Boşandıktan sonra eski kayınvalide ile tatile gitmeli miyim?

0 oy
764 göst.
önce Diğer kategorisinde (539 puan) tarafından

.........

26 Cevaplar

0 oy
önce (49 puan) tarafından

Asla gitmem adı üstünde ex.

-Reklam-
0 oy
önce (187,515 puan) tarafından

sen resmi boşandinmi simdi

önce (539 puan) tarafından

Evet bitti

0 oy
önce (2,577 puan) tarafından

Ben Senın durumundan hiç bişe anlamadım canm benı yanlış anlama ama gıt aılenın yanına sana yakışan bence o

Anlamayacak bir durum yokki annesi ve babası benim icin her zaman destekti tek çocuk onlar içinde zor bie süreç çocukları yanlarına getirdim ki biraz içleri rahat etsin hem çocuklar da özledi oğulları aptallık etmiş olabilir o insanların suçu günahı yok annem babam gibiler tabiki biraz kalip anneme gidicem şuan sadece bu süreci birlikte atlatiyoruz kimse bana oğluma sans ver bekle vs gibi şeyler dayatmiyor kararıma saygı duydukları için buradayım canım 

önce (2,577 puan) tarafından

Hakında hayırlısı olsun ıns

0 oy
önce (4,850 puan) tarafından

Kız şimdi adamla evliyken gitmem, heleki boşansam yüzünü görmek istemem. Ama benim ki Lut kavminden hallice biri

Yok canım ben haklarını odeyemem

önce (4,850 puan) tarafından

İşte insanına göre. Ben de başta sevgi doluydum ama baktım ayrım yapıyorlar, beni hor görüyor bende onu insan yerine koymuyorum 

0 oy
önce (1,252 puan) tarafından

Tek ortak bağınız kaynanan kalmış gibi yorumladım :) 

Gitmezdim heralde ya bilemedim :))

Kaynanam ve kayınbabam 

0 oy
önce (4,773 puan) tarafından

Ex olmadığı halde gitmeyi tercih etmem

Doğrudur canim

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Boşandıktan sonra eski kayınvalide ile tatile gitmek doğru mudur?
Boşandıktan sonra eski kayınvalide ile tatile gitmek, tamamen kişisel sınırlarınıza ve aranızdaki iletişimin doğasına bağlıdır. Eğer taraflar arasında herhangi bir duygusal bağ kalmadıysa ve kendinizi huzursuz hissediyorsanız, bu teklifi nazikçe reddetmek en doğal hakkınızdır. Kendi iyileşme süreciniz için sınırlarınızı belirlemek, yeniden toparlanma aşamasında psikolojik açıdan daha sağlıklıdır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Boşandıktan sonra eski aile ile görüşmeye devam etmek sakıncalı mıdır?
Boşandıktan sonra eski aile üyeleriyle görüşmeye devam etmek, aradaki ilişkinin samimiyetine ve boşanma sürecinin nasıl geçtiğine göre değişir. Eğer ilişkiler sağlıklı bir temelde ilerliyorsa ve taraflar birbirine saygı duyuyorsa görüşmek mümkündür. Ancak bu durum, kendi bireysel yaşamınızı kurmanıza engel oluyorsa veya geçmişin yükünü üzerinizde tutuyorsa, mesafe koymak yeni hayatınıza odaklanmanızı kolaylaştıracaktır.
Eski kayınvalide ile tatil teklifi nasıl kibarca reddedilir?
Eski kayınvalide ile tatil teklifini reddetmek için en etkili yol, net ama kırıcı olmayan bir dil kullanmaktır. Kendi planlarınız olduğunu veya artık kendi ailenizle vakit geçirmeye ihtiyaç duyduğunuzu dürüstçe ifade edebilirsiniz. 'Nazik teklifiniz için teşekkür ederim ancak şu aşamada kendi ailemle zaman geçirmeyi tercih ediyorum' gibi net bir cümle, beklentileri doğru yönetmenizi sağlar.
Boşandıktan sonra kendi aileme dönmek iyileşme sürecini nasıl hızlandırır?
Boşandıktan sonra kendi ailenize dönmek, güvenli bir alan oluşturmanıza ve duygusal destek almanıza yardımcı olarak iyileşme sürecini hızlandırır. Aile ortamı, yeni bir hayata geçiş aşamasında kaygıyı azaltır ve özgüvenin yeniden kazanılmasını sağlar. Ortak yaşamdan tamamen kopup kendi ailenizin yanına yerleşmek, kopuş sürecini tamamlayarak bekarlık dönemine adaptasyonu kolaylaştırır.
Boşandıktan sonra yeni bir hayata başlarken sınırlar nasıl belirlenir?
Boşandıktan sonra yeni bir hayata başlarken en önemli adım, eski eş ve onun ailesiyle olan duygusal bağları net bir şekilde sınırlandırmaktır. Günlük rutinlerinizden ortak planlara kadar her alanda kendi kararlarınızı almanız önemlidir. Sınır belirlemek, başkalarını kırmadan kendi iyiliğinizi önceliklendirmeyi ve boşanma sonrasındaki bekarlık sürecini sağlıklı bir şekilde kurgulamanızı sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 2 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde s.polat (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 2,809 göst.
27 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Linamira (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 3,412 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 2,884 göst.
14 Haziran 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Fairytalee (2,944 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,126 soru

24,678,438 cevap

367,689 kullanıcı

...