Asperox Sprax bulaşık tableti kullananlar memnun mu?

0 oy
277 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (91 puan) tarafından

image

bu tableti kullanan var mı memnun musunuz 

15 Cevaplar

+2 oy
(20,291 puan) tarafından

Değil,bir kez yaptım o hatayı bardakları çizdi bulandırdı.

(452 puan) tarafından

Yaa bende olmadı bir sıkıntı beğendim yeni almıştım 3 4 kez kullandım 

(20,291 puan) tarafından

Ben sevmedim hatta yarim Paket duruyor öyle bingo ya gectim

(424 puan) tarafından

Sanırım makineden makineye değişiyor bende aşırı derecede çok beğendim bardaklarımı cillop gibi yaptı ama annem hiç beğenmedi

(20,291 puan) tarafından

Samsung makinem belki de canim

-Reklam-
0 oy
(452 puan) tarafından

Ben çok memnunum 

0 oy
(521 puan) tarafından

Kullanmadım ama asperox normal yağ çözücü bile kokusu rahatsız ediyor beni o yüzden bunu denemedim en iyi bingo

0 oy
(596 puan) tarafından

Benim çay bardaklarımda hep sarı leke bıraktı, diğer bardaklarımda buğulandi hiç memnun kalmadım ben 

0 oy
(4,863 puan) tarafından

1 paket kullandım ve memnun kaldım. Bardaklarım hep sarı çıkıyordu ama o sorunu çözdü. Çizilme falanda yapmadı. Bundan sonra tekrar alacağım bir marka oldu

0 oy
(2,344 puan) tarafından

1kere kullandım memnun kaldım bundan. Çizilme vs yapmadı .Sadece deterjan kokusu biraz fazla. Genelde bingo kullaniyorum

0 oy
(2,701 puan) tarafından

Önceden iyiydi bozdular şimdi Bongo kullanıyorum çok güzel inşallah bozmazlar 

0 oy
(313 puan) tarafından

Ben bunu sürekli kullanıyorum çok da memnunum hatta lekeli gibi olan bardakları mi tertemiz cikartiyo

0 oy
(240 puan) tarafından

Ben arada kullanıyorum ama genelde bingo kullanıyorum bundan çok bi memnun kalmadım ama kötü de değil ama asperox un parlatıcısını asla beğenmedim makineden çıkardıktan sonra telefon yıkamam gerekiyordu tabakları fln yıkamaz isen acı tat geliyordu bildiğin parlatıcıyı içmiş gibiydiö

0 oy
(845 puan) tarafından

1 paket alıp kullandım pek memnun kalmadım 

0 oy
(39,772 puan) tarafından

Sanki kullandım ama kullanmadım gibi de hatırlamıyorum. Şimdi bimin tabletini kullanıyorum memnunum 

0 oy
(45,542 puan) tarafından

Fairy kullanıyordum buna gectim ilk çıktığı günden beri de kullanıyorum memnunum

0 oy
(31,815 puan) tarafından

Ben bunu kullandım beğenmedim kokusu da fazla bence. Ben Bingo kullanıyorum daha kaliteli bence 

0 oy
(14,298 puan) tarafından

Uzun zamandır kullanıyorum memnunum 

0 oy
(5,324 puan) tarafından

Ben kullanıyorum harika bir çalışma olmuş 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Asperox Sprax bulaşık tableti bulaşıklarda leke bırakıyor mu?
Asperox Sprax bulaşık tabletleri, özel geliştirilmiş formülü sayesinde bulaşıklarda su lekesi ve kireç izi bırakmadan temizlik sağlamayı hedefler. İlk yıkamadan itibaren parlak bir sonuç almak için makinenizin parlatıcı gözünün dolu olduğundan ve su sertlik ayarının doğru yapıldığından emin olmanız temizlik performansını doğrudan etkiler.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Asperox Sprax bulaşık tableti kısa programda iyi yıkıyor mu?
Asperox Sprax tabletler, hızlı çözünen yapısı sayesinde kısa programlarda bile etkili temizlik performansı sunmak üzere tasarlanmıştır. Ancak, çok kirli veya kurumuş yemek artıkları bulunan bulaşıklar için en iyi sonuçları elde etmek adına normal süreli veya yoğun programları tercih etmeniz önerilir.
Asperox Sprax bulaşık tableti makineye zarar verir mi?
Asperox Sprax bulaşık tableti, bulaşık makinelerinin metal ve plastik aksamlarına zarar vermeyecek şekilde formüle edilmiştir. Düzenli kullanımda makinenin içindeki kireç oluşumunu engellemeye yardımcı olan maddeler içerir, bu sayede hem bulaşıklarınızı temizler hem de makinenizin performans ömrünü korumaya destek olur.
Asperox Sprax bulaşık tableti neden tercih edilmeli?
Asperox Sprax tabletler, zorlu yağları ve kurumuş lekeleri tek yıkamada çıkarma kapasitesi ile bilinir. En önemli tercih sebebi, ön yıkama gerektirmeden yüksek performans sunması ve bulaşıklarda matlaşmaya neden olmadan cam yüzeylerde üstün parlaklık sağlamasıdır.
Asperox Sprax tablet kullanırken ek tuz veya parlatıcı gerekir mi?
Asperox Sprax tabletler genellikle çok fonksiyonlu bir yapıya sahip olsa da, suyunuzun sertlik derecesi oldukça yüksekse makinenizin tuz haznesini dolu tutmanız tavsiye edilir. Parlatıcı kullanımı ise özellikle cam eşyaların daha hızlı kurumasına ve daha berrak görünmesine yardımcı olduğu için ekstra destekleyici olarak tercih edilebilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 2,533 göst.
0 oy
9 cevap 571 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Fatmaaa.. (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 772 göst.
7 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,326 göst.

Kategoriler

1,514,203 soru

24,693,968 cevap

368,522 kullanıcı

...