Gelecek hedeflerimi nasıl planlamalıyım?

0 oy
507 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,064 puan) tarafından

Selam kızlar hedefleriniz var mı varsa neler konuşalım biraz benim var şöyle 

1-  borçları bitirmek 2- zayıflamak 3-yeni yüzük almak 4- tüp bebek inşallah yeniden anne olmak sağlıklı bebeğimin olmasını istiyorum sonra birikim yapıp umreye gitmek istiyorum sizin var mı

28 Cevaplar

+3 oy
önce (14,290 puan) tarafından

Aynı rutinimde yaşamak 

önce (2,064 puan) tarafından

Oda iyi canım 🥰

-Reklam-
+2 oy
önce (955 puan) tarafından

Hedefim yok Rabbim sağlık sıhhat versin çocuklar im sağlık lı iyi olsunlarda başka bişey istemiyorum 

Ama Ajda bilezik almak isterdim , göbeğim var özellikle göbeğimi ertimk isterim , evimde bikac eşya daha değiştrmk isterim Nasip kısmet tabi

İnşallah canım 

+1 oy
önce (7,480 puan) tarafından

İşe girmek birde taşındığım site de bir araba gördüm hiç anlamam ama rengi ve çok hoşuma gitti onu almak ilerde nasipse

İnşallah nasip olur canım 

+1 oy
önce (1,342 puan) tarafından

1. Şuanda kira ödemiyoruz ama hissedarları çok bir evde oturuyorum en büyük hedefim allah nasip ederse ALTIN BİRİKTİRİP EV SAHİBİ OLMAK.. 

2. DOĞUM SONRASI ZAYIFLAMAK 

3. ARABANIN MODELİNİ DEĞİŞTİRMEK 

İstekler çok ama 3 tanesini çok istiyorum. TABİ ÖNCE SAĞLIK SONRA RABBİM NASİP ETSİN İNŞALLAH 

İnşallah hepsi olur canım benim 

+1 oy
önce (673 puan) tarafından

Borçları bitirip güzel bir tatil yapmak 😆

Ay inşallah yaparsın canım bende isterim tatil 🥰

+1 oy
önce (32,476 puan) tarafından

Şu an sadece doğurmak ve ücretsiz izin kullanmak istiyorum o süreçte de yüzme öğrenmeyi planlıyorum. bir de ehliyet alabilirsem kendime araba alacağım planladığım şeyler olursa da bu evi satıp daha iyi bir ev alacağım. 

Bütün bunlari üç yıllık zamana yayarak yapmayı planlıyorum 

Hayırlıysa dogsun bebiş yaparsın sen canım 🥰

önce (32,476 puan) tarafından

İnşallah canım 

+1 oy
önce (53 puan) tarafından

Çocuğumun konuşması

Araba az kaldı ona İnşallah

Ev almak

İnşallah hepsi gerçekleşir canım 

+1 oy
önce (997 puan) tarafından

Ohooo bırsuru varrr

Neler var canım 

+1 oy
önce (9,698 puan) tarafından

Bu yıl çok planlar vardı neler neler onu satıp onu alalım şu işi bırakıp şu işe başlayalım .oğlum şu okula giderse kızlarıda şu okula gönderelim 😅 ama hepsi bu yıl kaldı 

Hac bekliyoruz şuan yedeklerdeyiz aramalarını bekliyoruz ağustos sonu ararlar die duyduk 

Hac a 3 kişi kayınvalide ile birlikte gidecez inşallah şuan ona para ayırmamız lazım kişi başı 500 bine yakınmış çünkü.  Hadi kayınvalidemin hazır sayılır parası biz ayarlıcaz inşallah 

Allah kabul etsin canım hac pahalı maalesef o yüzden umre inşallah bize nasip olur bakalım

+1 oy
önce (145 puan) tarafından

Hemde coook varr

Neler mesela canım 

+1 oy
önce (3,172 puan) tarafından

hedeflerim:

