Evet resmiyete konuşmuş durumdayım darısı bütün isteyen arkadaşlara olsun😊
Çalışan demir paslanmaz lafı bugün önümü gelmis bulunmaktadır.🌸
Oo ne güzel. Darısı eşimin başına direk maaşına el koyacam 🤣 4 gözle bekliyorum
😊 niye adam kendi maaşını harcamasinmi 😁 odamı eyt emeklisi
hadi gözün aydın 🤗 darısı isteyen emek eden herkesin başına
Amin inşallah herkes olsun az çok demeden gelen para sonucta 😊
tabi canım, ihtiyacın yoksa evladın için bile koyarsın kenara, onun da garantisi olur
Hayırlı uğurlu olsun darısı bekleyen çalışan tüm herkese
Amin inşallah 😊
Ayy hayırlı olsun doya doya harcamak nasip olsun inşallah bende bir gün emekli olurum çok istiyorum :D
Ay inşallah değişik bir duyguymuş allah sizde nasip etsin😊
Doya doya harcamak mı 🤣🤣 neyse siyaset yapmak istemiyorum 🙏😊
Olsun en azından anne bunu al deyince çıkarıp paramla alabilirim yoksa öyle tabikide bu para yetmez😊 gülüm biz çifte vatandasiz para nerde biliriz
Ya işin o kısmının hepimiz farkındayız da ne diyelim emekli insana böyle denır :D
Emekli genç taze güclü güzel anne Rabbim evladınla ağız tadıyla o parayı yedirmwyi nasip etsin sizlere tebrik ederim cnm
Allah razı olsun canim allah bekleyen herkese nasip etsin 😊
Hayırlı uğurlu olsun canım biz anca mezarda görürüz emekliliği 🤣🤣
Oyle deme banada denk geldi yoksa daha çok beklerdim.gunum dolsada 😊 sanirim her 30 yılda bir eyt oluyor ben çocuktum 38 yasinda emeklilik.vardi şimdide 40 yas uzeri emeklilik oldu
2 bin günüm var bacım bu yaştan sonra da çalışmam😅 yaş 31 eyt gelene kadar ohoo
Kiz daha dur 31 yas nedirki ben eyt cikti 2m5 senem eksikti o ara evdeydim hemen iş buldum son 3 ay kaldı diye yemin ederim kolumu bacağımı bıraktım gittim uretimde çalıştım tuvalet olsa temizlerdim sonra dediler gun arttı 2.5 seneye cikti bu böyle olmaz dedim güzel iş buldum hemen giriş kalite isi hasan ahda 500 kişilik fabrika doguma kadarda orda çalıştım son 10 ay kaldı müdürüne dedim beni çıkarın işsizlikle elden ödeyeceğim çocuğa bakayim hem seviyordu beni işsizlikle onu bitirdim 2.5 seneyi oyl3 böyle tamamladım ilk ise girince kayinvalideme dedim.ya 2.5 sene bitermiş bak bitti😁
Ne demişler azimle s.. duvarı değermiş benimki o hesap hedefe kitlen ve tamamla bir bakıyorsun yıllar gecmis
1,513,278 soru
24,680,543 cevap
367,814 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın