Haftada kaç kez kayınvalideye gitmek normal sayılır?

+1 oy
337 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (30 puan) tarafından

Haftada kaç kere kayınvalideye gidiyorsunuz?

30 Cevaplar

+4 oy
önce (32,138 puan) tarafından

Valla yakında olsam iki haftada bir falan giderdim planlı şekilde ama onlar ota b.ka bahane ile gelirler 

önce (30 puan) tarafından

Ha o kötü 😄

önce (32,138 puan) tarafından

Neyseki öyle yaşamıyorum bu onlara mesafe ile de alakalı değil kendi ailemede yakın olsam her hafta gelmem çalışıyorum zaten haftasonu da temizlik ve gezme zamanı benim için 

-Reklam-
+3 oy
önce (1,500 puan) tarafından

Ben çalışıyorum hamileyim ve zor bı hamilelik geçiriyorum kaynanam şu an bende kalıyor yardımcı oluyor sağolsun ama haftada bir ya da 10 günde bir gideriz 

+3 oy
önce (532 puan) tarafından

Kayınvalidem yok ama gelinim var aklına estikçe gelirler bu haftada iki gün de olur iki haftada bir kere de olur gelir bir kaç gün kalirla da belli olmuyor yani 😁

+3 oy
önce (14,512 puan) tarafından

Alt katimda olmasına rağmen bayramdan bayrama 🤣 sevmiyorum zaten durmadan kapıda bacada goruyon bizim kapı açılsa duyuyo sesi hemen çıkıyor kargo gelse hemen çıkıp alıyor Allah'tan acmiyoda 

Bizde yakın oturuyoruz ya maalesef 

+2 oy
önce (14,096 puan) tarafından

Yılda bir 10 gün kadar gidiyoruz bu yıl gitme işi iptal gibi

Uzaksınız sanırım

önce (14,096 puan) tarafından

12 13 saat aramız 

Daha önce 3 saatti o zaman yılda iki kere gidiyorduk 

+2 oy
önce (33,143 puan) tarafından

Hiç gitmiyorum canım isterse bazen gidiyorum

Valla helal olsun 

Niye kız 😂

Haftada üç dört gün gidiyorum ben ondan

Valla benim aram yok kaynanayla o şimdi iyi olmaya çalışıyo ama ben yaptıklarını unutmadım kinimi diri tutuyorum gidip gelmiyorum 😂

Ha tabi sizin durum farklı ben yeni evli sayılırım bakalım zamanla azalır herhalde 😅

+2 oy
önce (65,381 puan) tarafından

bazen ust uste gidiyoruz bazen iki hafta falan gitmedigimiz oluyor kizimla ben gitmesekte esim gidiyor 

Benim eşim kabul etmiyor

önce (65,381 puan) tarafından

ilk evlendigimizde çalışıyordum her izin gunumuzde gidelim.istediler esim dedi gelemeyiz bizimde isimiz gucumuz planimiz oluyor. genelde ben derim gidelim diye benim kayinvalidem iyidir

Eşinizi tebrik ederim bende çalışıyorum tek istediğim eve gitmek oluyor iş çıkışı ama benim eşim annesine gitmek ister

+2 oy
önce (3,064 puan) tarafından

her gün gidiyorum ben sayılır mı :)) hatta 2 ay önceye kadar onların evinde yaşıyordum 7 x 24

+2 oy
önce (6,457 puan) tarafından

Biz 120 km uzaktayız 3 haftada bir gideriz onlar 1.5 2 ayda bir gelir. Eltim 5 dk onlara arabayla haftada 2 3 gider 

+2 oy
önce (11,146 puan) tarafından

Uzak yerde oturdukları için gidip gelmiyoruz benim ki yaşlı eşim normalde arabayla getirir ama o da şehir dışında diye kendisi gelemiyor ben ztn gitmiyorum onlara 

+2 oy
önce (2,336 puan) tarafından

Anneme haftada 1 gidiyoruz  kesin kaynanam olsaydi kaynanama da haftada 1 giderdik yakin olsaydi

+2 oy
önce (1,164 puan) tarafından

Ayda yılda bir giderim çok çok nadir kendisi de bana 1 kere geldi toplamda bazı sebeplerden dolayı pek gelmez bana mesafe iyidir ya. 