çocukları büyütüp doktora yapmak

borçları bitirmek eve şunu bunu yaptırmak falan kocamın hedefleri ben onları taleplerim olarak adlandırıyorum (çalışan ama çalışmıyormuş gibi davranan kadınım ben)

ama sorarsan taşeplerim: cam balkon, kurutma makinası, yeni mop, odama komple dolap, oğluma oda, yeni ütü… bunlar olasıya yeni taleplerim eklenir belki vardır unutmuşumdur hatta

sonra çocuklar büyüyünce her yere tatil istiyorum 

İnşallah canım bende kızım büyüsün biraz çalışmak istiyorum kendi paramı kazanmayi özledim valla 

önce (3,172 puan) tarafından

hiç özlemem ben sanırım ya 

şuanda da kendi paramı harcamıyorum çünkü 

keşke kocam bi çıt daha iyi kazansa da evde otursam kurs kurs etkinlik etkinlik gezsem altın gününe de girerim belki 🤣😅

+1 oy
önce (794 puan) tarafından

Sanatçı ve Şarkıcı olmak. İyi bir işe girmek. Zengin olmak. Çocuğumu güzel yetiştirmek. Saçlarımı sarıya boyamak 😄

Sesin güzel mi canım 

önce (3,036 puan) tarafından

Şarkıcı benimde hayalim olurda artık olmaz hiç galiba 🤦‍♀️ 

Bence güzel. Şiir ve şarkılarım var. Bi gün nasip olursa şarkı çıkarmak istiyorum.. 

Hiç bir şey için geç değil, hayırlısı...

+1 oy
önce (5,956 puan) tarafından

En büyük hedefim ev alıp şuan oturduğum evden çıkmak hedef değil istek. Ömür boyu bu evde de kalabiliriz çünkü. Rabbim bir kapı açsa da gitsek diye bekliyorum. Onun dışında çocukları büyütüp işe girmek istiyorum. Araba kullanmayı öğrenmek ve arabayı değiştirmek istiyorum. Her yaz tatile gidebilecek durumda olmayı istiyorum. İstiyorum da istiyorum. Kilo vermek istiyorum. Yiyip yiyip kilo almamak istiyorum. 😄😄 Sonuncusu baya uçuk oldu 😁😁

Ay keşke yiyip yiyip kilo almasak ne iyi olurdu 😂 ev araba bizde istiyoruz inşallah o kocamın hedefi olsun 😂

önce (5,956 puan) tarafından

Rabbim hedeflerimize ulaşmayı nasip etsin 🤲 

+1 oy
önce (173 puan) tarafından

Ben bir arsa alıp etrafını çevirip ağaçlar dikip prefabrike koymayı istiyorum 

Ve bir de umreye gitmek çok istiyorum 

İnşallah herşey gönlüne göre olur canım prefabrik ev güzel olur bi ara bende istiyordum

+1 oy
önce (3,798 puan) tarafından

Eşimin sağlığı ve borçları bitmesi Allah'ın izniyle 

+1 oy
önce (103 puan) tarafından

Aile binasından hayalımde kı gbı bı eve taşınmak ev alıp 

Zayıflamak 

Çocukları sağlıkla büyütüp vatana Mıllete hayırlı bırey olmasını saglamak 

Eşimle daha çok vakıt gecırebılmek 

Kendıme ve evıme cekı düzen vermek bebek büyüyünce 

İnsallah olur amin amin amin 

+1 oy
önce (6,392 puan) tarafından

Maddi manevi sıkıntısız toparlandıktan sonra ülkeme dönmek. Çok özledim ailemi. Birde ikinciyi de sağlıkla sorunsuz burada doğurup öyle dönmek. İnşallah ülkendeyken her şey güzel olur 

0 oy
önce (4,341 puan) tarafından

Eşimin ailesinden uzak durarak yaşamak

İnşallah olur canım biz uzagız cok şükür de uzaktan bile ortalığı karıştırıyo benim görümce 

önce (4,341 puan) tarafından

Bizimkide senden farksız

0 oy
önce (3,036 puan) tarafından

1 inci ev sahibi Hayırlısıyla 2 araba alınması bide sağlık huzur Cümlemizin en önemlisi İnşAllah Hepimizin hayali gerçekleşşin🤲 😊 

