Anaokulu kayıtları için erken gitsem sorun olur mu?

0 oy
181 göst.
önce Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından

Internette Temmuzun ilk haftası olduğunu gördüm ben bir buçuk iki ay Memlekete gideceğim yarın kayıt için okula gitsem kayıt yaparlar mı Bir de ücret alınıyor mu

7 Cevaplar

0 oy
önce (9,075 puan) tarafından

Yarın başlıyor zaten canım yaptırabilirsin kaydetmek istediğin okulu ara istersen canım

önce (72 puan) tarafından

Aradım acmıyorlar en iyisi gitmek galiba

-Reklam-
0 oy
önce (25 puan) tarafından

Devlet anaokuluna mı vercen kaç yaşında cocuğun canım 

önce (72 puan) tarafından

Devlet cnm ekimde 5 olcak inşallah

0 oy
önce (801 puan) tarafından

Bizim ki devlet yıllık 18.000 dedi 

önce (3,231 puan) tarafından

Canım o nasıl devletmiş yarı özelmi acaba bizim yıllık 2250 liraydı geçen sene

önce (801 puan) tarafından

Devlet Canm Müdür le konuştum taksit vs de yapılmıyor durumnz yoksa kayıt yapmayn dedi 

Anasınıfı ama para çok gider dedi kırtasiye ye de en az bi 20 bindn fazla gider 

0 oy
önce (4,513 puan) tarafından

İlk hafta başlıyor kayıtlar kayıt ücreti genelde istiyorlar

0 oy
önce (3,283 puan) tarafından

Okulun arayıp yada gidip Sor canım benim vereceğim okul temmuzun 6 sında kayıt almaya başlayacak kayıt yaptırırken de ilk ay ücretini alıyor aylık 2750 vericem 

0 oy
önce (8,170 puan) tarafından

başladı kayitlar bence gitmelisin çünkü cabuk doluyor ucret. bizim burda pesin istiyorlar gecen sene 19bindi

0 oy
önce (209 puan) tarafından

Devletin okuluna kayıt yaptiracaksan şimdi baslamiyor diye biliyorum bizimki okula bir ay kala kayıtlar başlıyor 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Anaokulu kayıtları için Temmuz ayını beklemek zorunlu mu?
Anaokulu kayıtları için Temmuz ayını beklemek zorunlu değildir, ancak resmi takvim genellikle bu dönemde başlar. Okul yönetimiyle görüşerek daha erken bir tarihte ön kayıt yaptırabilir veya boş kontenjan durumunu öğrenebilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Anaokulu erken kayıt başvurularında ücret ödenir mi?
Devlet anaokullarında kayıt döneminde herhangi bir kayıt ücreti ödenmez, ancak özel okullarda kayıt sırasında yıllık ücretin bir kısmı veya peşinat alınabilir. Devlet okullarında sadece aylık aidat ödemeleri eğitim süreci başladıktan sonra okul aile birliği hesaplarına yapılır.
Anaokuluna kayıt yaptırmak için okula ne zaman gitmeliyim?
Anaokulu kayıtları için en sağlıklı zaman, okulun ilan ettiği resmi kayıt takvimidir. Ancak yaz döneminde uzun süreli şehir dışına çıkacaksanız, gitmeden önce mutlaka okul idaresi ile iletişime geçerek durumu bildirmeniz ve işlemlerin nasıl yürütüleceği konusunda bilgi almanız önerilir.
Okul dönemi başlamadan anaokulu kaydı nasıl kesinleştirilir?
Anaokulu kaydını kesinleştirmek için e-Okul sistemi üzerinden başvuru yapılması ve gerekli belgelerin okul idaresine teslim edilmesi gerekir. Şehir dışında olduğunuz durumlarda, okul yönetimiyle telefon üzerinden görüşerek vekalet veya dijital onay süreçleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Erken dönemde anaokulu kaydı yapmanın avantajları nelerdir?
Erken kayıt yaptırmanın en büyük avantajı, tercih ettiğiniz okulda kontenjan sorunu yaşamadan yerinizi garantilemenizdir. Özellikle popüler olan veya kontenjanı sınırlı olan anaokullarında erken başvuru, okulun öğrenci listesine girişinizi kolaylaştırarak kayıt stresini ortadan kaldırır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 230 göst.
25 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Nisa17 (371 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 357 göst.
19 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (9,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 265 göst.
+1 oy
8 cevap 493 göst.
16 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde O bir anne (1,009 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,006 soru

24,677,028 cevap

367,608 kullanıcı

...