Afiyet olsun
Anlık atamıyorum o yüzden
Arkadasımın babası vefat etmişti
Onu ziyarete geldik arkadaslarla
Kuranı kerim falan okunacak
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin ❤️
💝
Markete gittim adam kapıyı ben çekerken itti parmağım şıkışto tırnağım morardı diğer parmağımda dolama olmuş nedu benim ha bu parmaklarımın çektiği. Sokakta oğluşum 1 saat bisiklet sürdü geldik eve mantar pişiriyorum. Namaz kılcam nasibse fakat nasıl ağırlık var üzerimde çok zor geliyor.
ayy çok geçmiş olsun canım afiyet olsunn, Rabbim kabul etsin inşallah
Çok gecmis olsun buz koy parmağına çok sismesin
Ülker boykot
Vakıa süresi tamamlanmış🥰
@Delirik Silverdin vardı ben onu sürdüm çok şükür dolamaya hafifledi. Diğeride tırnak morardı ama acısı geçti şükür dokununca acıyo sadece.
@Nartanesi Türkiyemin yerli markası olan tüm şeyleri alıyorum ben.
Güneş hayızım yeni bitti geriden geliyorum bakam yetişcem inşaAllah size🌼
kıza çorba verıp uyuttum sımdı oturuyorum boş boş 😂 yemekte dunden lahana dolması kaldı evdekılere o yeter bırazda makarna yaparım şu sıcakta hıc yemek yapasım gelmıyor 🫠
benimde valla ya fazla da yenmiyor ki zaten:))
Aynı kupayla story attım 😀kahvemi içtim totoyu devirdim yatıyorum ☺️
uyduklari zaman bile ben keyif yapamıyorum kız her an uyanabilirler diye bir korku oluyor içimde 😂
Yemin ederim benim oğlum böyle odadan çıktığım gibi uyanıyor başında bekliyorum resmen
ayy hayırlısı ile bi büyütseydikk😂😂
Uykusu düzene girse ben onada razıyım İnan gecem gündüzüm karıştı başında beklemekten zombi gibiyim
Allah yardımcın olsun bacım yaa
İki bebiş uyudu
Bende biraz dinlenmek istiyorum dün akşam uyuyamadım karım agrıyordu temmuz başı regilm daha bitmedi
niye böyle uzun sürdü kız
Üç aylık iğne yaptığım için hormonlar alt üst olmuş durumda
ayy bu kadınların derdi ne böyle:(( bende hap kullanırken boyleydim bildiğin ayın 20 günü adetliydim
Malesef bu gidişle iğneyi bırakıcam heralde
afiyet olsun canım şimdiden
Oglum yok gorumcemde ben tekim
İş yapıyorum bende or
talıgı topladım
Aslında kahve yaptım
kız sinirli mıydın iş yaparken, genelde ben sinirli sinirli bişey yaparken hep elimde bişey patlıyor
Yok valla oglanda yok zaten cokta sakındım😃😅😃 bugun nasıp deglmıs o kahveyı ıcmek
israrina hayran kaldım 😂
Bugun bende bır uğursuzluk var ama sıparıs gırdım oda yanlıs geldı ve yemek sepetı musterı hızmetı yok gerı bıldırım bıraktım 😃
Ülker çikolata boykot kardeşim Kur'an-ı Kerimle yanyana getirmisin bide inşaallah bidaha almazsın BOYKOT ÜLKER
anlamadım?
Nur a yazmış canım
hee anladım şimdi
Anne kız Sürprizlendik ❤️
yaa ne kadar güzel maşallah ❤️
Teşekkür ederim nasıl bakıcam bu çiçeğe düşünüyorum bakalım
ben hiç anlamam çiçek bakmaktan geçen eşim aldı resmini çekip yapay zekaya sordum tek tek anlattı bende öyle bakıyorum 😂
Aynısını şuan yapıyorum 🤣
Hiçbir iş yapamadan gün bitti öyle kızı uyuttum oturuyorum. Oğlan yemek için mizmizlik yaptı sinir oldum. Modum düştü boş oturucam şimdi.
kız bunu ben kızımla her gün yaşıyorum sürekli peşindeyim yemek yesin diye ama yokk
Ya daha tadına bakmadan yemem bunu diyor. Yemem dediği de makarna şekli farklı diye sadece. Kriz yaşıyoruz her gün. Yeme aç kal dedim ağlama krizine girdi.
