Akşama neler yapıyorsunuz kızlar 🌸
Ben peynirli tepsi böreği yapcam hamuru yoğurdum çocuklar uyanmadan yapcam inşallah ❤️
Sizler neler yapıyorsunuz yaz günü de menü bulmak zor oluyor ya çeşit yapsan yenmiyor sıcakta puf kış insanıyım ben ya yazı sevmiyorum 🫠😏
Ben yaz kadıniyim bu Gastamonu yüzünden kıştan nefret eder.oldum Allah affetsin 😀
Menü güzel nasıl yapıyorsun tarif alabilir miyim 😋
Bende dün bir tencere sarma sarmiştim yanına da soğuk çorba yapmıştım eşim geç geldi işten o da yemiş benle kızımda eşim gelince yine beraber yedik bugüne de var ekstra bir şey yapmayacam vallahi yine sarma soğuk çorba bir de karpuz keserim yeterli dediğin gibi hava sıcak bir şey yenilmiyor 🤗
2 kaşık zeytinyağı 3 kaşık yoğurt 5 bardak un aldığı kadar su hamuru yoğuruyorum
Lor kaşar ikisini karıştırıyorum 10 beze falan çıkıyor 3 katta bir peynir koyuyorum boş katlara da 2 kaşık zeytinyağı gezdiriyorum bu kadar abla . Kastamonu kişi da çok çetin geçer sevilecek gibi değil yazı bile sonbahar gibi
Cok teşekkür ederim Bunu deneyecem inşallah canim ellerine kollarına sağlık şimdiden afiyet şifa olsun 😋
Ayyy sorma gündüz ne kadar sıcak olursa olsun evin içi buz gibi sanki klima var 😀
Kızım kıymalı Makarna istedi
Yanına bir salata tamamdır 🤌🏻
Dünden nohut yemeği makarna var da olmazsa kahvaltı türü gibi hazirlicam eşime bugün yemek getirmicek miş o yüzden kızartma yapicam yumurta kırarım eşimde zeytin peynir reçel vs yeter onlarda sıcakta yemekde yenmiyo
Gerçekten öyle yenmiyor ama benim koca asla oyle şeyler yemez illa ki yemeklik biseyler olcak
Eşin yemek seçmiyorsa ne güzel bence Cnm benim eşim o kadar yemek seciyoki ne yapsam da yer diye sabahtan düşünmeye başlıyorum.valla
çocuklara ezogelin çorbası yaptım bize hiç bir fikrim yok daha sıcaktan kalkıp da bişey yamasım yokkkk😭
Ben ben bir çocuk salla bir yufka açmaya koş 😥😢😓
kız seninki de iyi cesaret 2 bebe ile yufka açıp börek yapmak, ben en son annem bende iken yapmıştım cocuklara tabi o baktı:))
Elim pratiktir kız yarım saat dursalar açarım da durmuyorlar lor var elimde çöp olacaktı başka türlü yenmez yoksa sıcakta bende çok gönüllü yapmadım
ton balığı aldim onu yapacam yesillik kalpuz fln
Afiyet olsun
Kaynanam yapacak yemeği yeşil fasulye ve makarna karpuz. Ben makarna yemedigim için fasulye yapacak bana eşime de makarna. Hamile olduğum için benimle kalıyor bir süredir hem çalışmak hem hamilelik hem de bir çocukla çok zor olduğu için yardımcı oluyor sağolsun:)
Yeşil fasulye aşığı ben bayılırım zeytinyağli offff 🫠🤗
Ev taşıyoruz kızım annemlere gitti tavuklu pilav salata ayran yapıp getirecek
Kolay gelsin bacım su
Teşekkürler canım
Biber dolması doldurucam yanına cacık karpuz yeter
Oğlumada tavuk pilav
Biber dolmasınada bayılırım benimde olacakti dolapta yarın yapayım kız iyi hatirlattin
Bende yazı sevmiyorum Allah'ım affetsin
Bende hamur yogurdum pisi yapcam yanına ne yapsam diye düşünüyorum
Karpuz peynir mukoo
Ben eskiden yaz insanıydım her yaz halama kalmaya giderdim denize giderdik. Ama evlendik evleneli yazı sevmez oldum 😄 bu akşam menü de ne var hiç bir fikrim yok çünkü kaynanamdayım o bilir ne yapacağını. Sahi akşam kaynanam yemek yapmış mıydı sen mi yaptın gidince.😀
Aşkım içki köfteleri buzluktan çıkarmış etide soğuk çorba yapmış köfteleri kızarttim eti kavurdum pilavı yaptım yapmış mi yaomamis mi sen karar ver ben veremedim 😀😀
Yaptı desen vay yapmadı desen vay 🤣🤣 🤪 yok yapmamış sadece içli köfte olsa yapmış diyebilirdim belki tabii dondurucuya kendisi yapıp koyduysa 😄
