İnternet aboneliği başvurusu ve kimlik doğrulaması nasıl yapılır?

0 oy
231 göst.
önce Diğer kategorisinde (14,019 puan) tarafından

Sabah sabah çok güldüm paylaşmak istedim 😅

Kocam şu eve 20 gündür internet bağlatmaya çalışıyor teknolojiden 1 gr anlamaz siparişlerini bile ben veririm o derece bunuda halledeyim dedim yok dedi evin reisliği tuttu internet onun adına olsunmuş diye inat etti bi kere neyse adamlar kurulum aktivasyonu için aramışlar 3 defa kimliğin çipini vs okutcaz diyince benimki korkudan kapatmış telefonu gelecekler bağlamaya diyo ama meğer o işlem yapılmadan kuruluma gelmiyorlarmış dün ben aradım kocamınki iptal olmuş teyit edip kendim başvuru yaptım sabah aktivasyon için geldiler evdeydi zaten neyse yaptırdım halloldu bana gidip gelip diyorki senin adına kredi çekip seni içeri atacaklar kandırdılar falan bana bakarsın içerde dedim uzatmadım en sonda meloş dedimi baba sen yapamadın annem hemen yaptı füze atmış kadar oldu evladım kocamda bir surat kalktı ekmek almaya gitti bari gidimde ekmek alim diyo halledebilir misin diyecektimde kıyamadım o haline adamın içine oturdu ya 😅😅😅

6 Cevaplar

+2 oy
önce (15,374 puan) tarafından

erkekler ve garip takıntıları 😂

önce (14,019 puan) tarafından

Ben çalışıyorum suyla elektriği sen üstüne al dedi durdu internet bağlanacak Reis kimse onun üstüne olurmuş diye inadı tuttu nedense 😅 yapamamış olma hissi ağır geldi galiba kocama 

önce (15,374 puan) tarafından

valla evde de ne kadar tamirat işi falan varsa ustaları da ben bulurum 🤦🏼‍♀️ kendi buldukları tırt çıktı, ya diyorum nasıl bulamazsın. açıyorum internette sucu elektrikçi diye aratıyorum diyorum deli oluyor 😂

Ahahhaha yapamadıklarını kabulde etmiyorlar bak geldiler kuruldu bile 20 gğn uğraştın yapamıyorum de geç

-Reklam-
0 oy
önce (1,392 puan) tarafından

Klasik erkek milleti hep bir takdir edilme peşindeler 😀

Geldiler kuruldu bile beni içeri atacaklardı bile kocamın rengi mor ve pembe arası şuan 😅

0 oy
önce (65,259 puan) tarafından

bazende olmadik seyde darlar dururlar ekmek almaya giderler yaninda bisey daha soylersin on kere ararlar omu bumu o yok bundan mi alayim la al iste😀

Yemin ederim geçen markete sebze almaya gitti marketin sayfasından hepsini ss aldım kgleriyle yazdım o kadar aradı durdu yinede yanlış almış sonrada bana diyor e beni tek yollama sende 😅

önce (65,259 puan) tarafından

ya uzun uzun yazdim.yapmadi yorumu cins uygulama

0 oy
önce (8,123 puan) tarafından

Yorumların hepsini okudum da bir benim kocam öyle değil galiba. Hiç uğraşmam öyle şeylerle. Her şeyi eşim halleder ben sadece şu şu yapılcak derim gerisi onda. İşte biraz sakar sadece

İstisnalardan birisin 

önce (4,659 puan) tarafından

Allahın sevgili kulusun

0 oy
önce (413 puan) tarafından

evlenmeden once aılemın ödemelerını ben yapardım evlenınce ne zaman gelmıs ne kadar olmus hıc bılmıyorum 4 senedır 3 4 kere gıtmıstımdır markete anca 😂 

Ödemeleri bende çok bilmem sadece harcarım 🤣

0 oy
önce (6,301 puan) tarafından

Benim eşim tam zıttı😇 YouTube +eşim= yapamayacağım şey yoktur diye düşünür. Ben ona göre daha pratik zekalıyım. Çözüm ürettiğim zaman suratından belli oluyor zoruna gittiği🙄

Erkekler diye de her şeyi biz biliriz kafasına da girmesinler bi zahmet 🥸 

+1

Mehlika laf çarpınca baya bozuldu valla 🤣

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Ev interneti aboneliği başvurusu için kimlik doğrulaması nasıl yapılır?
Ev interneti başvurularında operatörlerin istediği kimlik çipi doğrulama işlemi, genellikle resmi mobil uygulamalar veya operatörün yönlendirdiği dijital kanallar üzerinden güvenli bir şekilde gerçekleştirilir. Başvuru sahibinin kimliğinin NFC özelliği olan bir akıllı telefon aracılığıyla çip okutma yöntemiyle doğrulanması, kurulum öncesi zorunlu bir güvenlik adımıdır ve bu işlem yapılmadan ekipler aktivasyon için adrese yönlendirilmez.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
İnternet abonelik başvurusu neden iptal olur ve nasıl tekrar yapılır?
İnternet abonelik başvuruları, eksik kimlik doğrulaması, hatalı iletişim bilgileri veya kurulum randevusuna yanıt verilmemesi gibi durumlarda otomatik olarak iptal edilebilir. Başvurunuzun iptal edildiğini öğrendiğinizde, müşteri hizmetlerini arayarak durumu teyit etmeli ve ardından yeni bir başvuru talebi oluşturarak kimlik doğrulama sürecini eksiksiz tamamlamalısınız.
İnternet kurulumu için eve gelen ekipler hangi işlemleri yapar?
İnternet kurulum ekipleri, daire içindeki ankastre bağlantılarını kontrol eder, modem kurulumunu gerçekleştirir ve sinyal testlerini yaparak internet bağlantısını aktif hale getirir. Kurulumun yapılabilmesi için daha önce yapılan dijital abonelik sözleşmesinin ve kimlik doğrulama sürecinin sistem üzerinde onaylanmış olması şarttır; aksi takdirde ekipler teknik kurulumu başlatamaz.
Yeni internet aboneliği alırken nelere dikkat edilmelidir?
Yeni bir internet aboneliği alırken en önemli adım, başvuru sahibinin kimlik bilgilerinin güncel olması ve dijital onay süreçlerini eksiksiz tamamlamasıdır. Kurulum aşamasında sorun yaşamamak için müşteri temsilcisi ile görüşerek istenen doğrulama yöntemlerini (çip okutma gibi) önceden öğrenmek ve kurulum randevusu saatinde evde bulunmak işlemin hızlanmasını sağlar.
Dijital kimlik doğrulama işlemleri internet aboneliği için güvenli midir?
İnternet servis sağlayıcılarının talep ettiği dijital kimlik doğrulama işlemleri, BTK standartlarına uygun ve KVKK kapsamında korunan güvenli yöntemlerdir. Resmi operatörlerin kendi uygulamaları üzerinden yapılan çip okutma işlemleri, kimlik bilgilerinizin başkaları tarafından kullanılmasını engelleyen resmi bir güvenlik protokolüdür ve abonelik sürecinin yasal bir parçasıdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 418 göst.
3 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 854 göst.
0 oy
13 cevap 1,013 göst.
28 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Cicek.29 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 482 göst.
18 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (8,568 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,701 soru

24,700,531 cevap

368,886 kullanıcı

...