Evliliğimde mutsuzum ve başka birine ilgi duyuyorum ne yapmalıyım?

+1 oy
395 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından

Kizlar merhaba bir derdimi paylaşmak için üyelik aldım

12 Cevaplar

+10 oy
önce (8,159 puan) tarafından

Boşan o zaman. Şunu şurada bir erkek yazsa evliyim karımı sevmiyorum başka bir kadını seviyorum diye herkes topa tutar. Kocanla aynı yatağı paylaşıp başka bir adama ilgi duymak ne demek. Seninle ilgilenen adamın niyetini de söyleyeyim ben sana. Kolayca yatağa atabilecek sorunsuz bir kadın , duygusal olarak aç bekaret derdi de yok oh ne âlâ memleket 

-Reklam-
+2 oy
önce (76 puan) tarafından

Hissettiğiniz şeyin ask oldugunu sanmıyorum. Eşinizle olan uzaklıkta boşluğa düşüp heyecan arıyorsunuz farkında olmadan. Ya ayrılın istediginiz gibi hayatınızı yaşayın ya da içinizden gelse de gelmese de eşinizle aranızdaki mesafeyi bir sekilde azaltmaya bakın. Sakın ama sakın ihanet yoluna gitmeyin. Allahım şaşırtmasın dogru yoldan. 

+2 oy
önce (2,119 puan) tarafından 2 uyarı:
🚩 Hakaret,Tahrik
🚩 Hakaret,Tahrik

Lan *** birde bu moda eşimle aram kötü bosluktayim başkasına aşık oldumm he anam he ebeyin sarkmış amiii ya bırakın bu işleri sikilmis ama bahane aramak denir buna evlisin sen evliiiii aloooooo kendine gel kendi namusunu dusunmuyorsan sevmesende başındaki yatagindaki adamın namusunu düşün ne lan bu bir bitmediniz şimdi gelir bu aşkı kalbe koyan da Allah zamanın da peygamberde aşık olmadi mi diyenler 

Ya boşan ya da ***** sahip çık neymiş adamda ilgi duyyomus aynen anam aynen ilgi duyyu siki kalkmış sokacak am arıyor oda senin baktığını görünce aha kesin verecek demiştir 

Sizin gibi kadınlar yüzünden bizim kocalarimiz da tehlike altında kuyruk salliyorsunuz sonra gidip aldatiyorlar haaa şükür başıma gelmedi ama sayiniz bayağı bir arttı gelmeyeceği ne malum 

önce (10,321 puan) tarafından

Hem çok güldüm hem çok hak verdim 😂💆🏼

önce (2,119 puan) tarafından

Amin inşallah kahrolsunlar

Kız Gülistan napim İnanki sinir oluyorum ya bizler sustukça bunlar normallestiriyor sonra da akıl istiyorlar iki seçenek var ya boşanıp gideceksin yada unutup tövbe edeceksin biz napcaz sana gelip avukat mi tutcaz yada kafana bitane vurup hafıza kaybı mi yasatcaz 

önce (10,321 puan) tarafından

Evet abla vala böyle kadınlar yüzünden tüm kadınlar aynı oluyor laf gelince de ben de eski evimde 2 sene önce karşı komşum sürekli bana bakıyordu her balkona çıktığında Ben de gebeyim bebek küçük dışarı çıkamıyordum tek balkona çıkarıyordum ancak kızı baktım bakışlarından rahatsız oluyorum artık oraya bile çıkmamaya başladım 2-3 günün sonunda kapıda görsem yüzümü çeviriyordum yani erkeklere baksan  onlar her şeyi yaparlar uçkurları için

önce (2,119 puan) tarafından

Tabiki de yaparlar onlara bişey olmuyorki

önce (3 puan) tarafından

Bana bak yırtık senin ne mal olduğunu biliyorum burda kendini kabul ettirene kadar gtün yırtıldı millet senin ağzına kaç defa scti da yine sktrolup gitmedin siteden.

Ağzını topla *** ağızlı srfsiz sen ne biçim konuşuyorsun herkese her laf söylenmez o çelimsiz topaz suratına scarim senin. Kalkan bişey varsa seni bekliyor sende her boşluğu dolduracak a.m var belli ağzında amn gibi açık belliki her şey giriyor.

Namussuz yazıyı iyice okudunmu sen kafasız ******** senin o dilini follos olmuş bir tarafina sokarım 

+1 oy
önce tarafından

Bence unutmaya çalış zor bir durum evet insan hataya düşebilir sende zaten farkındasın yanlıştan baştan dön başka uğraşlar bul evine odaklan.

