Hastanede yaşadığım bu tuhaf olayda ne yapmalıydım?

0 oy
209 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (46 puan) tarafından

Kızım 20gündür hasta bugün idrar götürdüm hastaneye ama agzını kapatmayı unutmuşum tekrar gidip kızımın idrar şişesinin agzını sıkıca kapatırken  buarada çok yorgunum 20gündür kötüyüm neyse yaşlı bir adam ben senden şüphelendim sen idrarlarımı elliyorsun dedi okadar yorgun ve üzgün olduğum için kızımın şişesini kapattım diyip çıktım ordan ama orda çok insan vardı hemşireler bile vardı ama adam niye öyle dedıkı bana ne yaptığım ortada şok oldum 

4 Cevaplar

+4 oy
önce (4,679 puan) tarafından

60 yaş üstü Yaşlı insanların sözleri duyulmamalı ciddiye alınmamalı belli yaş sonrası beyinde yaşlanıp algılar gidiyor

önce (15,229 puan) tarafından

buna katılıyorum 😂 ne yapacaksın adamın çişine komplo mu kuracaksın sanki😂 boşver. 

Hiçkimse yaşlı insanların sözlerini ciddiye almıyor ki utanacagınız birşey olsun

önce (46 puan) tarafından

Hee çişleri değiştirdim sanırım onun gözünde 😅

Öyle deyip gülüp gitseydiniz 😂😂

Kızımın çişini kapatttım dedim 😅😅😅😅

-Reklam-
+1 oy
önce (70 puan) tarafından

Bende böyle bir tutku var deseydin

Çiş içiyorum dıcektım 😅

0 oy
önce (4,681 puan) tarafından

niye elleywsin ki idrarlari ne alaka , deli midir nedir 

HHayır yani o kadar insanın içinde ben ne yapabilirm ve kameradan belli olur zaten bıraktığım şişeyi tekrar gidip agzını iyice kapattım

0 oy
önce (31,897 puan) tarafından

He amca seninki ile kendiminkini değiştirdim gözün aydın hamilesin deseydin 😂

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Hastanede idrar tahlili verirken nelere dikkat etmeliyim?
Hastanede idrar tahlili verirken hijyen ve güvenlik kurallarına uymak en önemli adımdır. İdrar örneği kabının ağzı her zaman kapalı tutulmalı, sadece örnek alımı sırasında açılmalıdır. Başkalarının örnek kaplarına temas etmekten kaçınmalı ve işleminiz biter bitmez kabı ilgili birime teslim etmelisiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Hastanede biri hakkımda asılsız iddiada bulunursa ne yapmalıyım?
Hastanede hiç beklemediğiniz bir durumla karşılaştığınızda sakinliğinizi korumak ilk önceliğiniz olmalıdır. Sözlü bir tartışmaya girmek yerine, durumu hemen oradaki bir hastane personeline veya güvenlik görevlisine bildirerek konuyu çözüme kavuşturmalarını isteyebilirsiniz. Kendi sağlığınız ve çocuklarınızın durumu önceliklidir.
Hastanede yabancılarla yaşanan sözlü tartışmalarda nasıl davranmalı?
Hastanelerde yorgunluk ve stres nedeniyle gergin ortamlar oluşabilir, bu gibi durumlarda tartışmaya girmek yerine ortamdan uzaklaşmak en sağlıklı yöntemdir. Kişisel güvenliğinizi tehlikeye atabilecek veya psikolojik olarak sizi daha fazla yoracak diyaloglara girmeden, doğrudan görevli hemşirelerden destek alarak oradan ayrılmanız en doğrusudur.
Çocuklarda 20 gündür süren hastalık durumu ne zaman doktora danışılmalı?
Bir çocukta 20 gün boyunca geçmeyen hastalık belirtileri, durumun kronikleştiğini veya farklı bir tedaviye ihtiyaç duyulduğunu gösterir. Bu sürede iyileşme görülmediyse, farklı bir branş doktorundan veya uzman bir çocuk doktorundan ikinci bir görüş alarak tahlil sonuçlarını detaylıca değerlendirmesini sağlamalısınız.
İdrar örneği alırken hijyenik ortam nasıl sağlanır?
İdrar örneği alırken sterilizasyonun korunması tahlil sonuçlarının doğruluğu için kritiktir. Örneği almadan önce ellerinizi dezenfektanla temizlemeli, kabın kapağını sadece numune sırasında açmalı ve kabın iç kısmına asla dokunmamalısınız. Kapağı tam kapattığınızdan emin olduktan sonra numuneyi görevlilere teslim etmek en güvenli yöntemdir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 978 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Dilekk (1,749 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 526 göst.
0 oy
5 cevap 462 göst.
4 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde alaca (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 795 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Güneşş (680 puan) tarafından soruldu