+2 oy
önce (4,955 puan) tarafından

Mecbur kalmadıkça yan yana gelmem. Bana kalsa ölene kadar görmek istemiyorum 

+2 oy
önce (4,817 puan) tarafından

İlk evlendiğimizde bir hafta durup bir hafta gidiyorduk. Yani 2 haftada bir. Ama ben çalışıyorum ve haftasonu genelde temizlikle geçiyor, kendimize vakit ayırmak istiyoruz. Sonra zaman geçtikçe bazı durumlardan dolayı ben mesafeli oldum, şu an ayda bir falan gidiyoruz ya da kayınvalidem hastane işi vs olunca geliyor. Biz merkezdeyiz, onlar köyde. 

+1 oy
önce (1,016 puan) tarafından

Hiç gitmemek en iyisi kızım doğduğundan beri (18 aylık) iki kere gitmisimdir o da bir çay içip eve gelmiştim

+1 oy
önce (1,719 puan) tarafından

Bayramdan bayrama yada bir sorun olursa

0 oy
önce (47,386 puan) tarafından

Akıl ruh ve beden sağlığın için hiç gitmesen de olur 😀😀 ben ayda bir falan çocuklar köyü gorsun temiz hava alsın diye oda 

0 oy
önce (5,888 puan) tarafından

Bazen hiç gitmiyoruz bazen gidip kalıyoruz belli bir düzenimiz yok?

0 oy
önce (15,530 puan) tarafından

haftada 1 maksimum 

0 oy
önce (4,275 puan) tarafından

Hiç gitmemek en normali ⚡️

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Haftada kaç kez kayınvalide ziyareti ideal bir sıklık olarak kabul edilir?
Haftada bir kez yapılan ziyaretler, hem aile ilişkilerini korumak hem de kişisel sınırları dengede tutmak için genellikle ideal kabul edilir. Ziyaret sıklığı çiftlerin özel hayatına, ailelerin birbirine olan mesafesine ve her iki tarafın karşılıklı beklentilerine göre farklılık gösterebilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Kayınvalideye sık gitmek evlilik düzenini nasıl etkileyebilir?
Kayınvalideye çok sık gitmek, çiftlerin baş başa geçireceği kaliteli zamanı kısıtlayabilir ve zamanla evlilik içi bireysel alanın daralmasına yol açabilir. Sağlıklı bir denge kurmak adına, ziyaretlerin zorunluluk haline gelmeden, her iki tarafın da mutlu olacağı bir rutin oluşturulması önemlidir.
Kayınvalide ziyareti konusunda eşler arasındaki anlaşmazlıklar nasıl çözülür?
Eşler arasındaki bu tür anlaşmazlıklar, açık ve yapıcı bir iletişimle her iki tarafın beklentileri konuşularak çözülmelidir. Haftalık programın ortak kararlarla belirlenmesi, bir tarafın kendini baskı altında hissetmesini önlerken diğer taraftan aile bağlarının kopmamasına yardımcı olur.
Eşimin ailesiyle görüşme sıklığını belirlerken nelere dikkat etmeliyim?
Görüşme sıklığını belirlerken çiftin mevcut iş temposu, çocukların okul veya bakım ihtiyaçları ve her iki ailenin birbirine olan fiziksel mesafesi temel alınmalıdır. Haftalık rutinleri aşırı yoğunlaştırmadan, kaliteli vakit geçirmeye odaklı planlar yapmak ilişkinin daha huzurlu sürmesini sağlar.
Haftalık kayınvalide ziyaretlerinde sınır nasıl korunmalıdır?
Ziyaretlerde sınır korumak için ziyaretlerin süresi ve zamanlaması konusunda net, nazik beklentiler belirlenmelidir. Örneğin, uzun süreli oturmalar yerine haftada bir kısa süreli ve kaliteli ziyaretler planlamak, aileler arasındaki ilişkileri daha sağlıklı ve sürdürülebilir kılar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 422 göst.
0 oy
10 cevap 510 göst.
4 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Merveck (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 450 göst.
2 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 2,299 göst.
14 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya iaa (488 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,515,339 soru

24,709,660 cevap

369,340 kullanıcı

...