Maddi durumum yok, barodan ücretsiz avukat nasıl alırım?

0 oy
465 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (31 puan) tarafından

Kızlar dün post açmıştım eşim kadına kölelik ve gaylık yapıyormuş şuan annemin evimdeyim rezil ettim kocam olacak dengesizi boşanma davası açmak için hazırlanıyorum  annemler de annesigille konuştu ortalık çok karıştı şükür şuan sakın yalvarıyor şuan affetmem için 

O kadının numarasını almıştım bugün aradım ağzıma gelene söyledim kadın aşırı derecede pisliğin birisi ben kimseyi zorlamadim kocan beni buldu götü bilmem ne istedi dedi ben onu söylemek istemiyorum ağza alınmayacak sözler söyledi utancımdan kapattım hemen 

Barodan avukat temin edebiliyor muyuz maddi durumum çok kısıtlı 

-

8 Cevaplar

+2 oy
önce (2,587 puan) tarafından

ben dun gece uykulu okuyunca anlamamistim . gotu bilmemne istedi derken esin kadina takma sey taktirfip kadin esini makattan mi becermis digrumu anliyorum

önce (31 puan) tarafından

Maalesef aynen öyle 

-Reklam-
+1 oy
önce (9,440 puan) tarafından

Kadını niye arıyorsun burda. Kadının işi bu parasına bakıyor. Senin koca arayıp bulup gitmese o kadın nerden bulacak senin kocayı

Yapılacak en son şeydi kadını arayıp ağzına geleni saydırmak

Allah önüne çıkardı yaptıklarını die otur şükret

Hayır Zaten gerekeni yaptım en sonunda kadını aradım elhamdülillah böyle biriyle bir ömür aynı yastığa baş koymaktan kurtuluyorum

0 oy
önce (709 puan) tarafından

Allah korusun böyle bişey başıma gelse karşı taraftan asla hesap sormam çünkü beni tanıyan benimle olan kendi kocam beni aldatan benim kocam yani hesap soracağım biri olursa oda kocam olur 

Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir olayı 

Canım burnumdayken bir anlık sinirle aradım 

keşke aramasydin sinirle olmuş bişey ama sana ihanet eden senin eşin 

Ona zaten gerekeni yaptım canım 

bir kere yapan yine yapar ayaklarının üzerinde duracağına inanıyorsan kurtul biran önce 

İnşallah kurtulurum 

0 oy
önce (7,139 puan) tarafından

Adlı yardım bürolarına fakirlik belgesi (muhtaclik)ile başvuru yapiyorsun uygun görülürse baro avukat veriyor kız benim anlamadigim kocanın gotu bilemm ne istedi diyor ya ee karşıdaki kadın degilmi yani kafam karıştı 

önce (9,440 puan) tarafından

Diğer postunda yazıyor ben yazmayom şimdi 🤦🏻‍♀️

önce (7,139 puan) tarafından

Dur bakayim bi ben geride kalmışım 

0 oy
önce (854 puan) tarafından

Sen niye kadını aradın ki? Sana yanlış yapıp aldatan eşin o kadın değil ki

Sinirden en sonunda aradım eşime zaten gerekeni yaptım canım 

önce (854 puan) tarafından

Olan olmuş artık hakkında hayırlısı canım 

Teşekkür ederim Allah razı olsun 

0 oy
önce (15,100 puan) tarafından

kadının suçu yok ki onu bulan maalesef senin kocan. iyice rezil et bütün boşanma masraflarını o karşılasın 

0 oy
önce (4,581 puan) tarafından

3 5 gün sonra affedecekseniz aile evinde yapamayıp geri dönecekseniz maddi anlamda zorlanıyorum deyip sırf çocuklar için dönecekseniz hiç dava açmayın sadece bekleyin

Bu durumu nasıl bekleyebilirim affedilecek bir yani yok 

0 oy
önce (107 puan) tarafından

Canım allah yar ve yardımcınız olsun insallah kurtulursunuz bu durumdan 

Amin canım Allah razı olsun 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Maddi durumum yokken barodan ücretsiz avukat nasıl talep edebilirim?
Barodan ücretsiz avukat talep etmek için ikametgahınızın bulunduğu ilin barosuna giderek adli yardım bürosuna başvurmanız gerekmektedir. Başvuru sırasında maddi durumunuzun yetersiz olduğunu gösteren gelir belgesi veya fakirlik belgesi sunmanız istenir; bu belgeler onaylandığında baro tarafından tarafınıza ücretsiz bir avukat görevlendirilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Boşanma davası açmak için hangi evraklar gereklidir?
Boşanma davası açmak için en temel evrak, davanın türünü ve gerekçelerini içeren bir boşanma dilekçesidir. Bunun yanı sıra kimlik fotokopiniz ve varsa evliliğinizi kanıtlayan diğer belgelerle birlikte aile mahkemesine veya aile mahkemesi bulunmayan yerlerde asliye hukuk mahkemesine müracaat ederek dava dosyanızı oluşturabilirsiniz.
Eşimin sadakat yükümlülüğüne aykırı davranışları boşanma sebebi midir?
Türk Medeni Kanunu'na göre eşlerden birinin sadakat yükümlülüğünü ihlal etmesi, boşanma davası açmak için en geçerli ve kuvvetli özel boşanma sebeplerinden biridir. Bu durumun kanıtlanması, davanın lehinize sonuçlanması ve tazminat haklarınızın korunması sürecinde oldukça kritik bir rol oynamaktadır.
Boşanma sürecinde eşimin beni aldattığını nasıl ispatlayabilirim?
Aldatma veya zina durumlarını ispatlamak için mesajlaşma kayıtları, tanık beyanları, fotoğraflar veya arama dökümleri gibi somut delillerden yararlanabilirsiniz. Mahkemede sunacağınız delillerin hukuka uygun yollarla elde edilmiş olması, davanın seyri açısından büyük önem taşır; bu yüzden delil toplama sürecinde bir avukattan profesyonel destek almanız önerilir.
Boşanma davasında maddi ve manevi tazminat talebi nasıl oluşturulur?
Boşanma davasında tazminat talep edebilmek için eşinizin evlilik birliğinin sona ermesindeki kusurunu kanıtlamanız ve bu durumun size maddi veya manevi zarar verdiğini belirtmeniz gerekir. Boşanma dilekçenizde veya dava sürecindeki beyanlarınızda tazminat taleplerinizi net bir şekilde ifade ederek hakimin boşanma sonucuna göre bu talepleri değerlendirmesini sağlayabilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 938 göst.
26 Nisan 2026 Diğer kategorisinde Selma (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 721 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (6,378 puan) tarafından soruldu
+4 oy
11 cevap 578 göst.
11 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (6,137 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 378 göst.
16 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Elfu (1,233 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,868 soru

24,688,776 cevap

368,213 kullanıcı

...