İnternette gördüğüm bu şok edici video gerçek mi?

0 oy
767 göst.
önce Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından

.................

15 Cevaplar

+9 oy
önce (84 puan) tarafından 1 uyarı:
🚩 Hakaret,Tahrik

Bariz belli değil mi gavat oldukları ya eskiden insanlar da kıskanma duygusu vardı hayvan bile kıskanıyor 

Bunlar hayvandan aşağılık insanlar

Bugün eş değiştirme adı altında yoga yapan yarın birbirlerinin karılarını yaparlar Allah ıslah etsin 

önce (8 puan) tarafından

Moda olmuş sanırım artık GAVATLIK evet haklısınız eskiden insanlar kadın erkek farketmez kıskanma duygusu vardı maalesef artık böyle birşey Yok

önce (876 puan) tarafından

Ben eşimi kıskanmam eşim de beni ama birbirimizi de pazarlamıyoruz. Kaç yaşına gelmişsin nerde nasıl konuşulur bi habersin.  

-Reklam-
+5 oy
önce (876 puan) tarafından

Ya balım millet azdı diye neden kıyamet kopuyor yaaa 😂😂

+4 oy
önce (47,289 puan) tarafından

Puf herşeye de kopsun kıyamet!! Bana niye kopuyor kıyamet evde 2 usagimla uğraşırken oynaşanlara kopsun Allah Allah 😀😀😀

önce (5,879 puan) tarafından

Ahahaha birini uyutursun diğeri uyanır ikisi birden uyur enerjin kalmaz 🤣 amaaan valla kocama doyamadan çocuk yaptım yanarım yanarım ona yanarım 🤣 ahh cicim ayları ahh 😄

Bizde 2 yıl ayrı kaldık görevinden dolayı görevi bıraktığı ayda hamile kaldım 😀😀😀😀

3 aylık gelindim askere gitti 6 ay asker yolu bekledim evlilik yıldönümünde hamile kaldım 🤣

Bay şansımıza tukurem 😀😀😀

Al benden de o kadar 😄

+2 oy
önce (1,152 puan) tarafından

Şaşırmadım çünkü günümüzde kıskanma duygusu yok oldu ondan mı kıskanıyorsun ne var kardeşi gibi biz dostuz bu kadar fesat olmayın diye, diye bu hale geldi ülke.. resmiyet yok samimiyet çok edep yok oldu ar namus yok oldu kıskanınca hastalıklı düşünceler diye diye geldiğimiz durum bu !! 

0 oy
önce (533 puan) tarafından

İgrenç insanlar çok hiç şaşırmadım geçen bile turkiyede öz kızını hamile bırakmıştı her şey yaşanıyor kıyametin alametleri rabbim öyle insanları ıslah etsin inşallah 🤲

önce (8 puan) tarafından

Allah'ım sen koru artık haberlere bile bakmak istemiyorum 

0 oy
önce (2,916 puan) tarafından

Gerçek maalesef insan kıskanır ya canım töbe töbe ben izlerken şaşırdım🤦‍♀️🤐 

önce (2,699 puan) tarafından
+1

ya bide kiskanmaktan ziyade  elin karisina kocasina en fazla tokalasilir yani.yada el opulup kafa tokusturmasi gibi opulur bayramdaki gibi.  oyle sarmas solas sarilinip sirt sivazlanacak seviyede yakinlasilmaz ki. bunlalar elle ayakla yokluyor birbirlerini ustlerine disuyorlar altli usti falan . bu bambaska seviye

önce (829 puan) tarafından
+2

Bunlar ne kiskanacak hep beraber giriyolardir yataga

Mcfaden Ayn canım seviyeli olur bişey ya bunlara töbe de aldatan insanlarda normal gelir galiba günaha girmek İçin bilemem yinede 🤷 

Anny kıyamet alametleri bence 🤷 

0 oy
önce (2,699 puan) tarafından

gercek gwrcek gecen sene hatta onceki sene mi ne cikmisti bu haber 😄😄😄

0 oy
önce (32,123 puan) tarafından

Ne b.k yerlerse yesinler ama bunları paylaşmaya birinin dur demesi lazım artık sosyal medya zivanadan çıktı 

önce (9,552 puan) tarafından

Yoga değil pardon tango yapmışlar 

image

önce (15,514 puan) tarafından

halit ergenç dansçıymış önceden.

ya bunların dans, oyunculuk meslekleri öyle görüyorlar o yüzden kendilerince rahatlar ama ben istemem yani😅 bırak oyunculuğu vs bayan kuaförü olsa eşim onu da istemem 😂😂 

önce (32,123 puan) tarafından

Dansına lafım yokta kıyafeti iğrençti. Tayt şort gibi bir şey ile birinin klibinde oynamış 

önce (9,552 puan) tarafından

Doğru meslekleri olarak görüp öpüşüyorlar bile bunlara fazla bişey denilmez kendi hayatları 🤦🏻‍♀️

Gözde aynn bayan kuaförü felan hayatta kabul etmem yaa akşama kadar kadınların saçıyla oynaması çıldırtır beni 😅 

önce (15,514 puan) tarafından

bak saçıyla oynaması değil. o muhabbetler var ya🤦🏼‍♀️ kuaförü erkek olarak mı görmüyorlar bilmiyorum ama inanılmaz samimi bir sohbet ortamı oluyor, o çıldırtır beni

0 oy
önce (829 puan) tarafından

Bu da bu orspularn fantezisi iste  kamera karsisinda yapmaktan ne anliyorlar onu anlamis degilim 

0 oy
önce (2,006 puan) tarafından

Kardes falandir belki ya 

0 oy
önce (1,479 puan) tarafından

Rezillik resmen. 

