0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (248 puan) tarafından
Bi kızım var 22 aylık 2.ye hamileyim 9 haftalık çok sukur ama çok tuhafım ilk hamilelugim gibi degilim unutuyorum cogu zaman ilkinde hep konuşurdum severdim bu sefer öyle bisey yok ve kendimi suçlu hissediyorum ya ayiriyorsam ya doguncada böyle olursa diye kendimi suçluyorum ya yeterince sevemezsem die sanki dışlanıyor gibi geliyor çok üzülüyorum ve bunu kendi annemle eşimde dedi onlarda öyle hissediyormuş yani onlarda benim hissettiklerimi kendilerinde hissediyormuş bir ben deilim  normalmi bu durum niye böyle oluyor sanki ben böyle hissedersem Allah korusun Rabbimin gücüne gider çocuğuma bisey olur diye korkuyorum asla öyle bisey değil ama anlamda veremiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(964 puan) tarafından
Canim cok normal bende kizima oyleydim unuturdum sınra konusurdum ederdim 
(248 puan) tarafından
Bende konuşmaya çalışıyorum ama içten değil bu sefer oda samimiyetsiz geliyor die bide ona üzülüyorum:)
(964 puan) tarafından
Uzulme uzulme canim dogudugu zaman cok seversin
-Reklam-
0 oy
(11,916 puan) tarafından
Ben 2. Dogana kadar gram sevgi duymuyorsun karnımda kine. Normalmıs ama canım hep derdi 2 cocuklu arkadaslarım. Dogdu bebek ya büyügün bile önune gecti 
(248 puan) tarafından
Ne zormuş annelik hep bi suçluluk
0 oy
(196 puan) tarafından
Normal canım ama inan on çocuğun olsun onunuda seversin ama en küçükler küçük olduğu için daha sevimli geliyo oda büyüdükçe aynı oluyolar
(248 puan) tarafından
çok teşekkür ederim içine su serpti yorumlar
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Onun varlığına daha alisamadigin için normal bence
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Canım sonda yazdığın korkun bile bebişini sahiplendiğinin göstergesi. Hele bir hareket etsin o zaman iyice alışırsın . Şimdi büyük bebişinde var e haliyle onunla ilgilenmekten  daha bunu detaylı düşünemiyorsun ama hareketlenince herşey daha güzel olacak korkma

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 394 göst.
2 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 376 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Betularglu21 (24 puan) tarafından soruldu
+6 oy
24 cevap 403 göst.
0 oy
1 cevap 38 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ozzggg (4 puan) tarafından soruldu