3 yaş kızım ayniiii artık şu ağlama krizleri bi bitse diyorum yaa sürekli ağlıyor dediğim her şeye ağlıyor
Benimki 7 yaşında
Afiyet olsun Cnm bende şimdi çocukları uyuttum yarım saat felan oluyo bende çocuklar uyumuyorken komple evleri supurdum halıları serdim ve banyo felan yıkadım balkonları yıkadım şimdi çamaşır toplucam çocukların kıyafetlerini sericem yemeğinde eşim.getiriyo soğuk limonata içiyorum bende kilimanin karşısında kızılcık şerbeti başladı onu açtım şimdi☺️☺️
ellerine sağlık canım sanada afiyet olsun, bende yeni sezonunu bekliyorum her ne kadar saçmalamış olsalar vazgeçilmezim😂😂
Teşekkür ederim cnm evet ya çok sacmaladilar bakalım yeni sezonda yine kim olucek bu adam da maşallah kaç tane kadın öldürdü salkima ne olucak merakla dört gözle bekliyorum valla😂😂 aynen öyle valla benimde vazgeçilmezim bir izlediğim o film başka bişi izlemiyorum valla
bağımlılık gibi bişey 😂
Büyük ihtimalle öyle valla
Afiyet olsun canım 🥰🩷
Dört gün sonra önce üç saatlik bir yolculuk ve sonraki gün 10 saatlik bir yolculuğa cikicam iki küçük çocukla ilk deneyim. Stres doluyum ama herşeye rağmen kahve zamanı 😂😂
Eşim akşam nöbette yemek derdim yok Allah'tan oğluma da yemek var. Gece mutfak dolaplarını silmek istiyorum biraz çamaşırları ayırıp valiz hazırlığı yapmak istiyorum ama istiyorum yani 😂😂sonra sıcak hava dalgası bayiltiyor resmen beni 😁
ayy ben sanırım cesaret edemezdim bende de 2 küçük çocuk 10 saat yol hayal ettim bi an bunaldım 😂 benimkiler durmuyor sanırım o yüzden
küçük olan dokuz aylik büyük olan üç ay sonra üç yaş olacak küçük arabada hiç durmuyor. Artık tek güvencem eşimin ailesi de var bı şekilde oyalayip uyutup biseyler yapcaz bakalım 😂 yani ben olsam o yola çıkmam da eşimin memleket hasreti 😁
aa benim oğlum da 10 aylık, kızım Eylül'de 3 olacak inşallah.. sorunsuz keyifli yolculuk olur umarım,❤️
Maşallah Allah bağışlasın 🥰🤲🏼🌸 bizde büyük oğlan küçük kız baya zorluyor bu aralar ikisi de bu akşam bı ara imdat diye bagiracaktim ama içimden kendimi sakinlestirerek büyük krizi çözdüm şükür 😂 sizde de kıskançlık çok yüksek mi ya bu ay bizim aşırı oldu kıskançlık biraz azalır derken artık daha da arttı.
Parka geldik k
izcemle . Afiyet olsun canimm🌹
teşekkür ederim canım, iyi eğlenceler prensese 🌸
uyanık kalmam lazım eltim içerde ben kapıda dokuz doguruyorum geberiyorum yorgunluktan imdat artık bir an önce doyursun eltim bende zıbarıp yatayım
hayırlısı ile doğursun inşallah
@NuReLLa -_- kız beraber mi oturup içtiniz kahve doğru söyleyin😂
bide aynı anda atmişiz kız 😂😂
He kız ondan dedim😄
afiyet olsun canım iyi eğlenceler 😂 bizde yemek faslını bitirsek de o sörf faslına geçsem
Valla temizlik bitti öğlen olmadan ütü yaptım camasirlari serdim topladım ..yemek yaptım makarna..sarma türlü yemeği tavuk çorbası yaptım çok yoruldum havalarda sıcak insan hicbisey yapası gelmiyor valla
maşallah sen yine iyisin
Valla yemek iş çamaşır derken yoruldum yeni oturdum çocuklar bahçede top oynuyor bende dizi açtım izliyorm eşimde geç gitti evden sekizde filan gelir oda mutfak toplanacak bi tek akşam namazından sonra halledim dedim yoruldum uyumadımda pek kıza üzülmekten
noldu kız hayırdır
Tüm evi temizleyip oğlumu öğlen uykusuna yatırdım şimdi yatacağım bende. Sonra kalkıp öğlen namazı kılacağım inşallah. Pertim çıktı 🥲
iyi dinlenmeler canım
1,515,563 soru
24,712,518 cevap
369,468 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın