Manifest yöntemiyle hayallerime nasıl ulaşabilirim?

0 oy
447 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,467 puan) tarafından

Kızlar 2025 de  oğlum (8aylıkken) kucağımızda ben ve eşim  foto çekinmişdik. Chat cptye o fotoyu ekleyib oğlanı eşim elinden tutarken yerde, ve benim kucağımda bi kız çoçuğu şeklinde düzenletmiştim. 1ay sonra hamile kaldım. 1sene sonra o gün aynı fotoyu 4kişi çektirmiştik kızımla beraber.

Çok beğendiğim yüzük modelini divar kağıdı yapmıştım. Telefonu her açtığımda yüzüğe bakarak  istedim. Çok uzunca bir süre duvar kağıdım oldu. Sonunda . O yüzüğü aldım😃.

Şimdi eşimle ayrı evi çokk istiyorum. İstediğim fotoyu da yapay zekayla hazır etdim.eşim ben çocuklar hayalimizdeki evin önünde.. Duvar kağıdında görünce eşim dalga geçti. Sildim ya. Ama tekrar yapıcam. Olması işin başka ne yapa bilirim. Sizler neyi nasıl manifestlediniz? 

8 Cevaplar

+12 oy
önce (13,768 puan) tarafından

En İyi Cevap

Evlat için Meryem suresi okudum 

Eşimle evlenmek için salât ı Tefriciye 

Aramızdaki muhabbet için ya Vedud 

Evime bereket için vakıa 

İçim daralırsa İnşirah 

Manifest falan bilmiyorum valla yapmadım yapmamda 🤷

önce (31,664 puan) tarafından

Bunların içinde hâlâ uygulamadıklarım var izninle kaydediyorum ☺️

+1

Tabiki ne demek ❤️

önce (81 puan) tarafından

Meryem süresinden sonra evladın oldumu 

Evet çok şükür kızım oldu 

-Reklam-
+10 oy
önce (27,825 puan) tarafından

Bu manifest meselesi çıktı insanlar dua etmeyi unutur oldu.  

İnanmıyorum tabi ki. Herşeyi olduran Allah'tır. Manifest ise Allah'a şirk koşmak. Allah'a şirk koşmak ise en büyük günah.

Çoğu insan manifestledim,evrene mesaj gönderdim dilediğim oldu diyor. Bence bu kişilerin "manifestlediği" şeylerin olma sebebi Allah'ı unutmaları ve Allah onları böyle işlerle uğraştırıyor. 

Şirk koşan insanlara Allah dünyada mühlet veriyor onlara azap vermiyor. 

İnşallah Müslümanım diyen kesler bunların çok büyük günah olduğunun farkına varırlar ve duaya sarılır Allah'tan isterler.

+2 oy
önce (6,427 puan) tarafından

Manifest i felan bilmem. Ben senin için dua edeyim. Allah en kısa zamanda,iyiyilikle, güzellikle, kolaylıkla kendi evinize taşınıp bir ömür mutlu,sağlıklı,huzurlu yaşamayı nasip etsin inşallah.

önce (1,252 puan) tarafından

Amin ağzınıza sağlık içimden geçenleri manifestlemişsiniz 😀

+1 oy
önce (6,126 puan) tarafından

Hiç öyle şeyler yapmadım açıkçası 😇 Ben bir şeyi isterken,gerçekten elzem bir şey ise, o kadar içten dua ediyorum ki,bayağı bildiğin kalbimin derinliklerinde o duyguyu hissediyorum gibi. O zaman istediğim ya da daha hayırlısı oluyor. 

0 oy

Ben de Mustakil ev istiyorum ama manifestlemeye inanmıyorum kaldı ki sağolsun eşim ekonomik olarak bizi sürekli bir dar boğaza sokuyor şimdi de hamileyim ücretsiz izin vs iyice imkansıza yakın oldu 

önce (5,467 puan) tarafından

Sağlıcakla kucağına alırsın inşAllah. Ay bizde ev varda. Kirada. O eve taşınsak ac kalırız

Amin canım inşallah 

0 oy
önce (1,252 puan) tarafından

Biz Halk arasında ona manifest değil de dua kapıları açıkmış dua ederken deriz :) 

Tabiiki manifestmiş 777 imiş inanmıyorum :) 

Yani bir hayaliniz var ise önce dua sonra çaba önemli. 

0 oy
önce (548 puan) tarafından

Hiç inanmam böyle şeylere, bir şey nasibimizde varsa olur, onu da Allahtan isteriz. 