Bir gün önce yapmış ama yaparken de başka eltim gelmiş o yardım etmiş 😀😀 neyse eline sağlık ne diyim 😀
Afiyet olsun 🥰
Maşallah canım ellerine sağlık 🥰
Ben pasta çörek menüsü yapayim dedim malzemeleri çıkardım o kadar sıcak ve çocuklar huysuz sürekli cani sıkılıyor oğlumun başımın etini yiyor. Aslında oğlumla etkinlik olarak da yapardık ama kız da huysuz basaramayacagim gözüm kesmedi 😂Ben de malzemelere el sallayıp üç hayırla yerlerine geri gönderdim 😂😂
Yoğurtlu şehriye çorbası kıymalı patates yemeği pilav cacik oldu menü 😊
Bende pişman oldum yaptığıma daha yapmadım da yarısı bitti 4 yufkam var açılacak 😀😀
Valla Allah yardımcin olsun ama yolu yarilamissin sayılır 😂 başlanan işi bitti say derler 😁😂 kolay gelsin 🩷 🌸
Yaptım bitti dolaba attım biraz dinlensin sonra fırına 🤗
Ohh misss ellerine sağlık canım afiyet olsun 🌸🩷🥰
Ben gezmeye gidiyorum kız yemek derdim yok 💞👍
Benide götür nolur 😀😀😀 kahveleri ben ısmarlarim 😀
görümcem italyadan makarna getirdi 😅 tavuklu makarna yapıcıımm
Nasıl güzel olur onların makarnası da ☺️
deneyip bakacağız 😝
Makarna köfte salata yeriz yemek yapmadım hiç Yok oğlum makarna istedi onu koydum ocağa buzlukta köfte var onu çıkarırım yeter
Ellerine sağlık canım ❤️
Yazı daha çok severim ben . En azından eve dıkılıp kalmıyoruz. Yazın karın doyurmak daha kolay bence sebze çok var kavun karpuz zaten yetiyor. Salata olsun bana yeter hele domates salatası ekmeğini suyuna bandır bamdır ye
Bizim evde kabak patlıcan yemeğide çok yeniliyor bahçeden topluyoz taze taze ohh
Kabak yemeği güzel oluyor yazın ☺️
Ellerine sağlık bacım ❤️ bende yazın ne yapsam diye düşünüyorum hep kışın daya salçayı soğanı herşey oluyor ama yazın yenmiyor bende uzun zaman sonra ilk defa çorba yapıyorum yazın çorbada içilmiyor anam 😅
Mercimek Çorbası
Fırında patates oturtma
Pilav
Ayran 🤲
Kız canımda mercimek çorbası çekiyor kaç gündür de ağır gelir diye yapmıyorum geçen bir ara mercimek köftesi yaptım mahvetti beni çok ağır geldi
Valla bizde eşimle çok severiz ama bizimde midemizi yakıyor hem yanıyoruz hem içiyoruz 😅😅 kışın en sevdiğimiz 😅
Ben boya badana tadilat içindeyim 3 güne anca biter az önce acikmistik söylemesi ayıp dolapta hazır et döner vardı onu yaptım ekmek arası gömdük 🤣🤣şimdi dee akşama kahvaltı tarzı acikan olursa yerler ben öldüm ben bittim
Kolay gelsin canım boya badana zor
Bahcede dut ağacı vardı gittim topladım
Sarma sardım cacık. Karpuz yeter
Bugün çok sinirlendim ya sinirilendiğim için hamarartılğım tuttu 🤭😁😁
Attım en son konuyu
Limonlu kek kusura bakma sen değilsin limonlukekim diye biri
Özür dilerim limonlu kek seni karıştırdım dediğim kişinin nick limonlukekim oldugu için söyledim seni de yeni gördüm nick
Anladım sorun yok zaten ben 4 aydır girmiyorum buraya
Seni limonlukekim diye biriyle karıştırdım
Yaz ayını seviyorum ben, sıcağı seviyorum valla. Annem dün süpriz yaptı bana Elazığ dan geldi Samsunda oturuyorum ben Akşama menüde
TOPRAK GÜVEÇ
PİRİNÇ PİLAVI
TURŞU
VE SARI KOLA VAR
Sarı kolasiz olmaz 😀😀
Aynen
Zukkum var kimse sevmez
Ya komşuda biraz olaylar olmuş kızlarını aldım içeri saat 3 TE gittiler bende dün kurufasulye vardı kafam rahat önüne salata yaparım yeriz dedim az once isittimki bozulmuş bide soğudu dolaba koydum anlamadım gitti kaldım öyle şimdi kavaltilik indiricem çay koydum napiyim üff ev işi yapa yapa beynim yandı
Sıcak koyunca dolaba bozuluyor heralde . Menemen biber patates kızartması yap en basitinden birde çay yanına mis
1,515,237 soru
24,708,508 cevap
369,277 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın