+2 oy
215 göst.
önce Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından

image

Selam kızlar 🥰

Ben kızımı uyuttum oglusumla keyif moduna geçtim ben kahvemi o da muhteşem karışımını içiyor 😅 bir anlık alayım dedim 🥰

Bugün baya çalıştım ev pırıl pırıl oldu şükür. Dünden yemeğim olunca full temizlik moduna geçtim 😊 Benim eşim vardiyalı çalıştığından iki gün evde iki gün işte o yüzden o evde olunca ev daha çok dağılıyor iş yapamiyorum sinir oluyorum😅

Sizler napiyorsunuz nasılsınız bakalım 🩷🌸😊

5 Cevaplar

0 oy
önce (889 puan) tarafından

Anamlardayım babam ameliyat oldu 

Sımdıdr ısyerındekı sefler gelıcekmıs evı va temizledim sabah bırdaha az once elden gectım 

Smdıde uzandım oyle 

Afiyet olsun

image

önce (191 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 çok geçmiş olsun 🌸🩷 dinlenme vakti en iyisi 😊 

-Reklam-
0 oy
önce (771 puan) tarafından

Eline sağlık aşkım 🌸 Ben de temizliği yeni bitirdim eşim de kızımı uyuttu. Şimdi de çay keyfi yapıyoruz 

Teşekkür ederim 🥰 ohh ne güzel afiyet olsun temiz evde çay kahve keyfi bir başka 😊🩷🌸

0 oy
önce (741 puan) tarafından

image

sarozdaydık muhteşem bir gündü şimdi girdik eve 🥰

Oo ne güzel ya🥰 bizim burda hava bozdu yağmur gelcekmis uyarı yapıyorlar sürekli denize girmek yasak diye 

0 oy
önce (660 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım benim de temizlik yeni bitti şimdi dinleniyorum sonra da yemek yapacam

Teşekkür ederim 🥰 benim Allah'tan yemek var iki küçük çocukla temizlik uzadıkça uzuyor eskiden tatlı falan da yapardım bı gazla simdi boluyorum günlere mecbur 😅 sana da kolay gelsin canım 🌸 🩷 🌸 

0 oy
önce (13,785 puan) tarafından

Hastaneden geldim hemşire olacak ukalayla çene yarıştırdım birde yandım vallahi çok sıcak kahve yapmaya dermanım kalmadı 🫪

image

Valla bazen çıldırtıyorlar 😅 en güzeli afiyet olsun 🥰 bizde hava biraz serinledi yağmur gelecekmis bir de duşa girersem serinligin tadını çıkarcam inşallah 😅

Çıldırtma hem de ne çıldırtma ya kızımın başı dönüyor diye gittik sabah doktora doktor şeker ve tansiyon ölçümü falan istedi şeker ölçülürken çocuk da iğneden korktu haliyle 6 yaşında daha ne bekliyorsa korkudan ağladı diyor ki götürün bunu buradan zaten tansiyonu yüksek çıkacak neyse çıkarttım dışarıya 5-10 dakika sakinleştirdim geri girdim kızıma  diyor ki yinemi sen geldin seninle mi uğraşacağım şimdi sana serum takacağım göreceksino zaman küçücük çocuğu durduk yerde ağlatıp korkutuyor ben de patladım bir güzel ondan sonra da çıktım geldim

O şikayet edilmeyi haketmis valla sonra aklı başına gelir 

Adını öğrenebilseydim dengesizin sanki babasının hayrına orda 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 518 göst.
+1 oy
13 cevap 837 göst.
+1 oy
11 cevap 907 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Oslemomur (7,343 puan) tarafından soruldu