Bende bir sene önce yapay zekaya kucağıma bebek çizmesi için bir fotoğraf düzenletmiştim hani olursa nasıl olur diye:) Bir sene oldu tık yok, olmayınca olmuyor. Manifest falan hikaye

Süt buharını nasıl yaptın peki internette okumuştum daha önce ama farklı farklı şeyler yazılmıştı hep

Ben kadınlar klubunde maydanoz süt buharı yazıb tüm yazıları okumuşdum. 1defa adetten sonra, 2defa da adetin 10-12ci günlerinde. Önemli olan kendini soğukdan korumak. Duş almamak. Evde bile corabla dolaşmak. Buhardan sonra belini yin şalla sarıb yorganın altına girmen. Hemen sonrasında ilişki deniyor. Ama ben öğlen buharı yapmıştım. Ve yumurtlama günü bile değildi. Tüpleri bile açıyor. 

Daha hiç çoçuğum yokken nickimi Güneş yapmışdım bi gün kızım olursa karanlık yollarımın Güneşi olsun diye. Kızımın adı Güneş. Hadi sende yeni nick yarat, çoçuğun olunca koymak istediğin adı yaz. 2025 aralıkta doğdu kış Güneşim. Al sana manifest

image

İnşAllah İnşAllah Allahım sanada bi minik, bi umut, bi nur verir senin için dua etdim bu gece. Allah seninde benimde dualarımı işitsin💕🌹 

Maşallahh ne kadar tatlı Rabbim güneş gibi aydınlık güzel etsin ömrünü. 💗  Bende en kısa zamanda denicem bu süt buharını. Nasipte varsa olacak Allahın izniyle. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için

0 oy
önce (65,063 puan) tarafından

manifest Grubunu dicen sandim bıktım nefret ettim o gruptan diyecektim 

neyse en yakin zamanda esin ikna olurda çıkarsın inşallah is esinde bitiyo o cikmak istemiyor istese çıkardınız 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Manifest yöntemiyle hedeflere ulaşmak gerçekten mümkün mü?
Manifest yöntemi, hedeflerinizi zihninizde netleştirerek odaklanmanızı sağlayan psikolojik bir disiplindir. İstediğiniz bir durumu görselleştirmek veya duvar kağıdı yapmak, beyninizin retiküler aktive edici sistemini (RAS) harekete geçirerek çevrenizdeki fırsatları fark etmenizi kolaylaştırır ve motivasyonunuzu sürekli canlı tutar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Yapay zeka ile hazırlanan görseller manifest yaparken nasıl kullanılır?
Yapay zeka ile hazırlanan görselleri, ulaşmak istediğiniz hayatın somut bir taslağı olarak kullanabilirsiniz. Bu görselleri telefon ekranı veya masaüstü duvar kağıdı yapmak, bilinçaltınızın hedefi görsel hafızaya almasını sağlayarak düşüncelerinizin hedefe odaklı kalmasına ve bu doğrultuda kararlar almanıza yardımcı olur.
Manifest yaparken çevreden gelen olumsuz tepkiler süreci etkiler mi?
Manifest sürecinde çevrenin veya eşinizin olumsuz tepkileri, sürece olan inancınızı sarsabilir ancak bu durum tamamen sizin içsel kararlılığınıza bağlıdır. Hedefinize olan odağınızı korumak için, başkalarının yorumlarından bağımsız olarak kendi vizyonunuzu özel tutabilir ve inancınızı sarsmadan görselleştirme çalışmalarına devam edebilirsiniz.
Hayal edilen evi manifestlemek için hangi adımlar izlenmelidir?
Hayalinizdeki evi manifestlemek için öncelikle evin detaylarını içeren net bir görsel oluşturun ve bunu sık gördüğünüz bir alana yerleştirin. Ardından, o evde yaşamanın hissini günlük rutinlerinizde zihninizde canlandırarak bu durumu bir olasılıktan ziyade gelecekteki gerçekliğiniz gibi kabul etmeye odaklanın.
Manifest edilen hedeflerin gerçekleşme süreci nasıl hızlandırılır?
Manifest sürecini hızlandırmanın en etkili yolu, görselleştirme yaparken sadece görüntülere değil, o hedefe ulaştığınızdaki duygulara yoğunlaşmaktır. Hedefinize yönelik küçük ve tutarlı adımlar atmak, niyetinizi eyleme dönüştürerek evrensel çekim yasası ile kişisel çabanın birleşmesini sağlar ve süreci somutlaştırır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 462 göst.
0 oy
0 cevap 105 göst.
6 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Manolya52 (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,019 göst.
30 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde yetodiyorum (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.

Kategoriler

1,513,110 soru

24,678,235 cevap

367,678 kullanıcı

...