0 oy
önce (2,036 puan) tarafından

Hafizlik istiyorum bakalim nasil olursa ama su donem iyi uyumus bi sekilde uyanmak tek hedefim 

önce (2,398 puan) tarafından

Merve gözün aydın olsun canim. Anneli babalı büyüsün hayırlı bir evlat olsun yavrun inşallah 🌸♥️

önce (2,036 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canim cumlemizin evlatlarina insaAllah ♥️🤲

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Tüp bebek tedavisi öncesi ideal kilo hedefine nasıl ulaşılır?
Tüp bebek tedavisi öncesi sağlıklı bir kiloya ulaşmak için öncelikle bir beslenme uzmanı eşliğinde kişiye özel, sürdürülebilir bir diyet programı uygulanmalıdır. Günlük kalori alımını kademeli olarak azaltmak, porsiyon kontrolü sağlamak ve haftalık düzenli hafif tempolu yürüyüşler yapmak metabolizmayı destekler. Tedavi başarısını doğrudan etkileyen insülin direnci gibi faktörleri kontrol altına almak için kan değerlerinizi düzenli takip ettirerek sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmeniz, vücudunuzun tedaviye daha hazır hale gelmesini sağlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Ev bütçesini yöneterek borçlar nasıl hızlı kapatılır?
Borçları hızlıca kapatmak için ilk adım tüm borçların tutarlarını ve faiz oranlarını listeleyerek bir ödeme planı oluşturmaktır. Gelir ve gider dengesini analiz edip gereksiz harcamaları minimize ederek arta kalan miktarı en küçük borçtan başlayarak kapatmak, psikolojik motivasyonunuzu artırır. Ayrıca ek gelir kaynakları oluşturmak veya evdeki eşyaları değerlendirerek nakit akışı sağlamak, borç yükünüzü planlanandan çok daha kısa sürede azaltmanıza yardımcı olur.
Düzenli birikim yapmaya başlamanın etkili yolları nelerdir?
Düzenli birikim yapmaya başlamanın en etkili yolu, maaş yatar yatmaz belirlenen küçük bir tutarı otomatik olarak ayrı bir birikim hesabına aktarmaktır. Harcamaları takip etmek için bir bütçe uygulaması kullanmak veya zarf usulü tasarruf yöntemiyle aylık giderleri kategorize etmek, birikim disiplini kazanmanızı sağlar. Küçük miktarlarla başlasanız dahi istikrarlı olmak, zamanla hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırır ve finansal özgürlüğünüze giden yolu kısaltır.
Tüp bebek tedavisi sürecinde motivasyonu yüksek tutmak için neler yapılmalı?
Tüp bebek tedavisi süreci duygusal olarak zorlayıcı olabildiği için, kendinize küçük hedefler koyarak odağınızı olumlu alanlara kaydırmak oldukça önemlidir. Bu süreçte yoga, meditasyon veya sevdiğiniz hobilerle ilgilenmek kaygı seviyenizi azaltmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda benzer yollardan geçen kişilerle kurulan sağlıklı iletişimler ve sürecin başarı şansını artıracak yaşam tarzı değişikliklerine odaklanmak, fiziksel ve zihinsel sağlığınızı korumanıza büyük destek sağlar.
Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmek için nelere dikkat edilmelidir?
Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmek için en önemli adım, gebelik planlaması öncesinde doktor kontrolünden geçerek folik asit ve diğer vitamin takviyelerine başlamaktır. Düzenli beslenme, bol sıvı tüketimi, stresten uzak durma ve hafif egzersizler bebeğin gelişimi üzerinde olumlu etkilere sahiptir. Ayrıca zararlı alışkanlıklardan tamamen uzak durmak ve uyku düzenini optimize etmek, hem annenin enerjisini korumasını hem de bebeğin sağlıklı bir ortamda büyümesini destekler.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 772 göst.
0 oy
19 cevap 765 göst.
30 Aralık 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (15,771 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 766 göst.
0 oy
34 cevap 2,761 göst.
27 Kasım 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (48,783 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,517,358 soru

24,734,033 cevap

371,115 kullanıcı

...