Kızlar ev hanımı olup da kendi sigortasını yatıran ya da eşi sigortasını yatıran var mı yani yatırılıyor mu yatırılıyorsan Ne yapmak gerek nasıl yatırılması gerek
Evet yatıyor benim şuan eşim yatırıyor eşimin yanında çalışan olarak gozukuyorum daha önce kendi işim vardı ben oduyordum ama şimdi eşim oduyor
Kızlar ben evlenmeden önce çalışıyordum Şimdi iki çocuk var evdeyim 4 yıllık evliyim eşimin dışarıdan sigortamı yatırmasını istiyorum böyle bir olayı biliyor musunuz Nasıl yapılması gerekiyor ya da yapılıyor mu sizler sigorta yatırma konusunu nasıl yapıyorsunuz umarım anlatabilmisimdir
En fazla bakurdan 3 sene yaptırabilir ama bakurda gun sayısı fazla çalışan gibi gösterilen biryerde varsa tanıdığınız heray yatirsa daha iyi
yatiriliyor tabi. annem yatirdi emeklinoldu.
Teşekkür ederim cevap için nasıl yatırılıyor ya da ne yapmak gerek
ssk ya gdip tabi ozamanlar suan online yapilir muhtemelen. prim gunlerini kalan zamanini hesaplatip aylik istege bagli sigorta olarak öluyordu annem. 20 yil once. iki cocugu var diye dogum birclanmasi da yaomisti onlarda calisiyor gibi primden dusmustu yanlis hatirlamiosam
Eskidendi o artık çalışma zorunluluğu getirdiler
yatırılıyor.kaynanam çok savaşmış bunun için kayınbabamla.
kayınbabamın marketi varmış, kendi mal almaya ona buna gidip dükkanı kaynanama bırakıyormuş hep. kaynanam da bakmış bunun sonu yok, demiş sigorta yapacan bana yoksa durmam dükkanda diye. sanırım bağkurdan yapmışlar olmuş öyle emekli. hatta daha önceden sigorta girişi olduğu için kayınbabamdan erken emekli olmuş.
😂😂 eferim teyzeye. bende esimin sirketi uzerime aldim. esim calisanim gozukuo. onunki zaten sigirta sirketinden yatio
kaynanam bu konularda dişlidir😅 şimdi nasıl işlerine yarıyor o para işte
Eşinin isyeri veya tandiginin işyeri varsa seni orda çalışıyor olarak gosterecekler sende aylık sigorta parasını vereceksin ama denetime vs geldiklerinde orda olmalisin galiba yada ev hanımı olarak da ödeniyor diye biliyorum bizim köyde bir adam karısının sigortasini öyle yatırıyor Bağ-Kur üzerinde n
Canım isteğe bağlı sigorta olarak ödeyebilirsiniz internetten de devletten sigortani baslatabilirsin galiba ama emin değilim sskya gidip sorarsan daha net bilgi alirsin ödemelerini internetten yapıyorsun ama ben 2 yıl öyle yaptım isteğe bağlı sigorta 4b olarak internette çıkıyor her ay ödemesini yapıyorsun
Bunu yapmak yasak. Yakanirsaniz şikayet olursa hem günlerinizi silerler hem yararlandiginiz sağlık paralarını geri isterler hem de ceza yazarlar
Ben isteğe bağlı dışardan ödüyorum e devletten yapabilirsiniz
1,516,525 soru
24,723,743 cevap
370,321 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın