0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Uzundu okuyamadım diyecekler hiç okumasin gerçekten de fikirlerinize ihtiyacım var :( Kızlar yeni evliyim doğum olacak ailemin yanına getirdi eşim. Kendisi işi dolayısıyla gelemedi Ben kaynanam gille aynı ilçede yaşıyorum biliyorsunuz çok kar yağışı oldu bulunduğum ilçede yollar don içerisinde evimizin muslukları dondu biz evimizde değilde kaynananın evinde kalıyorduk (kar yagmadan önce kendi evimizdeydik muayene için merkeze gelmiştim eşim beni aldı döndük birlikte ama yollar karli old. İçin kaynanam gil gelene kadar onların evinde kalıyorduk çünkü biz dağ etegindeyiz onlar kaloriferli sitede oturuyo) ben ailemin yanına gelince eşimde annesigil de kalacakti eşim kardeşi ile küs kaynanam gil daha bu Çarşamba geldiler oğlunun yanından görümcem uzaktan gelince eltimlerin gorumceme sürpriz yaapsilari gelmiş bu yüzden pazara kaynanam gile geleceklermis Ben bunu cuma günü eşime söyledim ama dikkate almadı. dün gece erken yat kalk yarın kardeşin gelecek demiş doyamadiniz mi oğlunuza mecbur kalıyorum burda gelme diyemedin mi demiş o da gelin sana demedi mi ben ona demiştim demiş eşim de bana bişe demek zorunda mı demedi demiş. Kaynana da gelecekler napayim demis eşim de eşyalarını toplayıp ben uğraşamam kimseyle deyip yollarda kayarak zorla evimize geçmiş. benim hamilelik sorunlu geçiyor tansiyon şeker kolestaz sorunları ile boğuşuyorum oğlunu sigdiramadi evde gorumcemi alıp bir gün oğlunun yanına gidebilirdi illa ki bugün gelmeleri gerekmiyordu resmen eşimi gözden çıkarmış zaten eşimi bana şakaya karışık kötüler sevmez pek öbür oğlunu över durur bana hediye aldılsr diye eltimi vs over. ince fikirlileer dedi geçende. bana hep laf sokuyor ben çünkü hiç hediye almadım kaynanama sırf ima ettiği ve bizi at yarışı gibi yarıştirdigini hissetigim için hı ne güzel dedim gecistirdim. bulaşıklarim makinada kaldı iki haftadır. İşlerimi halledemeden ailemin yanına gelmek zorunda kaldim kaynanamı aradım kokar mi bulaşık napayım diye eşin halleder dedi ne zaman küçük oğlunun yanına gitse evini temizler yemeklerini yapar ben cekingen ve geriden davrandigim böyle beklentilere girmedigim halde ben hallederim gözün arkada kalmasın demedi. Eşimin itT gibi çalıştığını da biliyor ama sağ olsun vaktim oldukça yaparım dedi eşim. saygıda kusur etmem hep dediklerini duymazdan gelirim ama yetti artık saf sanıyor beni çünkü hep bilmezden geliyorum. daha bir yıllık bile evli değiliz sizce ben ne yapayım bu durumda. Herşeye eyvallah ama bari karlar eriyene kadar bir hafta idare etseydi bir hafta geç gelebilirlerdi veya kendileri gorumcemi alıp yanlarına gidebilirdi mecburiyet olmasa kimseye eyvallahim yok.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Takma kafaya aman birşey olmaz eşinde ailesinin ne b.k olduğunu görüyor işte inşallah yollar hemen açılırda eşinde rahat rahat ise gider gelir 

Sende stres yapma 
tarafından
Aynen öyle ya evin suları hala donukmus
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evladını kötüleyen insandan sen insanlık mı bekliyorsun? 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 303 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 434 göst.
10 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 609 göst.
7 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aysenurzorlu (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,452 göst.