0 oy
517 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,025 puan) tarafından

image

şu sıcak havada hiç bişey yapasim yokk , ocağa fasulye koydum akşama doğru da pilav salata falan yaparım, oğlumu anca zar zor uyuttum bi kahve içeyim dedim , sizde ne var ne yok bitti mı işleriniz 

19 Cevaplar

+1 oy
önce (2,303 puan) tarafından

Afiyet olsun 

Anlık atamıyorum o yüzden

Arkadasımın babası vefat etmişti  

Onu ziyarete geldik arkadaslarla 

Kuranı kerim falan okunacak

önce (4,025 puan) tarafından

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin ❤️

önce (2,303 puan) tarafından

💝

-Reklam-
+1 oy
önce (1,371 puan) tarafından

Markete gittim adam kapıyı ben çekerken itti parmağım şıkışto tırnağım morardı diğer parmağımda dolama olmuş nedu benim ha bu parmaklarımın çektiği. Sokakta oğluşum 1 saat bisiklet sürdü geldik eve mantar pişiriyorum. Namaz kılcam nasibse fakat nasıl ağırlık var üzerimde çok zor geliyor.

image

+1

ayy çok geçmiş olsun canım afiyet olsunn, Rabbim kabul etsin inşallah

önce (3,695 puan) tarafından

Çok gecmis olsun buz koy parmağına çok sismesin

önce (36 puan) tarafından
+1

Ülker boykot 

önce (17,604 puan) tarafından

Vakıa süresi tamamlanmış🥰

önce (1,371 puan) tarafından

@Delirik Silverdin vardı ben onu sürdüm çok şükür dolamaya hafifledi. Diğeride tırnak morardı ama acısı geçti şükür dokununca acıyo sadece.

@Nartanesi Türkiyemin yerli markası olan tüm şeyleri alıyorum ben. 

Güneş hayızım yeni bitti geriden geliyorum bakam yetişcem inşaAllah size🌼

+1 oy
önce (461 puan) tarafından

kıza çorba verıp uyuttum sımdı oturuyorum boş boş 😂 yemekte dunden lahana dolması kaldı evdekılere o yeter bırazda makarna yaparım şu sıcakta hıc yemek yapasım gelmıyor 🫠 

benimde valla ya fazla da yenmiyor ki zaten:))

+1 oy
önce (47,588 puan) tarafından

Aynı kupayla story attım 😀kahvemi içtim totoyu devirdim yatıyorum ☺️

uyduklari zaman bile ben keyif yapamıyorum kız her an uyanabilirler diye bir korku oluyor içimde 😂

Yemin ederim benim oğlum böyle odadan çıktığım gibi uyanıyor başında bekliyorum resmen 

ayy hayırlısı ile bi büyütseydikk😂😂

Uykusu düzene girse ben onada razıyım İnan gecem gündüzüm karıştı başında beklemekten zombi gibiyim 

Allah yardımcın olsun bacım yaa

+1 oy
önce (535 puan) tarafından

Afiyet olsun 

İki bebiş uyudu 

Bende biraz dinlenmek istiyorum dün akşam uyuyamadım karım agrıyordu  temmuz başı regilm daha bitmedi 

niye böyle uzun sürdü kız 

Üç aylık iğne yaptığım için hormonlar alt üst olmuş durumda 

ayy bu kadınların derdi ne böyle:(( bende hap kullanırken boyleydim bildiğin ayın 20 günü adetliydim

Malesef bu gidişle iğneyi bırakıcam heralde 

+1 oy
önce (611 puan) tarafından

image

Hamur yoğurdum mayalandı poğaça yapacağım ama başım felaket ağrıyor 
+1

afiyet olsun canım şimdiden 

+1 oy
önce (954 puan) tarafından

Oglum yok gorumcemde ben tekim

İş yapıyorum bende or

imagetalıgı topladım 

Aslında kahve yaptım 

image

Once kahve patladı usenmedım bırdaha yaptım oda koltuğa dokuldu bende bordaha yapmadım😀😀😀😀

kız sinirli mıydın iş yaparken, genelde ben sinirli sinirli bişey yaparken hep elimde bişey patlıyor 

Yok valla oglanda yok zaten cokta sakındım😃😅😃 bugun nasıp deglmıs o kahveyı ıcmek

image

üşenmedim bırdaha yaptım 😀

israrina hayran kaldım 😂

Bugun bende bır uğursuzluk var ama sıparıs gırdım oda yanlıs geldı ve yemek sepetı musterı hızmetı yok  gerı bıldırım bıraktım 😃

+1 oy
önce (36 puan) tarafından

Ülker çikolata boykot kardeşim Kur'an-ı Kerimle yanyana getirmisin bide inşaallah bidaha almazsın BOYKOT ÜLKER

anlamadım?

önce (3,695 puan) tarafından

Nur a yazmış canım 

hee anladım şimdi 

+1 oy
önce (14,102 puan) tarafından

Anne kız Sürprizlendik ❤️

image

yaa ne kadar güzel maşallah ❤️

Teşekkür ederim nasıl bakıcam bu çiçeğe düşünüyorum bakalım 

ben hiç anlamam çiçek bakmaktan geçen eşim aldı resmini çekip yapay zekaya sordum tek tek anlattı bende öyle bakıyorum 😂

Aynısını şuan yapıyorum 🤣

+1 oy
önce (5,910 puan) tarafından

Hiçbir iş yapamadan gün bitti öyle kızı uyuttum oturuyorum. Oğlan yemek için mizmizlik yaptı sinir oldum. Modum düştü boş oturucam şimdi.

kız bunu ben kızımla her gün yaşıyorum sürekli peşindeyim yemek yesin diye ama yokk

Ya daha tadına bakmadan yemem bunu diyor. Yemem dediği de makarna şekli farklı diye sadece. Kriz yaşıyoruz her gün. Yeme aç kal dedim ağlama krizine girdi.

