Dyson alamıyorum, hangi dikey süpürgeyi almalıyım?

0 oy
252 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (4 puan) tarafından

Kızlar şarjlı Dikey Süpürge arayışındayım bütçeme göre Dyson alamicam yeni ev aldık çok araştırdım onvo fakir Fantom ve Sinbo çok öneriliyor sizin kullanıp memnun olduğunuz varmı fikirlerinize ihtiyacım var 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (2,234 puan) tarafından

Bende Bosch var memnunum 

-Reklam-
0 oy
önce (2,165 puan) tarafından

Ben Fantom kullanıyorum memnunum ama hazinesi boru girişi iki defadır kırıldı değiştirdim 

önce (4 puan) tarafından

Şarjlı değil sanırım komşumda kullaniyo memnun oda 

önce (2,165 puan) tarafından

Yok kablolu ama toz torbası Fantom provac kulaniyorum normal günlük ama ama normal Süpürgemde var onu da iki günde bir kullanıyorum 

0 oy
önce (42 puan) tarafından

Basit temizlik için Fantom kullaniyorum ama haznesi çabuk doluyor büyük temizlik için büyük supurge var 

0 oy
önce (120 puan) tarafından

Komşuma onvo sipariş ettim trendyol dan geldi araya 1 ay girdi bozuldu garanti falan da almadı çöp oldu gitti. 

Ben fantom öneriyorum. Kablolu sma olsun diğerlerine bin basar bence 

önce (4 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (2,306 puan) tarafından

Ben philipsin 8000 serisini istiyordum aslında 

Çok araştırdım

Cok narinmiş arkadasımda da var, yorumlarda da yazanlar olmuştu o yüzden eledim onu

Bosch unlimited 9 aldım 10 uda var ama arasında özellik olarak çok fark yok onun aparatları fazla 

O yüzden 9 tercih ettim benimde aparatı az koltuk aparatını istiyorum bende

Ama tek sevmediğim özelliği de çok ağır ya ağır bi süpürge 

0 oy
önce (10,120 puan) tarafından

En iyi dyson ya evde toz falan ne varsa iyi çekiyor

önce (4 puan) tarafından

Fiyatı da güzel:)) valla şuan acil olmasa elimdekiyle idare edip biraz bekleyip alabilirdm blki şuan ankastre serim yok o yüzden dysona para verip vicdan azabı çekemem biraz fesahta olsak alabilirdim

0 oy
önce (3,318 puan) tarafından

Bosch dan çok memnun olanlar var bilmediğin bir marka alıpta pişman olma

önce (4 puan) tarafından

Cnm o yüzden araştırıyorum Fantom da çekim gücü iyi ama kablolu istemiyorum şarjlı olsun istiyorum fakirden memnun olanlar var bide bosch Philips 

0 oy
önce (9,402 puan) tarafından

Dreame marka alabilirsin kayınvalidem aldı çok memnun 

0 oy
önce (1,117 puan) tarafından

Dyson cok iyi olabilir cok begeniliyor ama eminim ondan sonra ilk sirada fantom olmali cunku canavar gibi hem de asiri uygun fiyata o performans oyle detayli temizlik yapacak parcasi da yok kablolu olmasi sorun olmayacaksa hem hafif hem uygun surekli elimde benim ek olarak bir iki paket toz torbasi ve tekerlekli baslik aliyorsun keyfine vakiyorsun

https://ty.gl/olc3jal8aeqx8 

Bu bendeki gecen yil 1300-1600₺ araligindaydi fiyati iki tane aldik biz.

Şarjli alacaksan bosch al matkap piliyle bile calisabiliyor parca konusunda sorun yasamazsin

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Dyson dışında fiyat performans dikey süpürge markaları hangileri?
Dyson bütçesi ayıramayan kullanıcılar için Fakir, Onvo, Fantom ve Sinbo gibi markalar popüler fiyat performans seçenekleri olarak öne çıkıyor. Bu markalar özellikle temel süpürme işlemleri ve günlük temizlik rutinleri için uygun fiyatlı alternatifler sunmaktadır. Seçim yaparken motor gücü, batarya ömrü ve servis ağı yaygınlığını karşılaştırmak en doğru yaklaşım olacaktır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Uygun fiyatlı dikey şarjlı süpürge seçerken nelere dikkat etmeliyim?
Dikey süpürge seçerken en önemli üç kriter emiş gücü (Pa), batarya kullanım süresi ve filtreleme sistemidir. En az 20.000 Pa emiş gücüne sahip ve tek şarjla en az 30-40 dakika çalışabilen modeller günlük işleri kolaylaştırır. Ayrıca yedek parça bulunabilirliği ve filtrelerin yıkanabilir olması uzun vadeli kullanımda ciddi maliyet avantajı sağlar.
Onvo, Fakir ve Fantom dikey süpürgelerin farkları nelerdir?
Bu markalar arasındaki temel farklar motor gücü, başlık çeşitliliği ve malzeme kalitesidir. Fakir genellikle daha geniş servis ağı ve stabil performansıyla bilinirken, Fantom ve Onvo daha ekonomik fiyatlarla yüksek emiş gücü sunan modelleriyle dikkat çeker. İhtiyacınıza göre daha hafif bir cihaz mı yoksa daha güçlü bir batarya performansı mı aradığınıza karar vererek markalar arasında tercih yapabilirsiniz.
Sinbo dikey süpürgeler günlük kullanım için yeterli mi?
Sinbo dikey süpürgeler, hızlı temizlik ve pratik kullanım için ideal giriş seviyesi cihazlardır. Eğer evinizde çok yoğun halı kullanımı yoksa ve günlük toz alma, kırıntı temizleme gibi işler için bir yardımcı arıyorsanız, bu modeller fiyatlarına göre tatmin edici sonuçlar verir. Ancak ağır temizlik işleri için daha yüksek motor kapasitesine sahip üst segment modellere bakmak daha faydalı olabilir.
Şarjlı dikey süpürgelerin pil ömrünü korumak için nasıl kullanmalıyım?
Şarjlı süpürgelerin pil ömrünü korumak için bataryayı tamamen bitirmeden şarja takmamalı ve cihazı şarjda unutmamaya özen göstermelisiniz. Haftada bir kez filtreleri temizlemek hava akışını rahatlatarak motorun daha az yorulmasını sağlar, bu da dolaylı olarak pil ömrünü uzatır. Cihazı direkt güneş ışığı almayan, serin ve kuru bir ortamda muhafaza etmek pil kimyasının korunmasına yardımcı olur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 788 göst.
26 Kasım 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Ozgurmom (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 335 göst.
0 oy
1 cevap 487 göst.
0 oy
1 cevap 621 göst.

Kategoriler

1,515,823 soru