Hangi konsere gitmeliyim, nasıl karar vermeliyim?

+1 oy
235 göst.
önce Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından

Zıynet salı veya sermıcenk konserı hangısıne gıtmek ısterdınız birini seçecek olsanız. Birini seçecek hakkınız olsa hangısını secerdınız

13 Cevaplar

+4 oy
önce (32,508 puan) tarafından

Ben Ziynet Salinin sesini seviyorum. Bedava ise Ziynet Sali paralı ise ikisine de para verip gitmem 😂 

-Reklam-
+4 oy
önce (929 puan) tarafından

Allahın huxuruna gidin hrpsi boş şeyler elinde mikrofonla anırıyolar..haram zaten  oda senin gibi bir kul yani.orda ölse insan imansız gider haram çünkü 

+1 oy
önce (3,810 puan) tarafından

Kız sen delimisin tabiki semicenk🩵

+1 oy
önce (2,326 puan) tarafından

Ziynet Sali 😆

+1 oy
önce (20,528 puan) tarafından

Semicenk mi sermicek diye yeni biri mi var yoksa her gun biri turuyor Ziynet Sali ye giderim ben ya yeni nesil sanatçı sevmem

Ziynet e de ikisinden biri dedin diye yoksa ona da iiih

+1 oy
önce (2,018 puan) tarafından

Semicenkkkk....

+1 oy
önce (1,352 puan) tarafından

Semicenke verilen paraya yazık çünkü playback yapıyor çoğu zaman kaç kere şikayet edildi. 

+1 oy
önce (4,345 puan) tarafından

Semincek😏 değilde var sa bi sezen  alırım🤚yoksa tırt

+1 oy
önce (915 puan) tarafından

Amacım eğlence ise semicenk 

Gerçekten konser dinlemekse Ziynet Sali tabii

+1 oy
önce (1,730 puan) tarafından

Sanırım ikisine de gitmem ben 😀

+1 oy
önce (1,673 puan) tarafından

Ben semicenk geldi ona gittim güzeldi ziynet sali bilmiyorum hiç gitmedim. Seçecek olsam semicenk seçerdim

+1 oy
önce (27,452 puan) tarafından

Semicenk ın şarkısını severim

+1 oy
önce (443 puan) tarafından

Tabii ki semicenk 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Bir konsere giderken müzik türüne göre seçim nasıl yapılmalı?
Konser seçimi yaparken öncelikle sevdiğiniz sanatçının müzik tarzının o anki ruh halinize hitap edip etmediğine bakın. Eğer daha hareketli ve dans odaklı bir atmosfer arıyorsanız pop sanatçılarını, daha duygusal veya akustik bir deneyim istiyorsanız özgün müzik veya alternatif sahne sanatçılarını tercih etmeniz konserden aldığınız keyfi artıracaktır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Konser tercihi yaparken mekanın etkisi nedir?
Konser mekanının ulaşılabilirliği, kapasitesi ve ses kalitesi, seçim yaparken dikkate almanız gereken en kritik faktörlerdendir. Kapalı salon konserleri daha kontrollü bir ses deneyimi sunarken, açık hava etkinlikleri daha sosyal ve geniş bir ortam sağlar. Gitmek istediğiniz konserin mekan özelliklerini inceleyerek bütçenize ve konfor beklentinize göre karar verebilirsiniz.
Hangi tür konserler daha eğlenceli bir deneyim sunar?
Eğlence anlayışınız, konser seçiminizi belirleyen en önemli unsurdur. Eğer eşlik edebileceğiniz şarkılarla dolu bir gece istiyorsanız popüler pop sanatçılarının konserleri genellikle daha yüksek enerjili geçer. Ancak daha sakin, dinlendirici ve sanatsal bir derinliği olan bir akşam geçirmek istiyorsanız alternatif müzik veya tematik sahne performanslarını değerlendirebilirsiniz.
Konser biletlerini ne zaman almak daha avantajlıdır?
Konser biletlerinizi etkinlik tarihinden en az 2-4 hafta önce almak hem daha uygun fiyatlı bilet bulmanızı sağlar hem de yer seçimi konusunda size avantaj sunar. Popüler sanatçıların konserlerinde biletler hızla tükendiği için satışa çıktığı ilk dönemleri takip etmek, istediğiniz kategorideki biletleri yakalamanıza yardımcı olur.
Canlı performans izlemek için doğru konser nasıl seçilir?
Doğru konser seçimi için sanatçının son dönem performans videolarını izlemek ve canlı ses kalitesi hakkında fikir edinmek oldukça faydalıdır. Ayrıca konserin gerçekleşeceği tarihteki kişisel takviminizi ve eşlik edecek arkadaşlarınızın müzik zevkini göz önünde bulundurarak, herkes için ortak bir eğlence noktası belirlemek en mantıklı yaklaşım olacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 160 göst.
13 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Canan1307 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 316 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 235 göst.
5 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra_esra (3,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 199 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (2,501 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,517,360 soru

24,734,060 cevap

371,121 kullanıcı

...