+1 oy
önce (606 puan) tarafından

Eşinizden boşanabilirsiniz başkasına bu duyguları hissediyorsanız eşinizi sevmiyorsunuz demek ki sevmediğiniz insanla da evli kalmayın bu bir ihanettir illa ki yatakta basılınca ihanet olmuyor bu tarz duygular hissetmek bu gözle bakmakta ihanettir evden bence d2 çıkmayın evlisiniz siz hanımefendi kocanız var başkasına nasıl yan gözle bakarsınız ayıp gerçekten eşiniz böyle bişey yapsa ne düşünürsünüz 

0 oy
önce (236 puan) tarafından

Eşinle vakit geçirmediğin için öyle düşünüyorsun bence aranız düzelirse. Herşey yoluna girer emin ol. Sakın salma kendini. Çok pişman olursunn. Adamın ne için seninle konuşmaya çalıştığını anlamadın mı seni düşürmeye çalışıyor.. kullanmak için yaniii.. Haramda mutluluk arama mutluluk sana haram olur..

0 oy
önce (7,247 puan) tarafından

Bosanabilirsin mesela canim 

Kimsenin hakkına da girmezsin 

Eşine de ihanet etmemis olursun 

Suan kendi hakkına da giriyorsun mesela

0 oy
önce (1,479 puan) tarafından

Çocuk var mı 

0 oy
önce (32,067 puan) tarafından

Mutsuzluk ihanete bahane değil sizi boşanmaya ikna etmeyen sebepler 'bekarmış' gibi başkasına aşık olmaya da götüremez. Sizin parmağınızda alyans varsa ve ona rağmen size ilgili davrandı ise bu da onun karaktersiz olduğunu gösterir 

0 oy
önce (816 puan) tarafından

Madem eşini sevmiyorsun başkasına ilgin var bosanacaksin canım yok öyle bir elim yagda olsun öbürü balda 

Hem ayranim dokulmesin hemde bilmem ne olmasin ağzımı bozmak istemiyorum, bellikk oda sana ilgili bu gidişle sen bu iliskiyi yaşarsın konfor alanın bozulmasin diyede böyle devam ettirirsin Allah aşkına bosan bari öbürünün günahını alma sonra ne halt ediosan et

0 oy
önce (4,751 puan) tarafından

Aldatmak sadece fiziki değildir çok yazık size

0 oy
önce (513 puan) tarafından

Boşan yani ne de demek başka Adama aşıgım manyakmısın tövbe tövbe kız daha neller görücez sizin yüzünüzden erkeklerde baştan çıkıyor 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Evliliğimde mutsuzken başka birine ilgi duymak normal mi?
Evlilikte yaşanan duygusal boşluk veya ilgisizlik, kişilerin dışarıdan gelen ilgiye karşı daha savunmasız hissetmesine neden olabilir. Bu durumun yaşanması, mevcut ilişkinizdeki karşılanmamış ihtiyaçlarınızın bir yansıması olabilir; ancak bu hislerin geçici bir kaçış yolu olduğunu ve kök sorunun evliliğinizdeki iletişim eksikliği ile ilgili olduğunu anlamak önemlidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
İstemediğim birine karşı geliştirdiğim duygulardan nasıl kurtulabilirim?
İstemediğiniz birine karşı beslediğiniz duygulardan kurtulmanın en etkili yolu, o kişiyle olan tüm temas noktalarınızı tamamen kesmektir. Söz konusu kişiyi görmemek, onunla konuşmamak ve sosyal medya hesaplarını takipten çıkmak, beyninizdeki ödül mekanizmasını durdurarak zamanla o kişiye karşı olan ilginizin ve duygusal bağlılığınızın azalmasını sağlayacaktır.
Evlilikte ilgisizlik ve duygusal boşluk nasıl yönetilir?
Evlilikte yaşanan duygusal boşluğu yönetmek için ilk adım, eşinizle olan problemlerinizi açık ve net bir şekilde konuşmaktır. Eğer doğrudan iletişim sonuç vermiyorsa, bir aile terapistinden profesyonel destek almak, eşinizle aranızdaki görünmez duvarları aşmanıza ve birbirinizin duygusal ihtiyaçlarını yeniden keşfetmenize yardımcı olabilir.
Evliyken başka birine aşık olmak evliliğin bittiği anlamına mı gelir?
Evliyken başka birine ilgi duymak, evliliğin doğrudan bittiği anlamına gelmez ancak bu durum, ilişkinizde acil bir müdahaleye ihtiyaç olduğunu gösteren güçlü bir sinyaldir. Bu hislerin evliliğinizdeki hangi eksiklikten kaynaklandığını dürüstçe analiz etmek, ilişkinizi onarma veya sağlıklı bir şekilde sonlandırma kararını daha doğru almanızı sağlar.
Kendimi değersiz hissettiğim evlilikte nasıl bir yol izlemeliyim?
Kendinizi değersiz hissettiğiniz bir evlilikte öncelikle kendi öz değerinizi geri kazanmaya odaklanmalısınız. Kişisel hobilerinize vakit ayırmak, sosyal çevrenizle iletişimi artırmak ve duygusal olarak güçlenmek, hem bireysel psikolojinizi korumak hem de evliliğinize dışarıdan daha objektif bir gözle bakabilmek için kritik bir adımdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 286 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 592 göst.
2 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 402 göst.
26 Mart 2026 Aile & Aşk kategorisinde Delirium (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 428 göst.