3 yaş kızım ayniiii artık şu ağlama krizleri bi bitse diyorum yaa sürekli ağlıyor dediğim her şeye ağlıyor 

Benimki 7 yaşında 

+1 oy
önce (427 puan) tarafından

Afiyet olsun Cnm bende şimdi çocukları uyuttum yarım saat felan oluyo bende çocuklar uyumuyorken komple evleri supurdum halıları serdim ve banyo felan yıkadım balkonları yıkadım şimdi çamaşır toplucam çocukların kıyafetlerini sericem yemeğinde eşim.getiriyo soğuk limonata içiyorum bende kilimanin karşısında kızılcık şerbeti başladı onu açtım şimdi☺️☺️

ellerine sağlık canım sanada afiyet olsun, bende yeni sezonunu bekliyorum her ne kadar saçmalamış olsalar vazgeçilmezim😂😂

Teşekkür ederim cnm evet ya çok sacmaladilar bakalım yeni sezonda yine kim olucek bu adam da maşallah kaç tane kadın öldürdü salkima ne olucak merakla dört gözle bekliyorum valla😂😂 aynen öyle valla benimde vazgeçilmezim bir izlediğim o film başka bişi izlemiyorum valla 

bağımlılık gibi bişey 😂

Büyük ihtimalle öyle valla 

+1 oy
önce (308 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 🥰🩷

Dört gün sonra önce üç saatlik bir yolculuk ve sonraki gün 10 saatlik bir yolculuğa cikicam iki küçük çocukla ilk deneyim. Stres doluyum ama herşeye rağmen kahve zamanı 😂😂

image

Eşim akşam nöbette yemek derdim yok Allah'tan  oğluma da yemek var. Gece mutfak dolaplarını silmek istiyorum biraz çamaşırları ayırıp valiz hazırlığı yapmak istiyorum ama istiyorum yani 😂😂sonra sıcak hava dalgası bayiltiyor resmen beni 😁

ayy ben sanırım cesaret edemezdim bende de 2 küçük çocuk 10 saat yol hayal ettim bi an bunaldım 😂 benimkiler durmuyor sanırım o yüzden 

küçük olan dokuz aylik büyük olan üç ay sonra üç yaş olacak küçük arabada hiç durmuyor. Artık tek güvencem eşimin ailesi de var bı şekilde oyalayip uyutup biseyler yapcaz bakalım 😂 yani ben olsam o yola çıkmam da eşimin memleket hasreti 😁

aa benim oğlum da 10 aylık, kızım Eylül'de 3 olacak inşallah.. sorunsuz keyifli yolculuk olur umarım,❤️

Maşallah Allah bağışlasın 🥰🤲🏼🌸 bizde büyük oğlan küçük kız baya zorluyor bu aralar ikisi de bu akşam bı ara imdat diye bagiracaktim ama içimden kendimi sakinlestirerek büyük krizi çözdüm şükür 😂 sizde de kıskançlık çok yüksek mi ya bu ay bizim aşırı oldu kıskançlık biraz azalır derken artık daha da arttı. 

+1 oy
önce (27,889 puan) tarafından

Parka geldik k

imageizcemle . Afiyet olsun canimm🌹

teşekkür ederim canım, iyi eğlenceler prensese 🌸

+1 oy
önce (4,777 puan) tarafından

uyanık kalmam lazım eltim içerde ben kapıda dokuz doguruyorum geberiyorum yorgunluktan imdat artık bir an önce doyursun eltim bende zıbarıp yatayım

hayırlısı ile doğursun inşallah

+1 oy
önce (1,524 puan) tarafından

@NuReLLa -_- kız beraber mi oturup içtiniz kahve doğru söyleyin😂

bide aynı anda atmişiz kız 😂😂

önce (1,524 puan) tarafından

He kız ondan dedim😄

+1 oy
önce (845 puan) tarafından

image

benim her zamanki gibi yazları soğuk kahvem kışları sıcak kahvem elimden eksik olmaz eşim yemeğe gelmeyecek kızımın yemeğini yedirdim aldım elime kahvemi sosyal medyada sörf yapmaya geldim

afiyet olsun canım iyi eğlenceler 😂 bizde yemek faslını bitirsek de o sörf faslına geçsem 

+1 oy
önce (214 puan) tarafından

Valla temizlik bitti öğlen  olmadan ütü yaptım camasirlari serdim topladım ..yemek yaptım makarna..sarma türlü yemeği tavuk çorbası yaptım çok yoruldum havalarda sıcak insan hicbisey yapası gelmiyor valla 

maşallah sen yine iyisin

0 oy
önce (33,196 puan) tarafından

Valla yemek iş çamaşır derken yoruldum yeni oturdum çocuklar bahçede top oynuyor bende dizi açtım izliyorm eşimde geç gitti evden sekizde filan gelir oda mutfak toplanacak bi tek akşam namazından sonra halledim dedim yoruldum uyumadımda pek kıza üzülmekten

noldu kız hayırdır 

0 oy
önce (6,284 puan) tarafından

Tüm evi temizleyip oğlumu öğlen uykusuna yatırdım şimdi yatacağım bende. Sonra kalkıp öğlen namazı kılacağım inşallah. Pertim çıktı 🥲

iyi dinlenmeler canım 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 1,138 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,549 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 422 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,591 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde KADER01 (301 puan) tarafından soruldu