Kullanmadığım iç giyim takımlarımı nerede güvenle satabilirim?

0 oy
232 göst.
önce Moda kategorisinde (28 puan) tarafından

Kızlar geçen sene,pentiden aldığım iç giyim takımımı hiç kullanmadım paketiyle duruyor eşim şuan çalışmıyor. işten ayrıldığı için eşime yük olmamak adına, Kendi ihtiyacımı karşilamak için kendi paramla aldığım ürünü, letgodan ilana koydum.ne kadar çok şerefsz sapik var 

Birisi; ürünleri 2 gün üzerinizde giyip yıkamaya atmadan kargo yapar mısınız  yazmış bir diğeri ise karıma hediye olarak almayı düşünüyorumüzerinize giyip anlık foto atar mısınız karımla aynı memeye sahipmisiniz diye merak ettim yazmış.ne kadar bomboş insanlar var 

Kızlar bu ürünlerimi nerede satabilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim 

6 Cevaplar

+5 oy
önce (10,166 puan) tarafından

İç giyimi kim alır ya satan yer bile iade almazken

-Reklam-
+1 oy
önce (816 puan) tarafından

ben isterse etiket üzerinde olsun asla almam içim kaldırmaz. mağazada bile asla değişim iade olmaz 

0 oy
önce (74 puan) tarafından

Dolap uygulaması biraz daha iyi diyebilirim. Letgo ve gardolaps da böyle şeyler çok fazla var ama çamaşır olunca bilmiyorum satılırmı

önce (28 puan) tarafından

Teşekkür ederim dolab uygulamasını hiç kullanmadım uzun zamandır letgoyu kullanıyorum insan ister istemez tedirgin oluyor dolab uygulamasını indirip aynı zihniyet de insanlar çıkar diye korkuyorum 

0 oy
önce (815 puan) tarafından

Çamaşır olunca konu biraz satmasi gerçekten zor . Dolap uygulamasini bir dene olmadı Facebook tan kadınlar grublari illaki vardır satış için bir şansını dene.

0 oy
önce (65,486 puan) tarafından

hic güleceğim yoktu ne manyak insanlar varya inşallah esin is bulur hemen

0 oy
önce (7,359 puan) tarafından

Tam yerine atmışsın 😀 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

İç giyim ürünlerini güvenle satabileceğim kadınlara özel platformlar nelerdir?
İç giyim ve kişisel ürünleri satarken güvenliği ön planda tutmak için özellikle sadece kadınların üye olduğu Dolap, Gardrops veya Facebook'taki kadınlara özel kapalı ikinci el gruplarını tercih edebilirsiniz. Bu platformlar profil doğrulama sistemleri sayesinde daha güvenli bir satış ortamı sunar ve olumsuz kullanıcıları raporlama imkanı sağlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
İkinci el iç giyim satarken tacizden korunmak için ne yapmalıyım?
İkinci el satış platformlarında tacizden korunmak için profilinizde kişisel bilgilerinizi paylaşmayın, yalnızca uygulama içi mesajlaşma sistemini kullanın ve şüpheli sorular soran kullanıcıları anında engelleyerek platform yönetimine şikayet edin. Ürün fotoğraflarını çekerken üzerinizde değil, temiz bir zeminde veya askı üzerinde çekerek kişisel güvenliğinizi koruyun.
Etiketi üzerinde duran iç giyim takımları en hızlı nasıl satılır?
Etiketi üzerinde duran ürünlerinizi hızlı satmak için ürünün orijinal ambalajı ve etiketinin göründüğü net fotoğraflar çekerek ilana ekleyin. İlan açıklamasında ürünün markasını, bedenini ve hiç kullanılmadığını mutlaka belirtin, bu detaylar alıcıların güvenini artırarak satış hızınızı önemli ölçüde yükseltecektir.
İkinci el satışta güvenli kargo gönderimi nasıl yapılır?
İkinci el satışlarınızda güvenli kargo gönderimi yapmak için mutlaka platformların kendi sunduğu kargo entegrasyonlarını kullanın ve takip numarasını sisteme girin. Bu yöntem hem alıcının ürünün durumunu takip etmesini sağlar hem de satıcı olarak sizin haklarınızı yasal bir zeminde koruyarak herhangi bir anlaşmazlık durumunda kanıt oluşturur.
İkinci el satış uygulamalarında profil güvenliği nasıl sağlanır?
Satış uygulamalarında profil güvenliğini sağlamak için hesap ayarlarından iki faktörlü doğrulama yöntemlerini aktif hale getirin ve profil fotoğrafınızda kişisel yüzünüzü paylaşmak yerine genel bir görsel kullanmayı tercih edebilirsiniz. İletişim bilgilerinizi ve konumunuzu asla ilan detaylarında veya yorumlarda paylaşmamaya dikkat edin.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 820 göst.
31 Ekim 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kadriyetaycur (1,491 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 392 göst.
6 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ozgesmskk (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 350 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Melek.06 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 371 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,516,394 soru

24,721,920 cevap