21 haftalık hamileyim, çevremde herkes erkek bebek bekliyor

0 oy
353 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,751 puan) tarafından

Ben olmak üzere etrafımdaki herkes erkek bebeğe hamile 21 haftaligim aynı zamanda olup cinsiyet aynı olan farklı olan varmi

12 Cevaplar

+6 oy
önce (3,023 puan) tarafından

ya bu soruya bi takılan ben miyim? ilkokulda sınıfınızda erkekler olduğuna göre ve genelde sınıfta cinsiyet nüfusu birbirine yakın olduğuna göre sizce bu yıl erkek yılı, kız yılı diye bişey olabilir mi ya? gerçekten soruyor musunuz bunu?

önce (31,997 puan) tarafından

Bu sene doğan bütün çocuklar erkek çünkü sebebi bilinmeyen bir nedenle bütün babalardan y kromozom yüklenmiş 😂 yıllardır bu platformdayım bir bu soruyu bir de 5 7 9 10 haftalık hamileyim sizce cinsiyeti ne sorusunu aşamadım anlamlandıramadım da ben hala öğrenmek için bekliyorum olmayınca olmuyor 😂

ay çok şükür yalnız değilmişim

-Reklam-
+1 oy
önce (46,581 puan) tarafından

Cinsiyet ne sorusuyla kapışir bir soru dahs 😀 kız öyle bişey mümkün mü Allah aşkına bu yıl erkek senesi erkek doğacak bu yıl kız senesi kız ee ben kızımı 2024 TE doğurdum herkes erkek doğurdu o sene niye benim ki kız 😀 oğlan 2025 kız senesi dediler ben oğlan dogurduum ay inanmayın şöyle saçmalıklara lütfen 

yaa ahahhaaha keşke yapmasaydın bunu :) 

önce (414 puan) tarafından

Bizim eş tarafı şey diyor şimdi annesı 7 erkek 3 kız dogurmus 2 kızında cocukları kız ve 2022den berı bu evde hıc erkek dogmadı 😂😂20222den sonra hep  5 kız oldu erkek cok oldugu ıcın kız oldu dıyorlar bana sacma geldı😂 

önce (46,581 puan) tarafından

Ben sorunlu hâlinden çok memnunum etiket hatalı olsada 😀😀😀

önce (6,245 puan) tarafından

2024 Te benim de erkekti 😂

önce (31,997 puan) tarafından

2021 de erkek doğurdum 2026 da yine erkek bebeğe hamileyim bu sene erkek senesi tezini destekliyormuşum 😂

0 oy
önce (2,475 puan) tarafından

evet bencede herkesin oğlu oluyor etrafımdakilerin hepsi sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğsunlar hayırlı evlat olsunlar gerçek manada yiğit olsunlar inşallah 

önce (1,751 puan) tarafından

Amin inslah canm,

0 oy
önce (1,056 puan) tarafından

23 haftalığım erkek bebek 3. Oğlum olacak . 

Ama etrafımda kızda bekleyen var erkekte 

0 oy
önce (3,474 puan) tarafından

Geçen ay nst sırasında beklerken benle beraber 8 kişi vardı sadece benimki kız diğerleri hepsi erkek 😂

0 oy
önce (1,042 puan) tarafından

6 haftalik hamileyim.1 kizim var 2.insallah erkek.olir.

önce (285 puan) tarafından

Ben de 6 haftalık hamileyim. Bir kızım var. Ben de erkek hissediyorum 

önce (1,042 puan) tarafından

Ne güzel inşallah herkesin gönlüne gore olur

Amiin

0 oy

Ben de 6 haftalık gebeyim.  Bakalım benim ne olacak :)

0 oy
önce (2,327 puan) tarafından

Valla ben 25 haftaligim kuzen de hamile ikimiz de kiz 

0 oy
önce (6,245 puan) tarafından

Gördüğüm herkes kıza hamile ya da kız doğurdu bu sene ablam, kuzenim onlar da kıza hamile şu an

0 oy
önce (27,290 puan) tarafından

26 haftalık arkadaşın kız bebek

0 oy
önce (3,398 puan) tarafından

Eltim arkadaşım erkek bir kaç gördüğümde erkek 

Ben kız dogurdugum sene herkes erkek doğurmuştu 

Erkek dogurdugum sene herkesin kızı vardı 

Bu yıl erkek olsada kızda var 

0 oy
önce (72 puan) tarafından

Dün doğurdu kız kardeşim bebişi erkek

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Bebek cinsiyetinin belirlenmesinde çevresel faktörlerin bir etkisi var mı?
Bilimsel araştırmalara göre bebek cinsiyetini belirleyen tek faktör babadan gelen spermdeki X veya Y kromozomudur. Çevrede çok sayıda erkek bebek olması tamamen istatistiksel bir tesadüftür; biyolojik olarak her hamilelikte cinsiyetin erkek veya kız olma ihtimali yüzde 50'dir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
21 haftalık gebelikte bebeğin cinsiyeti kesin olarak öğrenilebilir mi?
21 haftalık gebelik döneminde yapılan detaylı ultrason muayenelerinde bebeğin cinsiyeti çok yüksek doğruluk payıyla öğrenilebilir. Bu haftalarda bebeğin dış genital organları gelişimini büyük oranda tamamladığı için doktorlar tarafından net bir şekilde gözlemlenebilir.
Bebeklerde cinsiyet tahmini ne zaman yapılır?
Bebeklerde cinsiyet tahmini genellikle 12. ve 16. haftalar arasında ultrason ile yapılmaya başlanır. Ancak en kesin ve yanılma payı en düşük sonuçlar 20. haftadan sonra yapılan detaylı taramalarda elde edilir.
Hamilelikte çevremdekilerin bebeklerinin erkek olması yaygın bir durum mu?
Toplumsal gözlemler bazen çevrede aynı cinsiyette bebeklerin yoğunlaştığı izlenimini verse de bu tamamen rastlantısaldır. İstatistiksel veriler, doğum oranlarında kız ve erkek bebek sayısının genel popülasyonda birbirine oldukça yakın dengede olduğunu göstermektedir.
Cinsiyet tahmini yöntemleri ne kadar güvenilirdir?
Ultrason haricindeki geleneksel cinsiyet tahmin yöntemlerinin hiçbir bilimsel geçerliliği bulunmamaktadır. En güvenilir yöntem 20. haftadan sonra uzman bir hekim tarafından yapılan detaylı ultrason incelemesi veya genetik testlerdir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 266 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ruyaaaa (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 513 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 558 göst.
2 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 476 göst.