0 oy
önce (2,385 puan) tarafından

Linke bakmadım ama aklıma şey geldi geçenlerde gördüm eşini paylaşan bjr asaglik vardı arkadaşı eşinin canını yaktığı için öldürmüştü Allah'ın belalari

önce (2 puan) tarafından

Evet onu ben de görmüştüm kadın, kocası, kocasının arkadaşı 3lü ilişki 

Arkadaşı karısına ilişki de sert davranmış diye öldürmüş bunlar hangi dünya da karısını arkadaşına sunmaya utanmıyor da ama canını yaktığı için öldürüyor mantık arıyorum resmen 

önce (2,385 puan) tarafından

Bende tam olarak onu düşündüm bunlar deyyuz 

0 oy
önce (11,142 puan) tarafından

Kıskanma duygusu falan değil de aslında çok salakça bir hareket insan o şekilde sadece eşiyle böyle fiziksel bir temasta bulunuyor onlardaki rahatlıkta çok acayip

0 oy
önce (1,507 puan) tarafından

Aylar önce bunu yine post açmıştın ay amacın ne senin erko

0 oy
önce (6,911 puan) tarafından

Aralarında akrabalık vardır diye düşünmek istiyorum. Yoksa yani nasıl bi kafa bu nasıl akıllarına gelmiş bi de böyle deneyelim diye.

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

İnternette paylaşılan şok edici içeriklerin gerçek olup olmadığı nasıl anlaşılır?
İnternette karşılaşılan şok edici içeriklerin gerçekliğini anlamak için ilk olarak içeriğin yayınlandığı kaynağın güvenilirliğini kontrol etmelisiniz. Resmi haber kanalları, doğrulama platformları ve videonun orijinal kaynağına ulaşmak, bilginin manipüle edilip edilmediğini anlamanızı sağlar. Özellikle sosyal medyada yayılan kısa videolar genellikle bağlamından koparılarak veya kurgulanarak paylaşıldığı için dijital okuryazarlık becerisi ile çapraz sorgulama yapılması hayati önem taşır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Sosyal medyada yayılan manipülatif içerikleri tespit etmenin yolları nelerdir?
Sosyal medyadaki manipülatif içerikleri tespit etmenin en etkili yolu, görsel veya video üzerinde tersine görsel arama yöntemini kullanmaktır. Bu yöntem sayesinde içeriğin daha önce hangi tarihte ve hangi bağlamda paylaşıldığı ortaya çıkarılabilir. Ayrıca, videonun altına yapılan yorumlarda sağlanan ek bilgiler, içeriğin ne kadarının gerçek ne kadarının kurgu olduğunu anlamanıza yardımcı olan güçlü bir kanıttır.
Dijital ortamda gördüğüm rahatsız edici bir içeriğin doğruluğunu nasıl teyit ederim?
Rahatsız edici içeriklerin doğruluğunu teyit etmek için Teyit.org veya Malumatfuruş gibi bağımsız doğrulama platformlarını kullanabilirsiniz. Bu platformlar, sosyal medyada hızla yayılan şüpheli videoları ve iddiaları teknik analizlerle inceleyerek gerçek olup olmadıklarını raporlar. İçeriğin ekran görüntüsü ile arama yapmak veya olayın yaşandığı iddia edilen yer ve zaman verilerini arama motorlarında sorgulatmak en kesin sonuçları verir.
Neden internetteki her videoya veya paylaşıma hemen inanmamalıyız?
İnternetteki her paylaşıma inanmamamızın temel nedeni, deepfake teknolojisi, kurgu teknikleri ve içeriklerin bağlamından koparılarak sunulmasıdır. Sosyal medya algoritmaları, duygusal tepki uyandıran içerikleri daha fazla öne çıkardığı için yanlış bilgiler çok daha hızlı yayılmaktadır. Bu nedenle, paniğe kapılmadan veya duygusal reaksiyon göstermeden önce paylaşılan içeriğin resmi kanallarca doğrulanıp doğrulanmadığına bakmak, yanlış yönlendirilmenizi engeller.
Sosyal medyadaki yalan haberler ve yanıltıcı videolarla nasıl başa çıkılır?
Yanıltıcı videolarla başa çıkmanın en iyi yolu, içerik paylaşmadan veya inanmadan önce birkaç dakika bekleyip tarafsız kaynaklardan bilgi toplamaktır. Bilgiyi kaynağından doğrulamadan paylaşmamak, dezenformasyonun yayılmasını engellemek adına vatandaş olarak yapabileceğiniz en önemli katkıdır. Eğer bir içerik sizi aşırı öfkelendiriyor veya korkutuyorsa, muhtemelen dikkatinizi çekmek ve etkileşim almak amacıyla hazırlanmış bir manipülasyon aracı olabilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,393 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 418 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,342 göst.
17 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.