
önce (421 puan) tarafından

Sade olan daha iyi 

-Reklam-
+1 oy
önce (7,961 puan) tarafından

İkisi de değil tereyağ üzerine pembe kahverengi mavi krem yakışır ama bunun üzerine toz pembe daha hoş olur bence. 

önce (24 puan) tarafından

Tereyağı rengini ilk defa duyuyorum 😂

önce (7,961 puan) tarafından

Aa bu yazın moda rengi tereyağ sarısı, eksik yazmışım ya🤪😂

+1 oy
önce (6,133 puan) tarafından

Sade olan dhaa iyi

0 oy
önce (186 puan) tarafından

Desenli şalın rengi uygun ama desenli olması uygun değil bence 😊 o renkte sade düz olmalı diğer düz olanin da rengi koyu kalmış 

0 oy
önce (317 puan) tarafından

Krem daha hoş olur bence

0 oy
önce (5,242 puan) tarafından

Sade olan desenli şeyleri sevemiyorum 

0 oy
önce (4,518 puan) tarafından

Kahverengi olan çok şık

0 oy
önce (1,251 puan) tarafından

Bu kombin üzerine takılacak ise düz bej daha hoş duruyor

0 oy
önce (24 puan) tarafından

Soldaki koyu kalmış biraz daha açık olsa daha iyi olur sagdakide desenleri yine köyü kalmış sönük rengi yani daha canlı ama desenli güzel olur yada açık krem.

0 oy
önce (718 puan) tarafından

Sadelik her zaman iyidir

0 oy
önce (34 puan) tarafından

Ben desenli olanı beğendim bu aralar desenlilere taktım 

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Sade daha hoş görünüyor 

Desen gözlerimi yoruyor 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Yüz şekline göre doğru şal modeli nasıl seçilir?
Yüz şekline göre doğru şal seçimi yapmak için öncelikle yüzünüzün oval, yuvarlak veya köşeli yapısını belirlemelisiniz. Oval yüz hatlarına sahipseniz hemen her model yakışırken, yuvarlak yüzlü kişiler yüzü daha uzun gösterecek şifon veya ipek gibi dökümlü kumaşları tercih etmelidir. Köşeli yüzlerde ise yüz hatlarını yumuşatmak için şalı daha gevşek bağlamak ve boyun kısmını ön plana çıkarmak daha dengeli bir görünüm sağlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Günlük kullanım için hangi şal kumaşları daha rahattır?
Günlük kullanımda en rahat şal modelleri genellikle pamuklu, penye veya bambu karışımlı kumaşlardan üretilenlerdir. Bu kumaşlar terletme yapmaz, gün boyu kayma sorunu yaşatmaz ve ütü gerektirmeyen pratik yapılarıyla öne çıkar. Eğer gün boyu hareketliyseniz, esnek yapısı sayesinde sizi sıkmayan ve kolay şekil alan bu hafif kumaşları tercih etmeniz konforunuzu artıracaktır.
Özel günlerde şal seçimi yaparken nelere dikkat edilmelidir?
Özel davetlerde şal seçerken kıyafetin kumaşı ve rengi ile bütünlük oluşturmak en önemli kuraldır. Abiye kıyafetlerle saten, şifon veya organze gibi parlak ve tok duran kumaşlar daha şık bir görünüm sunar. Ayrıca şalın bağlanma şekli de kıyafetin yaka detayını kapatmamalı; örneğin taşlı bir yaka detayı varsa, şalı daha sade ve yüzü ön plana çıkaracak modellerle bağlamak tercih edilmelidir.
Şalın rengini kıyafetle uyumlu hale getirmek için ne yapmalı?
Şal rengini seçerken ten renginiz ve kıyafetinizin ana tonu belirleyici olmalıdır. Eğer kıyafetiniz çok hareketli veya desenliyse, şalı tek renk ve kıyafetinizdeki tonlardan birini seçerek dengeleyebilirsiniz. Ten renginiz soluksa canlı renkleri, daha esmer bir ten yapınız varsa pastel tonları veya toprak renklerini kullanarak yüzünüzün daha aydınlık ve canlı görünmesini sağlayabilirsiniz.
Kullandığım şalın gün boyu bozulmaması için ne yapabilirim?
Şalın gün boyu sabit kalması için kaliteli bir şal iğnesi ve doğru bir şal bonesi kullanmak şarttır. Özellikle kaygan kumaşlı şallar kullanıyorsanız, altına mutlaka pamuklu bir bone takmak kaymayı engeller ve şalın formunu korur. Ayrıca şalı bağlarken düğüm yerine mıknatıslı klipsler veya iz bırakmayan özel iğneler kullanmak, kumaşın dokusuna zarar vermeden çok daha sağlam ve düzgün durmasını sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 279 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 247 göst.
3 Haziran 2026 Moda kategorisinde Ceyrek-maafya (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 362 göst.
22 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde Elifli1 (1,364 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 471 göst.